- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.501
Aynen cnm hormonlara bi baksınlar.. ben de ikinci adetimde ikinci tedaviye başladım hayırlı güzel birer süreç olsun hepimiz içinsağol canım cevabın için. Ben negatif tüp bebekte bile hiç gecikmedim direk adet oldum tahlil günümde bu bni birz şaşırtı akşam iş çıkışı kan verip birşey olmadığına emin olacağım çünkü tedaviye başlayacağım.
İnşallah canım çok sevindim hayırlısıyla alırsın kucağınaKizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
Kizlar beta hcg 57.89 cikti. Bugun 7.gun insalah artar katlanarak
Ne yaptın canım sen merak ettimBen çok ümitsiz olduğum için ilacı kestim. Eşim hala ümidini koruduğu için o aradı, ilaçları kesmeyin 12. gün yine de kan verin dediler. Bugün 11. gün idi, idrarda hala negatif. Yarın kan da vereyim de, kabullenip önümüze bakalım artık.
Aaaaa evet neden acabaKizlar konu sahibimizin hesabi aktif disidir yaziyor... bir sorun yokdur insallah...
Bilmiyorum merak ettim bende kac gunudr yok bide bakdim ki aktiv disi yaziyor insallah bi tersil yokdurAaaaa evet neden acaba
Canımmm seni en iyi ben anlıyorum.Ay sonu gelmek bilmio zaman durdu sankiii... nerden cikti bu kistler binay ileri atti tedavimi
Okudukca dahanda heveslenoyorum ve umitleniyorum
Canim bana mi sordun anlayamadim ona gore cevap vereyimHayirli ugurlu olsn darisi bize insallah. Nerede tedavi goruyordun bengoremedim yazini ?
Süper hayırlı ugurlu olsun
Çok güzel bir sonuç canım. Güzel güzel katlansın, annesini hiç bırakmasın inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, dualarında unutma bizleride.
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel katlar devam eder. nerede tedavi görmüştün. kaçıncı denemendi
Kuzuuuuuuu gozun aydin olsun... insallah kat kat artar degerlerin.. cok sevindim adina.. tadini cikar bundan sonra hamisligin ve anneligin
Insallah canim. Guzel haberler ver bize.
Kizlar cok sagolun allah razi olsun guzelmdilekleriniz icinCanım 7.güne göre değerin çok iyi Maşalkah gözün aydın canım. İnşallah katlanarak artacak.
Bende 8.günü yani Cuma sabah yapmaya karar verdim c.tesi yapacaktım hayırlısı
Kizlar cok sagolun allah razi olsun guzelmdilekleriniz icininsallah benim gibi supheye dusmeden gonul rahatligiyla gorursunuz pozitifleri ve kucaklarinizi bebislerle dolar
Canim aslinda tabiki sabredebilsek en iyisi gec olmasi ama iste napalimAh canım inşallah benimde kimyasal geçmişim olduğu için senin gibi bende testte görüp kanda da görsem katlamadan rahatlamam herhalde. Bugün bende sen gibiyim sen dün diyordun ya belirtilerim gitti diye benimde bugün belim ağrımıyor göğüsler çok az bir yarın kaldı Cuma günü yapıcam sabah eşimi ikna ettim benimki tam tersi geç yapayım istiyor c.tesi yapacaktık
Kaç tane toplanmış, döllenme olmuş mu ve transfer günün belirlenmiş mi? Bunları söylemeyecek misin canım?
Büyük ihtimal anesteziden canım. İyi dinlen ve bol su tüket.
Ne konuda ? Eski yazdıgını görmedimKızlar neden kimse bana cevap vermiyor halbuki herkes herkese cevap veriyor ben hariç
EvettttCanim bana mi sordun anlayamadim ona gore cevap vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?