• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

61510ACF-8909-42B6-9A3C-757A917F5A15.jpeg

Kizlarrr esimin zoruyla test yaptim boyle cikti. Sabah da yapicam ne diyorsunuz? 6.gundu bugun 5.gun embriyosu

Eki Görüntüle 2091534
Kizlarrr esimin zoruyla test yaptim boyle cikti. Sabah da yapicam ne diyorsunuz? 6.gundu bugun 5.gun embriyosu

Ayy canımm sana bakmak için girdim yaptı mı acaba diye var tabii var çok sevindim valla bak boşa üzüldün yok diye sana dedim o göğüslerin acıyıp inmesi iğneden diye. Sabah ilk idrarla yap daha koyu çıkar canım. Hadi gözün aydın Rabbim devamını getirsin. Benimde yarın 6.günüm çok heyecanlı ya inşallah bana da nasip olur.

Eger embrioların çok az olmazsa 5. Güne götürüyorlar çünkü 5. Gün embriosu blastosist deniyor daha saglıklı oldugunu söylediler o yüzden embriologlar karar veriyor 5. Güne gidip gitmemesine

Az olur ise hemen donduruyorlar o halde . Peki 5. Gün son mu?

Süper gözüküyo ben de bugün transfer oldum 5. gün embriyosu darısı başıma
Ztn 8. gün kan testi istemişti doktorum 6. gün gayet normal bence kuzum
Hayirli ugurlu olsun. Nerde transfer oldunuz. 8.gunde test isteyen doktro hic duymamistim ne guzel sizin adiniza super :halay:

Hayirli ugurlu olsun. Nerde transfer oldunuz. 8.gunde test isteyen doktro hic duymamistim ne guzel sizin adiniza super :halay:
ilki 3. gün transferiydi onu bi 12 gün beklemiştik bu ikinci deneme ikinci doktor farkını gösterdi heralde bu 5. gün transferi olunca görmek istedi ☺️☺️ o istemese ben test yapardım o gün kesin

Merhabalar bizde aralık ayında başladık tedaviye şuan dondurulmuş 3 embiyom var adetim 3.günü gittik 13 gün ilaç tedavisi ve 5 gün daha farklı ilaç verilecekmiş ardından embriyonuz transfer edilecek denildi fakat ayın 23 geliyor tarih ve adetim 6 7 gün kalıyor transfer çok geç değil mi süreç hep böyle mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Canim embriyo ile rahimin uyum icinde olmasi lazim embriyolarin 5. Dondurulmustur. Rahminde yumurtlamasinin 5. Günunde Olmasi lazim transfer icin arada 1 gun ileri geri olabiliyor ama mesela benim basima geldi embriyo yavas ilerledigi icin rahimden geride o yuzden transferi erteliyoruz dediler embriyo belli bir gelisime geldiginde donduracagiz dediler.

Oyle mi diyorsun o_O ama ben o igneden kullanmadim ki proluton vuruldum ben sadece.neyse hayirlisi. Aslinda ben yapmayacaktim ama esim almis gelmis test hatta tutturdu bu aksam da yap diye.:kızgın: Yarin sabah erken gebelik testi yapicam ama cikacagini sanmiyorum:rapci:
Daha erken canim ama belli de olmaz

Kızlar merhaba negatif tüp bebek sonrası ilk adeti değil 2. adeti geciken oldu mu adet düzeni değişiyormu daha sonra

Back