• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canım ilgilendiğin için teşekkür ederim her şeyi anladım da ben duş yapmaya taktım :KK54:trasferden kaç gün sonra duş alınıyor bazısı elimi kaldırmadım eşim yardım etti falan diyor bende duş almak etkiliyormu dedim sonuç da en kısa 10 gün sürüyor duş almadan olurmu :skandal:
9.gün oldum canım ben 5 dk ılık suyla ama sıcak şimdi ben şubatta yaptırdım

Ben kendimi rahat hissetmek adına duşumu transfer sonrası 3. Gün aldım canım. Doktorum da sorun yok dedi kısa ayakta ve ılık suyla hızlıca bir duş oldu :KK49: 10 dk sürmemiştir. Yarın da ( 6. Gün) duş alacağım. Sen de kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bence
Bilemiyorum ki canım kendimi iyi hissedeyim diye yapacağım şeylerin zararı olurmu kimisi 12 gün sürekli yatmış kimisi 3 gün yatmış kimisi işe başlamış gerçi dr.lara kalsa aynı gün normal hayata dönebilirsin diyor ama insan psikolojik olarak yapamaz heralde Transferden sonra ne kadar hastanede yattın lütfen kusıra bakmayın çok soru soruyorum ama kafam hiç rahat değil gerçi daha geçen hafta polip için histeroskopi oldum kanama ara ara devam ediyor canım onada sıkkın acaba adet i etkilermi geç mi gelir offffff ALLAHIM yardımcımız olsun ne deyim

Ben aynı gün akşamı ılık duş aldım. Transferim sabah 8 de oldu, hemşireler bana akşama ayakta duş alabilirsin demişti. Her gün aldım ben. Ben suyu çok seviyorum, beni çok rahatlatıyor, bu yüzden zararından çok yararı olmuş olabilir. Bir de muhtemelen o zaman ilaçlardan koku duyum iki katına çıktı, her şey kendim de dahil bana kokuyordu. (Gerçi şimdi çok daha fazla, yan binadaki kadının yemeğinin kokusunu alabiliyorum :KK70: )
Slm.canım sen histeroskopi olmuştun diğmi yoksa ben yinemi karıştırdım eğer olduysan adet döngün değiştimi ve kanaman çok oldumu ben ayın 18 de polipden dolayı histeroskopi oldum kanamam olmadı sayılır ama halan lavaboda çok açık pembe gibi bir akıntı geliyor dr.a sordum geçicek kaygılanma diyor ama sinirim bozuldu zaten tüp bebek süreci zor bir dönem üstüne birde bu olaylar olunca mutsuzlaşıyorum iyice kafamı neye takıcamı şaşırdım ........

Slm.canım sen histeroskopi olmuştun diğmi yoksa ben yinemi karıştırdım eğer olduysan adet döngün değiştimi ve kanaman çok oldumu ben ayın 18 de polipden dolayı histeroskopi oldum kanamam olmadı sayılır ama halan lavaboda çok açık pembe gibi bir akıntı geliyor dr.a sordum geçicek kaygılanma diyor ama sinirim bozuldu zaten tüp bebek süreci zor bir dönem üstüne birde bu olaylar olunca mutsuzlaşıyorum iyice kafamı neye takıcamı şaşırdım ........
Evet canım olmuştum, ilk gün kanamam şakır şakırdı. Sonra 1 haftadan fazla pembe kanama gelmişti. Ben de kaygılanmıştım dr um gececek demişti. Adet döngün normalde öne gelir dedi, bu yüzden cycloproginova kullandırdı. İlacı bırakınca adet oluyosun. Kontrollü adet olmuş oldum ve olunca hemen tedaviye başladık.

