2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Siz umutsuz oldukca benim de umudum kayboluyor sanki icim karariyor tedaviye baslamakdan korkar oldum

Merhabalar bizde aralık ayında başladık tedaviye şuan dondurulmuş 3 embiyom var adetim 3.günü gittik 13 gün ilaç tedavisi ve 5 gün daha farklı ilaç verilecekmiş ardından embriyonuz transfer edilecek denildi fakat ayın 23 geliyor tarih ve adetim 6 7 gün kalıyor transfer çok geç değil mi süreç hep böyle mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Dondurulmuş embriyo transferinde, ortalama reglin 16-22 günleri arasında transfer yapılmış oluyor. Tamamen endometriumun istenilen kalınlığa gelmesi ile alakalı canım.

Canimmm çok üzgünüm. Kismet diyip önümüze bakacağiz yapacak bir sey yok. Biraz daha beklemen gerekiyor demek ki lütfen kendini yipratma.

Bende suan dondurulmus tedavisi goruyorum. Protokolu o sekilde oluyor. Hatta endometrium istenilen kalinliga gelmezse maksimum 5 gun daha uzatiliyormus. Sikinti yok

Benimde dis gebeligim yuzunden sol tupum alindi. Bak çocugun varmis sadece zamani degildir canim umarim en yakin zamanda olur.

Bende suan dondurulmus tedavisi goruyorum. Protokolu o sekilde oluyor. Hatta endometrium istenilen kalinliga gelmezse maksimum 5 gun daha uzatiliyormus. Sikinti yok
Aynen canım, sıkıntı yapacak bir durumda değil zaten. Kullandığınız ilaçlar regl görmenizi engelleyecek. İlaçları bırakmadan adet olamazsınız Esmeralda1004

Kızlar 6.denemede Aret Kamarda hamile kaldım tedaviden korkmayın biran evvel başlayın doğru doktor çok önemli ben çok doktor gezdim doğru tedaviyi uyguladı en son Aret Bey çok şükür hamile kaldım Rabbim sizlere de öncelikle kendiliğinden versin inşallah

Canım yarın test yapacak mısın benimde yarın 6.günüm blast embriyo olduğu için 7.günde de çıkabilir blastta transferden sonra 6.günde beta hcg salgılanıyormuş ben 9.gün yapıcam.Güzel haberini bekliyorum.Ama daha yeni salgılandığı için idrarda çıkmayabilir yani yaparsan çıkmazsa hemen olmamış deme

Bende 5 gün prognex iğne kullandım transferden itibaren ve bugün yine vajinal kapsüle geçtim dr öyle demişti dün ve önceki gün benimde göğüslerim acıyordu bugün yok azalıyor iğnenin etkisi yani senim regl zamanınla alakası yok canım moralini boşa bozma hayırlısı olsun benim bir tek bel ağrım var

Oyle mi diyorsun ama ben o igneden kullanmadim ki proluton vuruldum ben sadece.neyse hayirlisi. Aslinda ben yapmayacaktim ama esim almis gelmis test hatta tutturdu bu aksam da yap diye. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam ama cikacagini sanmiyorum

O da aynı canım düşük önleyici iğne isimleri değişik sadece ama progestan hormonu yüklüyor o da göğüs ağrısı yapıyor bende de vurulurken vardı bugün azaldı. Yap bakalım yarın yani çıkan da var erken gebelik testiymiş ama henüz çıkmazsa da moralini bozma

İnşallah transfer sonucun pozitif olur Rabb'im yardım etsin. Henüz bende ağrı olmadı. Ne kadar zamanda Yumurta toplama işlemi yapıldı??

İnşallah transfer sonucun pozitif olur Rabb'im yardım etsin. Henüz bende ağrı olmadı. Ne kadar zamanda Yumurta toplama işlemi yapıldı??
13. Gün toplandı benim 9 tane döllenebilir durumda olan yumurtam vardı mikroenjeksiyonla 8 tane döllendi 3. Günde hala 8 di ama 5. Güne 3 tane kaldı dondurduk

13. Gün toplandı benim 9 tane döllenebilir durumda olan yumurtam vardı mikroenjeksiyonla 8 tane döllendi 3. Günde hala 8 di ama 5. Güne 3 tane kaldı dondurduk
Ya çok affedersin, sperm ile 8 tanesi döllendi 5. Günde 3 tane kaldı 3. Günde neden dondurmadiniz? 3. Embriyo su 5. Gün embriyosu demek bu mu?

Ya çok affedersin, sperm ile 8 tanesi döllendi 5. Günde 3 tane kaldı 3. Günde neden dondurmadiniz? 3. Embriyo su 5. Gün embriyosu demek bu mu?
Eger embrioların çok az olmazsa 5. Güne götürüyorlar çünkü 5. Gün embriosu blastosist deniyor daha saglıklı oldugunu söylediler o yüzden embriologlar karar veriyor 5. Güne gidip gitmemesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…