• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba herkese,
Bugün transferimin 9. Günüydü sabah erkenden kan verdim değerim 35.55
Bana düşük geldi diğer denemlerimde de bu değeri görmüştüm ( test günümde) ancak ilerlememişti.

Ben gibi olanlar var mı? Düşük. Değerle başlayıp devam eden?

Merhaba herkese,
Bugün transferimin 9. Günüydü sabah erkenden kan verdim değerim 35.55
Bana düşük geldi diğer denemlerimde de bu değeri görmüştüm ( test günümde) ancak ilerlememişti.

Ben gibi olanlar var mı? Düşük. Değerle başlayıp devam eden?
Bnce çıkar cnm üzülme az bi deger değil sen testi erken yapmisn ondan böle bı deger cikti

Kızlar selam, transfere nasıl hazırlandınız? Gıda olarak neleri takviye aldınız
Transfer sürecinde kahve asitli içecekler yasak sonrasında da. Ben dikkat ettim sadece açık çay ve su tükettim. Transferden sonra kabak çekirdeği , havuç , süt hergün sabah bir yumurta, meyve ve sebze tüketin. Balık da önemli bu arada. 3 gun dinlenerek geçirin ilk gün sırtüstü yattım sonrasında sol tarafima. Arada evin içinde hafif yürüyün. En önemlisi stres yapmadan olumlu düşünmek. Umarım güzel haberinizi paylaşmak nasip olur. Rabbim yardımcınız olsun.

Kızlar bugün 9.günümdu kan tahlili yaptırdım ikinci denememdi ve yine negatif demek ki vakti gelmedi hala Rabbim inşallah bekleyen arkadaşlara mucizesini nasip eder transfer olacak arkadaşlara da Rabbim sabır versin napalım olumsuz oldu dünyanın sonu değil ya demek ki hala hazır değiliz kısmetmiş uzun bi süre daha düşünmüyorum doktorla görüşüp bazı tetkikler yapıldıktan sonra kendimi toplayınca aranıza tekrar katılacağım günleri görürüm inşallah Allah emeklerinizi zayi etmeyecektir mutlaka verecektir zamanı vardır diyelim sığınlim elden birşey gelmez canlar :110:E:cry:

Kızlar bugün 9.günümdu kan tahlili yaptırdım ikinci denememdi ve yine negatif demek ki vakti gelmedi hala Rabbim inşallah bekleyen arkadaşlara mucizesini nasip eder transfer olacak arkadaşlara da Rabbim sabır versin napalım olumsuz oldu dünyanın sonu değil ya demek ki hala hazır değiliz kısmetmiş uzun bi süre daha düşünmüyorum doktorla görüşüp bazı tetkikler yapıldıktan sonra kendimi toplayınca aranıza tekrar katılacağım günleri görürüm inşallah Allah emeklerinizi zayi etmeyecektir mutlaka verecektir zamanı vardır diyelim sığınlim elden birşey gelmez canlar :110:E:cry:
Seninde dediğin gibi daha vakti gelmemiş canın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim sabır sabır bugünlerde geçer elbet hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

Seninde dediğin gibi daha vakti gelmemiş canın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim sabır sabır bugünlerde geçer elbet hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
Allah razı olsun tatlım Amin hepimizin herşeyden önce hayırlısı tabi

Rabbim dirayet versin canım inşallah kısa zamanda ne olduğu anlaşılır ve hayırlısı ile evlat sahibi olursun..

Canim rapor bölümü için bilgim yok ama tedavi süreci için yardımcı olayım ben özel bi hastanede ve sigortadan faydalanmadim yani raporla ugrasmadik adetin 2 yada 3 günü gidiyosun ben elimde hsg hormon tahlillerim ve eşimin sperm tahlilleriyle gittik bizim sebebi bilinmeyen inferteliteydi doktor 35 yaşında olduğum için tüp bebek tedavisi yada aşılama önerdi ben tüp bebekte karar verdim muayenede rahminde kist miyom yapisiklik falan yoksa ogün tedavi başlıyor her hastanın dozu degisik oluyor 12 15 gün arası devam ediyor 3 veya 4 günde bir kontrole gidiyorsun yumurtaların gelişimine göre ilaç dozu ayarlanıyor sonrası yumurta toplama günü korkulacak bisey yok aslında :) ama sen bunu bilemiyorsum stres hat safhada oluyor yanindakilerden cok etkileniyorsun benim odamdaki kadincok aglamisti ve ben cok korkmustum ama cok basit bi islem 10 dk suruyor vehafif anestesi veriyolar hicbirsey hissetmiyorsun bence mutlu olunmasi gereken bi surec çünkü her hasta bu aşamaya ulasmiyor sperm bugün alınıyor eşi bizden 3 gün perhiz sonrası ve sonrası sizi aramalarını bekliyorsunuz 2 veya 5 gün içinde transfer yapılır emriyonun gelişimi ve kalitesine göre benim 3. Gün transferiydi oda 10 dk bi islem sonrası iki saat hastanede yattım her hastane farklı tutuyo kimi yarım saat kimi 2 saat sonra eve gidebilirsin iki gün yatak istirahati sonrasi da çok yorulmamak kaydiyla dikkat ederek normal yasantina donebilirsin deniyor benim eşim 5 gün evdeydi ben çoğunlukla yattım o bana baktı ama ikinci gün çat katı misafir geldi tedavi den habersizdiler kalkıp yemek yapıp agirladim
Yinede herşey kısmet rabbim nasip etti çok şükür hamileymiş :) darısı basina
Slm cnm oncelikle maasallah hamileymişsin rabbim guvagına almayıda nasip etsin inş hakan çok süerde tedavi olmussun yanlış anlamadıgsam dr nasıl dı ve ne kadara maal oldu canım ozellikle memnun kaldınmı bende bir dr aarayısı içerisindeyim ve dr çok ovduler çok özel degilse biraz bahsedebilirmisin mesela kaçıncı denemen ve ne kadar surdu surecin probleminiz gibi

Back