- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.401
Tedavin hayırlı olsun canımArkadaş merhaba,
Umarım test günü bekleyenler bekledikleri pozitif sonucunu alırlar. Bende dün başladım acibadem Bülent Tıraş da tedaviye. Benim yaşım 25 üç yıllık evliyim eşim 31 yaşında ben de yumurta rezervi düşük. 0.34 ayrıca çift rahim var. Havuz sistemi uygulanacak bana, rezervin az olduğu icin. İki sefer yumurta toplanıp sonra transfer olacak Kullandigim ilaçlar aşağıdaki gibi Cumartesi kontrolum var.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Tuhaf bir his bir sürü soru vardı aklımda hepsini unuttum doktora sormayı.
Ne zaman yumurta toplama işlemi olur ??
C vitaminine yüklemeyi düşünüyorum. Ne yiyip ne icmemem gerekir ??
Tam saatli olmak şart mı iğneleri??
Humatrope iğnesi kullanan var mı? Ne için bu detaylı bilgi bulamadım.
Havuz sistemi olan var mı daha önce ?
Merhaba bende bülent beyin hastasıyım humatrope kullandım ilaçları saati saatine vurman önemli aklına bişi takılırsa sorabilirsin benimde rezervim az o iğne biraz sarsabiliri endişe etmeArkadaş merhaba,
Umarım test günü bekleyenler bekledikleri pozitif sonucunu alırlar. Bende dün başladım acibadem Bülent Tıraş da tedaviye. Benim yaşım 25 üç yıllık evliyim eşim 31 yaşında ben de yumurta rezervi düşük. 0.34 ayrıca çift rahim var. Havuz sistemi uygulanacak bana, rezervin az olduğu icin. İki sefer yumurta toplanıp sonra transfer olacak Kullandigim ilaçlar aşağıdaki gibi Cumartesi kontrolum var.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Tuhaf bir his bir sürü soru vardı aklımda hepsini unuttum doktora sormayı.
Ne zaman yumurta toplama işlemi olur ??
C vitaminine yüklemeyi düşünüyorum. Ne yiyip ne icmemem gerekir ??
Tam saatli olmak şart mı iğneleri??
Humatrope iğnesi kullanan var mı? Ne için bu detaylı bilgi bulamadım.
Havuz sistemi olan var mı daha önce ?
Nasil negatif yaaMalesef negatif
Malesef negatif
Uzulme kuzuuuum vardir bunda da bi hayir...inan yanima yakinimda olsan suan simsiki sarilirdim sana ... gervekden uzuntunu paylasiyorum fakat pes etme hep iyi düşün... insallaha bidahaki sefer olur cnmMalesef negatif
Tedavin hayırlı olsun canım
Havuz sistemi olmadı benim. Yumurta toplamada kişiden kişiye göre değişir. Yumurtalarının belirli olgunluğa gelmesin bağlı benim 13. günde toplanmıştı.
İğneleride saatinde vurman önemli benim doktorum öyle demişti.
Tavsiye üzerine Bülent beye gittim. İnşallah bize de vesile olur. Senin durumun nedir ? Havuz mu uygulayacak sana da ?? Umarım çok sarsmaz uyku halim var sadeceMerhaba bende bülent beyin hastasıyım humatrope kullandım ilaçları saati saatine vurman önemli aklına bişi takılırsa sorabilirsin benimde rezervim az o iğne biraz sarsabiliri endişe etme
Bunlar dondurulmuş olanlardı...yaa çok üzüldüm canım ama kısmet hayırlısı hayırlı zamanda olur inşallah. Dondurulmuşların var mıydı
Bunlar dondurulmuş olanlardı...
bende histereskopi ameliyatı olmak için gitmiştim rezervimin az oldugunu öğrendim sonra araştırdım bu konuda en başarılı sayılı doktorlardan birisiTavsiye üzerine Bülent beye gittim. İnşallah bize de vesile olur. Senin durumun nedir ? Havuz mu uygulayacak sana da ?? Umarım çok sarsmaz uyku halim var sadece
Bendim o. Anadolu sağlık'ta Ebru Hanım'a gidiyorum da. aynı yerde miyiz diye sormuştum. :)kızlar birisi yazmış ama mesajını tekrar bulamadım hayır bahçeci umut benim gittiğim kliniik doktorum ebru hanım
Ben çok ümitsiz olduğum için ilacı kestim. Eşim hala ümidini koruduğu için o aradı, ilaçları kesmeyin 12. gün yine de kan verin dediler. Bugün 11. gün idi, idrarda hala negatif. Yarın kan da vereyim de, kabullenip önümüze bakalım artık.Doktorunuzu aradınız mı? Kanama olsa da hamile olabilirsini? İlaçları kesmeyin tahlil vermeden
Desteğin için teşekkür ederim canım.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz zaten.en yakınımız ailelerimiz bile bizi bizim kadar anlayamazlar.rabbim hayırlısını versin ne diyin.isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.Uzulme kuzuuuum vardir bunda da bi hayir...inan yanima yakinimda olsan suan simsiki sarilirdim sana ... gervekden uzuntunu paylasiyorum fakat pes etme hep iyi düşün... insallaha bidahaki sefer olur cnm
Bunun üzerine ne dense boş ama şuna İnan herşeyin bir zamanı var. Demekki zamanı değilmiş. Hayırlısıyla olsun inşallah. Sen kendini çok yıpratmamaya çalış canım.Malesef negatif
Hadi bakalim hayirlisi hakkinda. Bol bol çogalsin yumurtalarin.Merhaba hanimlar.gecenlerde doktor 3 yumurta gordu diye burada karamsarliga kapilmistim.bugun daha cok gordu kimi buyuk kimi daha ufak.diger ay doz arttiralim vs diyordu ki kan sonucumu gormek istedi yine de.1700 lere yakindi.yani Allaha sukur devam ediyorum tedaviye.nasip olursa cuma gunu toplama islemim var
Canim cok uzuldum. Bu surec gercekten cok zor. Maddiyati gectik de manevi olarak insani cok yipratiyor hepimiz biliyoruz.lutfen umudunu yitirme ve uzme kendini. Hep soyluyoruz evet ama herseyin hayirlisi canim.Malesef negatif
Benim bugune kadar goguslerim asiri aciyrdu dunden beri hic bir sey yok.bugun ya da yarin normalde regl gunum. Benim regl olacagim zaman 1 hafta onceden goguslerim acir gecince de regl olurum. Umidimi kaybettim kizlar. Test yapmiycam.zaten butun agrilarim da gitti. Hic trasnfer olmamis gibiymkızlar midemde yanma var bayağı
kaçıncı günün senin canımBenim bugune kadar goguslerim asiri aciyrdu dunden beri hic bir sey yok.bugun ya da yarin normalde regl gunum. Benim regl olacagim zaman 1 hafta onceden goguslerim acir gecince de regl olurum. Umidimi kaybettim kizlar. Test yapmiycam.zaten butun agrilarim da gitti. Hic trasnfer olmamis gibiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?