2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

5.günden selamlar..bugün 5 gün iğneden sonra tekrar kapsüle başladım. bi umutlanıyorum bi umutsuz her tedavim de böyle oldum. belirtilere de takılmak istemiyorum ilk defa yazın çift çizgi gördüm sabah ezanıyla yapmıştım anneöin evindeydim oraya yakın bir yerde yaptırmıştım eşimle 1 saat uyuyamamıştık ikide bir teste bakmıştım iki günlük de olsa çok güzel bir duyguydu Rabbim inşallah tekrar yaşatır

bnde ilk tedavimde de bahsettiğin gibi bir olumluydum bir olumsuzdu öle hissediyordum. aslında belirtiler olmuyor çünkü ilaçdan hepsi yanıltıyor. Umarım hayırlı olur bu tedavin. bn 3. aya girdiğimde bir bebek kaybettim o 3 ay gerçekten tüm zaman içerisnde hep inanamadım hamile olduğuma nasıl oldu nasıl oldu diye geçirdim gerçektende olmadı. Bazen diyorum hayırlısı böyleymiş. bnce herşeyin başı sakin olabilmek ama olmuyor. Umarım bir gün yaşarız bu duyguyu ama yarım kalmaz...

Kan testi mi verdim sonuç bekliyorumm

Güzeş haberler bekliyoruz inşallahh

Çok zor şeyler gerçekten büyük sabır ve tevekkül gerekiyor. Allah veriyor da sabrını bir daha deneyemem diye diye 4.denemem oldu. Umut hep var.Kendimi negatife alıştırmaya çalışsamda hep pozitif umudu var ama açıkçası içimden olmadı gibi geliyor. Amin olsun ve ilerlesin sağlıkla hepimizin

Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.rabbim bizim gibi isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.bizim gibi olan herkes her zaman dualarım da.bende her defasın da negatif olunca bu son denememdi diyorum ama benim de bu 3.cü oldu.rabbimden hayırlısını diliyorummmm...

İnşallah canım senin test günün ne zaman?

Artmaz canım o gün içinde döllenen dölleniyor ama sayıyı takma kaliteli olsunlar o önemli inşallah çok güzel gelişirler
Cnm ben bu ay kist tedavisi oluyorum 25 26 ocak tekrar adet olup ilk tedavim baslayacak..

Senden yumurta toplanirken ondan da sperm aliyorlar. Yavaşlarıyla ilgili sorun olacagini sanmam zira tüp bebek oluyor. Onun haricinde sorun yoksa bence hemen hamile kalirsin canim
Insallah cnm insallah.. yok esimde baska hicbir sorun cikmadi.. ben dis gebelik gecirdim sag tupum alindi sol tup de yapisio.. hsg oldum bi oac kimyasal gebelik geçirdim .. en son gecen ay da klomen kullandim yine olmadi aksine kist olusdu .. bende aslinda suan tüp bebege baslamisdim yoksa. Artik dogal yollarda pek umidim kalmadi. 1 bucuk senedir oyle boyle ugrasiyoruz olmuyor bi dis gebelille kimyasal geçirdim 3 tane .. ilk hamileligim de dogal yollardan evliligimin ikinci ayinda oldu cok sukir benim bi kizim var biz kardes istiyoruz allahin izniyle

Merhaba hanimlar.gecenlerde doktor 3 yumurta gordu diye burada karamsarliga kapilmistim.bugun daha cok gordu kimi buyuk kimi daha ufak.diger ay doz arttiralim vs diyordu ki kan sonucumu gormek istedi yine de.1700 lere yakindi.yani Allaha sukur devam ediyorum tedaviye.nasip olursa cuma gunu toplama islemim var

Arkadaş merhaba,
Umarım test günü bekleyenler bekledikleri pozitif sonucunu alırlar. Bende dün başladım acibadem Bülent Tıraş da tedaviye. Benim yaşım 25 üç yıllık evliyim eşim 31 yaşında ben de yumurta rezervi düşük. 0.34 ayrıca çift rahim var. Havuz sistemi uygulanacak bana, rezervin az olduğu icin. İki sefer yumurta toplanıp sonra transfer olacak Kullandigim ilaçlar aşağıdaki gibi Cumartesi kontrolum var.
Fostimon 2 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Merional 1 toz + 1 su 150 ml 18:00/20:00 arası
Humatrope 1 ml gece yatmadan önce kullanacağım. Tuhaf bir his bir sürü soru vardı aklımda hepsini unuttum doktora sormayı.

Ne zaman yumurta toplama işlemi olur ??
C vitaminine yüklemeyi düşünüyorum. Ne yiyip ne icmemem gerekir ??
Tam saatli olmak şart mı iğneleri??
Humatrope iğnesi kullanan var mı? Ne için bu detaylı bilgi bulamadım.
Havuz sistemi olan var mı daha önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…