- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.061
Slm.cnm.12 kilo havuç suyu mu içtin fazla değilmi ilk defa duyuyorum iyi mi geliyor ben kısmetse adetle iğnelere başlıycam daha transfere çoook var ama bilgim olsun başka neler yapılması lazım sen sürekli yattınmı cnm birde duş falan kaç gün sonra aldın benim hiç bilgim yok cnm lütfen biraz bilgi verirmisin transfer sonrası neler yapmam gerektiği hakkındaOnu unuttun canım 12 kilo havuç suyu içtim bu arada edin almış vur deyince öldürdü sağolsun makineden geçirdik sabah akşam 1 bardak içtim ben inşallah sifa olur şimdiden içebilirsin onu
Merhaba canım Rabbim inşallah bunca emeğinin karşılığını verir seninde hepimizinde benim de bugün 3.günüm ikinci dondurulmuş denemem blast embriyo kondu bitane yasdan dolayı beklemek yorucu ama güzel sonuç alınca hepsini unutacağız inanıyorum senin şansın daha yüksek güzel haber vereceksin bizeMerhaba,
Pozitif sonuç alan ve kese gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum önünüzde harika bir yol var darısı başımıza
Transfere hazırlık sürecimde takip ettiğim bir başlıktı ama sonra bakmaya zaman, güç olmadı. Şimdi transfer sonrası 4. Günü geride bırakmış bir aday olarak buradayım.
2 adet 6. Gün genetik taramaları yapılmış ( öncesinde 3 başarısız tüp bebek denemem var) transferi yapıldı ve en zor kısımdayım. Beklemek.. Tavsiyelerinizi, hissettiklerinizi varsa belirtilerinizi duymak, okumak hepimize iyi gelecektir.
Ben gibi gün sayan var mı?
Canım eşine havuç al demistik oda 12 kilo almış sıkma makinesiyle sıkılacaksa suyu olmaz diye düşünmüş hatada suyu cikiyo transferden 5 gün önce falan başlayabilirsin havuç suyuna 1 tane kivi ye 1 dilim ananas çiğ kabak çekirdeği ilk 3 gün çok önemli iğneler kabız yapiyo genelde ikinma sakin kayısı ye bol bol ceviz fındık ayaklarının altına yastık yok uzan iş yapma yarim saat evin içinde dolaşsan yeter insallah hayirla sonuclanir tedavin canimSlm.cnm.12 kilo havuç suyu mu içtin fazla değilmi ilk defa duyuyorum iyi mi geliyor ben kısmetse adetle iğnelere başlıycam daha transfere çoook var ama bilgim olsun başka neler yapılması lazım sen sürekli yattınmı cnm birde duş falan kaç gün sonra aldın benim hiç bilgim yok cnm lütfen biraz bilgi verirmisin transfer sonrası neler yapmam gerektiği hakkında
Hepimiz için güzel haberler olsun inşallahMerhaba canım Rabbim inşallah bunca emeğinin karşılığını verir seninde hepimizinde benim de bugün 3.günüm ikinci dondurulmuş denemem blast embriyo kondu bitane yasdan dolayı beklemek yorucu ama güzel sonuç alınca hepsini unutacağız inanıyorum senin şansın daha yüksek güzel haber vereceksin bize
inşallah canım inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin biziHepimiz için güzel haberler olsun inşallahbenim de dondurulmuş oldu. Aynı zamanlarda neredeyse biz de pozitiflerimizi söyleriz umarım.
Femamed diye bir hap canım.Gebe olan arkadaşlar hangi folic asit i kullanıyorsunuz bugün alcam da Dr a cuma gidicem
Dr un mu yazdı canım ben infolic almayı düşünüyorum da acaba bir sskincasa var miFemamed diye bir hap canım.
Evet canım doktorum yazmıştı.doktora gidecekmişsin danış hangi ilacı kullanayım diye.Dr un mu yazdı canım ben infolic almayı düşünüyorum da acaba bir sskincasa var mi
Cuma günü gidicem de o zaman a kadar alayım dedim teşekkürler canimEvet canım doktorum yazmıştı.doktora gidecekmişsin danış hangi ilacı kullanayım diye.
Rica ederim canım.Cuma günü gidicem de o zaman a kadar alayım dedim teşekkürler canim
Bana direk folik asit verilmedi progency f diye karışık bir vitamin içiyorum. Folik asit bakır çinko c vitamini vs.. daha sayamadığım bir sürü şey var içinde. Daha öncesindeki denememde inofolic kullanıştım arkadaşımGebe olan arkadaşlar hangi folic asit i kullanıyorsunuz bugün alcam da Dr a cuma gidicem
Teşekkürler canım en iyisi Dr a sorayım ben yine deBana direk folik asit verilmedi progency f diye karışık bir vitamin içiyorum. Folik asit bakır çinko c vitamini vs.. daha sayamadığım bir sürü şey var içinde. Daha öncesindeki denememde inofolic kullanıştım arkadaşım
Amin canım ilgilendiğin için teşekkür ederim her şeyi anladım da ben duş yapmaya taktımI
Canım eşine havuç al demistik oda 12 kilo almış sıkma makinesiyle sıkılacaksa suyu olmaz diye düşünmüş hatada suyu cikiyo transferden 5 gün önce falan başlayabilirsin havuç suyuna 1 tane kivi ye 1 dilim ananas çiğ kabak çekirdeği ilk 3 gün çok önemli iğneler kabız yapiyo genelde ikinma sakin kayısı ye bol bol ceviz fındık ayaklarının altına yastık yok uzan iş yapma yarim saat evin içinde dolaşsan yeter insallah hayirla sonuclanir tedavin canim
Ben kendimi rahat hissetmek adına duşumu transfer sonrası 3. Gün aldım canım. Doktorum da sorun yok dedi kısa ayakta ve ılık suyla hızlıca bir duş olduAmin canım ilgilendiğin için teşekkür ederim her şeyi anladım da ben duş yapmaya taktımtrasferden kaç gün sonra duş alınıyor bazısı elimi kaldırmadım eşim yardım etti falan diyor bende duş almak etkiliyormu dedim sonuç da en kısa 10 gün sürüyor duş almadan olurmu
Amin canım ilgilendiğin için teşekkür ederim her şeyi anladım da ben duş yapmaya taktımtrasferden kaç gün sonra duş alınıyor bazısı elimi kaldırmadım eşim yardım etti falan diyor bende duş almak etkiliyormu dedim sonuç da en kısa 10 gün sürüyor duş almadan olurmu
Canım dur panik olma gebelik döneminde oluyor zaman zaman. Doktoruna güven hiçbirimiz doktorlar kadar iyi bilemeyiz. İçini de ferah tut..Kızlar bana acil bişey yazar mısınız 5 haftalık gebeyim kahverengi akıntı m oldu acile geldim vajinal bakmak isterse Dr izin vereyim mi bişey olur mu
Ama canım kendi Dr um diil o çıkmış acil e geldim ben çok zor gebe kaldım korkuyorum napimCanım dur panik olma gebelik döneminde oluyor zaman zaman. Doktoruna güven hiçbirimiz doktorlar kadar iyi bilemeyiz. İçini de ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?