• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

sağol canım cevabın için. Ben negatif tüp bebekte bile hiç gecikmedim direk adet oldum tahlil günümde bu bni birz şaşırtı akşam iş çıkışı kan verip birşey olmadığına emin olacağım çünkü tedaviye başlayacağım.
Aynen cnm hormonlara bi baksınlar.. ben de ikinci adetimde ikinci tedaviye başladım hayırlı güzel birer süreç olsun hepimiz için

Kızlar ben de bir kaç güne başlayacağım tedaviye ama amh testi yaptırmadım hiç doktor ultrasona göre hareket edeceğim dedi fsh 8.46 çıktı bir kere de 9 çıktı korkuyorum çok acaba sizin fsh değerleriniz kaç yazar misiniz acaba:(

Ben çok ümitsiz olduğum için ilacı kestim. Eşim hala ümidini koruduğu için o aradı, ilaçları kesmeyin 12. gün yine de kan verin dediler. Bugün 11. gün idi, idrarda hala negatif. Yarın kan da vereyim de, kabullenip önümüze bakalım artık.
Ne yaptın canım sen merak ettim

Ay sonu gelmek bilmio zaman durdu sankiii... nerden cikti bu kistler binay ileri atti tedavimi:işsiz:

Okudukca dahanda heveslenoyorum ve umitleniyorum:dua:

Ay sonu gelmek bilmio zaman durdu sankiii... nerden cikti bu kistler binay ileri atti tedavimi:işsiz:

Okudukca dahanda heveslenoyorum ve umitleniyorum:dua:
Canımmm seni en iyi ben anlıyorum.
Eylülde tatil dönüşü koşa koşa hastaneye gittim tüp bebek tedavisine başlamak içinn kist çıktı ekime kaldı.
Ekimde başladım yumurtalar toplandı donduruldu kasım ayında transfer için gittim yine kist çıkmış
2. kere yani aralık ayına atıldı. Çok şükür aralıkta gittiğimde kist tamamen yok olmuştu başladım.
Şuan sana zaman geçmiyor geliyor biliyorum ama inan geçiyor :)

Süper hayırlı ugurlu olsun

Çok güzel bir sonuç canım. Güzel güzel katlansın, annesini hiç bırakmasın inşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin, dualarında unutma bizleride.

hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel katlar devam eder. nerede tedavi görmüştün. kaçıncı denemendi

Kuzuuuuuuu gozun aydin olsun... insallah kat kat artar degerlerin.. cok sevindim adina.. tadini cikar bundan sonra hamisligin ve anneligin

Insallah canim. Guzel haberler ver bize.

Canım 7.güne göre değerin çok iyi Maşalkah gözün aydın canım. İnşallah katlanarak artacak.

Bende 8.günü yani Cuma sabah yapmaya karar verdim c.tesi yapacaktım hayırlısı
Kizlar cok sagolun allah razi olsun guzelmdilekleriniz icin:dua: insallah benim gibi supheye dusmeden gonul rahatligiyla gorursunuz pozitifleri ve kucaklarinizi bebislerle dolar:dua::anneadayı::KK200:

Kizlar cok sagolun allah razi olsun guzelmdilekleriniz icin:dua: insallah benim gibi supheye dusmeden gonul rahatligiyla gorursunuz pozitifleri ve kucaklarinizi bebislerle dolar:dua::anneadayı::KK200:

Ah canım inşallah benimde kimyasal geçmişim olduğu için senin gibi bende testte görüp kanda da görsem katlamadan rahatlamam herhalde. Bugün bende sen gibiyim sen dün diyordun ya belirtilerim gitti diye benimde bugün belim ağrımıyor göğüsler çok az bir yarın kaldı Cuma günü yapıcam sabah eşimi ikna ettim benimki tam tersi geç yapayım istiyor c.tesi yapacaktık

Ah canım inşallah benimde kimyasal geçmişim olduğu için senin gibi bende testte görüp kanda da görsem katlamadan rahatlamam herhalde. Bugün bende sen gibiyim sen dün diyordun ya belirtilerim gitti diye benimde bugün belim ağrımıyor göğüsler çok az bir yarın kaldı Cuma günü yapıcam sabah eşimi ikna ettim benimki tam tersi geç yapayım istiyor c.tesi yapacaktık
Canim aslinda tabiki sabredebilsek en iyisi gec olmasi ama iste napalim:63: senin de guzel haberini bekliyoruz o zaman:dua:

Back