- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.421
Bugun 6.gunkaçıncı günün senin canım
oooo bu ne umutsuzluk canım ya yapma lütfenBugun 6.gun
Sagol canim kismetoooo bu ne umutsuzluk canım ya yapma lütfen
insanlar 3 aylık hamileliklerinde belirti falan görmüyor
test gününe kadar morellimizi yüksek tutuyoruz
Canim sen bana bakma ne kaar umutsuzum desem de tabiki yine de umudum varSiz umutsuz oldukca benim de umudum kayboluyor sanki icim karariyor tedaviye baslamakdan korkar oldum
Dondurulmuş embriyo transferinde, ortalama reglin 16-22 günleri arasında transfer yapılmış oluyor. Tamamen endometriumun istenilen kalınlığa gelmesi ile alakalı canım.Merhabalar bizde aralık ayında başladık tedaviye şuan dondurulmuş 3 embiyom var adetim 3.günü gittik 13 gün ilaç tedavisi ve 5 gün daha farklı ilaç verilecekmiş ardından embriyonuz transfer edilecek denildi fakat ayın 23 geliyor tarih ve adetim 6 7 gün kalıyor transfer çok geç değil mi süreç hep böyle mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Canimmm çok üzgünüm. Kismet diyip önümüze bakacağiz yapacak bir sey yok. Biraz daha beklemen gerekiyor demek ki lütfen kendini yipratma.Desteğin için teşekkür ederim canım.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz zaten.en yakınımız ailelerimiz bile bizi bizim kadar anlayamazlar.rabbim hayırlısını versin ne diyin.isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
Bende suan dondurulmus tedavisi goruyorum. Protokolu o sekilde oluyor. Hatta endometrium istenilen kalinliga gelmezse maksimum 5 gun daha uzatiliyormus. Sikinti yokMerhabalar bizde aralık ayında başladık tedaviye şuan dondurulmuş 3 embiyom var adetim 3.günü gittik 13 gün ilaç tedavisi ve 5 gün daha farklı ilaç verilecekmiş ardından embriyonuz transfer edilecek denildi fakat ayın 23 geliyor tarih ve adetim 6 7 gün kalıyor transfer çok geç değil mi süreç hep böyle mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Benimde dis gebeligim yuzunden sol tupum alindi. Bak çocugun varmis sadece zamani degildir canim umarim en yakin zamanda olur.Insallah cnm insallah.. yok esimde baska hicbir sorun cikmadi.. ben dis gebelik gecirdim sag tupum alindi sol tup de yapisio.. hsg oldum bi oac kimyasal gebelik geçirdim .. en son gecen ay da klomen kullandim yine olmadi aksine kist olusdu .. bende aslinda suan tüp bebege baslamisdim yoksa. Artik dogal yollarda pek umidim kalmadi. 1 bucuk senedir oyle boyle ugrasiyoruz olmuyor bi dis gebelille kimyasal geçirdim 3 tane .. ilk hamileligim de dogal yollardan evliligimin ikinci ayinda oldu cok sukir benim bi kizim var biz kardes istiyoruz allahin izniyle
Aynen canım, sıkıntı yapacak bir durumda değil zaten. Kullandığınız ilaçlar regl görmenizi engelleyecek. İlaçları bırakmadan adet olamazsınızBende suan dondurulmus tedavisi goruyorum. Protokolu o sekilde oluyor. Hatta endometrium istenilen kalinliga gelmezse maksimum 5 gun daha uzatiliyormus. Sikinti yok
Amin cnm.. hepimizin dualari kabul.olsunBenimde dis gebeligim yuzunden sol tupum alindi. Bak çocugun varmis sadece zamani degildir canim umarim en yakin zamanda olur.
Bugun 6.gun
Oyle mi diyorsunCanım yarın test yapacak mısın benimde yarın 6.günüm blast embriyo olduğu için 7.günde de çıkabilir blastta transferden sonra 6.günde beta hcg salgılanıyormuş ben 9.gün yapıcam.Güzel haberini bekliyorum.
Bende 5 gün prognex iğne kullandım transferden itibaren ve bugün yine vajinal kapsüle geçtim dr öyle demişti dün ve önceki gün benimde göğüslerim acıyordu bugün yok azalıyor iğnenin etkisi yani senim regl zamanınla alakası yok canım moralini boşa bozma hayırlısı olsun benim bir tek bel ağrım var
Oyle mi diyorsunama ben o igneden kullanmadim ki proluton vuruldum ben sadece.neyse hayirlisi. Aslinda ben yapmayacaktim ama esim almis gelmis test hatta tutturdu bu aksam da yap diye. Yarin sabah erken gebelik testi yapicam ama cikacagini sanmiyorum
bende histereskopi ameliyatı olmak için gitmiştim rezervimin az oldugunu öğrendim sonra araştırdım bu konuda en başarılı sayılı doktorlardan birisi
ben 3 adet dondurdum embri şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için
ilaç biraz kemik agrısı yaptı bende doktora sordum büyüme hormonu oldugu için büyüme yasıda olmadıgı için kemik agrısı olabilir demişti.
13. Gün toplandı benim 9 tane döllenebilir durumda olan yumurtam vardı mikroenjeksiyonla 8 tane döllendi 3. Günde hala 8 di ama 5. Güne 3 tane kaldı dondurdukİnşallah transfer sonucun pozitif olur Rabb'im yardım etsin. Henüz bende ağrı olmadı. Ne kadar zamanda Yumurta toplama işlemi yapıldı??
Ya çok affedersin, sperm ile 8 tanesi döllendi 5. Günde 3 tane kaldı 3. Günde neden dondurmadiniz? 3. Embriyo su 5. Gün embriyosu demek bu mu?13. Gün toplandı benim 9 tane döllenebilir durumda olan yumurtam vardı mikroenjeksiyonla 8 tane döllendi 3. Günde hala 8 di ama 5. Güne 3 tane kaldı dondurduk
Eger embrioların çok az olmazsa 5. Güne götürüyorlar çünkü 5. Gün embriosu blastosist deniyor daha saglıklı oldugunu söylediler o yüzden embriologlar karar veriyor 5. Güne gidip gitmemesineYa çok affedersin, sperm ile 8 tanesi döllendi 5. Günde 3 tane kaldı 3. Günde neden dondurmadiniz? 3. Embriyo su 5. Gün embriyosu demek bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?