• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaş merhaba,
Umarım test günü bekleyenler bekledikleri pozitif sonucunu alırlar. Bende dün başladım acibadem Bülent Tıraş da tedaviye. Benim yaşım 25 üç yıllık evliyim eşim 31 yaşında ben de yumurta rezervi düşük. 0.34 ayrıca çift rahim var. Havuz sistemi uygulanacak bana, rezervin az olduğu icin. İki sefer yumurta toplanıp sonra transfer olacak Kullandigim ilaçlar aşağıdaki gibi Cumartesi kontrolum var.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Tuhaf bir his bir sürü soru vardı aklımda hepsini unuttum doktora sormayı.

Ne zaman yumurta toplama işlemi olur ??
C vitaminine yüklemeyi düşünüyorum. Ne yiyip ne icmemem gerekir ??
Tam saatli olmak şart mı iğneleri??
Humatrope iğnesi kullanan var mı? Ne için bu detaylı bilgi bulamadım. :KK43:
Havuz sistemi olan var mı daha önce ?
Tedavin hayırlı olsun canım
Havuz sistemi olmadı benim. Yumurta toplamada kişiden kişiye göre değişir. Yumurtalarının belirli olgunluğa gelmesin bağlı benim 13. günde toplanmıştı.
İğneleride saatinde vurman önemli benim doktorum öyle demişti.

Arkadaş merhaba,
Umarım test günü bekleyenler bekledikleri pozitif sonucunu alırlar. Bende dün başladım acibadem Bülent Tıraş da tedaviye. Benim yaşım 25 üç yıllık evliyim eşim 31 yaşında ben de yumurta rezervi düşük. 0.34 ayrıca çift rahim var. Havuz sistemi uygulanacak bana, rezervin az olduğu icin. İki sefer yumurta toplanıp sonra transfer olacak Kullandigim ilaçlar aşağıdaki gibi Cumartesi kontrolum var.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Tuhaf bir his bir sürü soru vardı aklımda hepsini unuttum doktora sormayı.

Ne zaman yumurta toplama işlemi olur ??
C vitaminine yüklemeyi düşünüyorum. Ne yiyip ne icmemem gerekir ??
Tam saatli olmak şart mı iğneleri??
Humatrope iğnesi kullanan var mı? Ne için bu detaylı bilgi bulamadım. :KK43:
Havuz sistemi olan var mı daha önce ?
Merhaba bende bülent beyin hastasıyım humatrope kullandım ilaçları saati saatine vurman önemli aklına bişi takılırsa sorabilirsin benimde rezervim az o iğne biraz sarsabiliri endişe etme

Tedavin hayırlı olsun canım
Havuz sistemi olmadı benim. Yumurta toplamada kişiden kişiye göre değişir. Yumurtalarının belirli olgunluğa gelmesin bağlı benim 13. günde toplanmıştı.
İğneleride saatinde vurman önemli benim doktorum öyle demişti.

Umarım benimkiler istenilen büyüklüğe gelir aşılama tedavisi kist oluşması sebebi ile yarım kalmıştı Cerrahpaşa tıp fakültesinde inşallah böyle bir şey olmaz. Saatlere mutlaka dikkat edeceğim inşallah hayırlı haberlerle ulaşırız birbirimize duamiz belli

Merhaba bende bülent beyin hastasıyım humatrope kullandım ilaçları saati saatine vurman önemli aklına bişi takılırsa sorabilirsin benimde rezervim az o iğne biraz sarsabiliri endişe etme
Tavsiye üzerine Bülent beye gittim. İnşallah bize de vesile olur. Senin durumun nedir ? Havuz mu uygulayacak sana da ?? Umarım çok sarsmaz uyku halim var sadece

Tavsiye üzerine Bülent beye gittim. İnşallah bize de vesile olur. Senin durumun nedir ? Havuz mu uygulayacak sana da ?? Umarım çok sarsmaz uyku halim var sadece
bende histereskopi ameliyatı olmak için gitmiştim rezervimin az oldugunu öğrendim sonra araştırdım bu konuda en başarılı sayılı doktorlardan birisi
ben 3 adet dondurdum embri şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için
ilaç biraz kemik agrısı yaptı bende doktora sordum büyüme hormonu oldugu için büyüme yasıda olmadıgı için kemik agrısı olabilir demişti.

Doktorunuzu aradınız mı? Kanama olsa da hamile olabilirsini? İlaçları kesmeyin tahlil vermeden
Ben çok ümitsiz olduğum için ilacı kestim. Eşim hala ümidini koruduğu için o aradı, ilaçları kesmeyin 12. gün yine de kan verin dediler. Bugün 11. gün idi, idrarda hala negatif. Yarın kan da vereyim de, kabullenip önümüze bakalım artık.

Uzulme kuzuuuum vardir bunda da bi hayir...inan yanima yakinimda olsan suan simsiki sarilirdim sana ... gervekden uzuntunu paylasiyorum fakat pes etme hep iyi düşün... insallaha bidahaki sefer olur cnm
Desteğin için teşekkür ederim canım.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz zaten.en yakınımız ailelerimiz bile bizi bizim kadar anlayamazlar.rabbim hayırlısını versin ne diyin.isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

Merhaba hanimlar.gecenlerde doktor 3 yumurta gordu diye burada karamsarliga kapilmistim.bugun daha cok gordu kimi buyuk kimi daha ufak.diger ay doz arttiralim vs diyordu ki kan sonucumu gormek istedi yine de.1700 lere yakindi.yani Allaha sukur devam ediyorum tedaviye.nasip olursa cuma gunu toplama islemim var
Hadi bakalim hayirlisi hakkinda. Bol bol çogalsin yumurtalarin.

kızlar midemde yanma var bayağı
Benim bugune kadar goguslerim asiri aciyrdu dunden beri hic bir sey yok.bugun ya da yarin normalde regl gunum. Benim regl olacagim zaman 1 hafta onceden goguslerim acir gecince de regl olurum. Umidimi kaybettim kizlar. Test yapmiycam.zaten butun agrilarim da gitti. Hic trasnfer olmamis gibiym:KK42:

Benim bugune kadar goguslerim asiri aciyrdu dunden beri hic bir sey yok.bugun ya da yarin normalde regl gunum. Benim regl olacagim zaman 1 hafta onceden goguslerim acir gecince de regl olurum. Umidimi kaybettim kizlar. Test yapmiycam.zaten butun agrilarim da gitti. Hic trasnfer olmamis gibiym:KK42:
kaçıncı günün senin canım

Back