Cn
Bilemiyorum ki canım kendimi iyi hissedeyim diye yapacağım şeylerin zararı olurmu kimisi 12 gün sürekli yatmış kimisi 3 gün yatmış kimisi işe başlamış gerçi dr.lara kalsa aynı gün normal hayata dönebilirsin diyor ama insan psikolojik olarak yapamaz heralde Transferden sonra ne kadar hastanede yattın lütfen kusıra bakmayın çok soru soruyorum ama kafam hiç rahat değil gerçi daha geçen hafta polip için histeroskopi oldum kanama ara ara devam ediyor canım onada sıkkın acaba adet i etkilermi geç mi gelir offffff ALLAHIM yardımcımız olsun ne deyim
Cnm hic panik yapma oluca varsa her turlu oluyor inan. Ben sadece yarim saat yatmisdim sonra kalkdim eve geldim o gun yattm yemegimi fln yedim kalkdim sonra ertesi gun yemek yaptm 3 gun dus aldm namaz kilmayada basladm 6 gunden snra disari cikdim saatlercr yurumedim tabi ama yavas yavas gezdim geldim surekli yatmadm evde hep yirudum benimkisi tutdu ama dusuk yaptim kimyasal gebelik oldu. Halada kanamam var 1 hafta arayla surekli Insallah rabbim sana hayirli saglikli evlat nasip eder dua et cok esirgeme kndini. Hakkinda hayirlisi

Kaçıncı gün yaptın arkadaşım ya? Yarın7. Gün 2 tane blast transferim var. Tutunma olduysa çıkar diye düşünüyorum ama sen ne dersin?

Benim 3. tedavim 3.gün transferiydi, 6. gün çok silik çizgiyle başladı, 8. gün çizgi koyulaşınca gittim kanda çıktı. Ama benim çok erken yükselmeye başladı. ilk iki denememde 8. güne kadar silik çizgi gördüm, sonra azaldı ve yok oldu. Çok üzülmüştüm Çatlatma iğnesi etkisiymiş. Şimdi yap desem çıkmazsa, belki daha çok erken, sonra yok zannedip üzülebilirsin. Ya da tam tersi. Karar tabiki senin kardeş.

Evet canım olmuştum, ilk gün kanamam şakır şakırdı. Sonra 1 haftadan fazla pembe kanama gelmişti. Ben de kaygılanmıştım dr um gececek demişti. Adet döngün normalde öne gelir dedi, bu yüzden cycloproginova kullandırdı. İlacı bırakınca adet oluyosun. Kontrollü adet olmuş oldum ve olunca hemen tedaviye başladık.
Bana bahsettiğin ilaçtan vermedi antibiyotik ve ağrı kesici neden vermedi acaba kafam karıştı şimdi....

Cn

Cnm hic panik yapma oluca varsa her turlu oluyor inan. Ben sadece yarim saat yatmisdim sonra kalkdim eve geldim o gun yattm yemegimi fln yedim kalkdim sonra ertesi gun yemek yaptm 3 gun dus aldm namaz kilmayada basladm 6 gunden snra disari cikdim saatlercr yurumedim tabi ama yavas yavas gezdim geldim surekli yatmadm evde hep yirudum benimkisi tutdu ama dusuk yaptim kimyasal gebelik oldu. Halada kanamam var 1 hafta arayla surekli Insallah rabbim sana hayirli saglikli evlat nasip eder dua et cok esirgeme kndini. Hakkinda hayirlisi
Çok sağ ol canım ya haklısın RABBİM ol dedikten sonra herşekilde olur sana da çok geçmiş olsun cnm üzme kendini desemde boş biliyorum inşallah bugünlerde geçicek ......

Kızlar doktora gittim geçtiğim ay aşılama olduğum için iki ay ara vermemiz gerektiğini sonra tüp bebeğe geçeceğimizi söyledi ben beklemek istemiyorum zaman geçmiyor sanki aşılama için üç ay kistim gitsin diye ilaçlar deneyip bekledik o gitti aşılama oldu tutmadı ilaçların etkisi gitsin diye iki ayda bunun için beklicez ağustosun adetinde tüp bebek için gidicez Allahım sabır ver :(

Kızlar ya bu sabah açık pembe lekelenmem oldu Dr a gittim değerim 1600 olmuş ama kese görünmedi vajinal bakmadı proluton Depot yaptı düşük riskim varmış progestan verdi progesteron 5 çıktı düşük yani ama progestan i günde 1 verdi sizce günde 1 az diil mi

Back