• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar merhaba,

pazartesi günü 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı

bugün 4. günüm mide bulantım var ve sabah cok cok hafif bi lekelenme yaşadım (tam kan rengi gibiydi)

bunlar neyin belirtisi tutunma belirtisi bu kadar erken olur mu doktoru da o kadar cok darlıyorum ki sorularımla yazmak istemedim şuan :(

kızlar merhaba,

pazartesi günü 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı

bugün 4. günüm mide bulantım var ve sabah cok cok hafif bi lekelenme yaşadım (tam kan rengi gibiydi)

bunlar neyin belirtisi tutunma belirtisi bu kadar erken olur mu doktoru da o kadar cok darlıyorum ki sorularımla yazmak istemedim şuan :KK43:
Evet tutunma belirtisi olabilir. Gerçi mide bulantısı ilaçlardandır, çünkü bebek tutunup Beta hcg salgılamaya başlayınca o da anca 4000 leri falan bulunca mide bulantısı yapıyor. Ama az kanama, sancı, batma belirti olabiliyor.

Evet tutunma belirtisi olabilir. Gerçi mide bulantısı ilaçlardandır, çünkü bebek tutunup Beta hcg salgılamaya başlayınca o da anca 4000 leri falan bulunca mide bulantısı yapıyor. Ama az kanama, sancı, batma belirti olabiliyor.
bence de ilaçlardan bizlerde psikolojik olarak sürekli belirti aradığımızdan vucütta öyle tepki veriyor haliyle

beklemek zor..

1.20 çıktı negatif maalesef doktorum adet olunca 3. Günü gel dedi tüp bebek için başlıcaz oda olmazsa artık bırakcam :KK43:
Canım moralini bozma demekki zamanı daha gelmemiş inşallah başlıyacağın tedavi hayırla sonuçlanır sadece sabır gerekiyor bol bol dua et canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın.

Kzlar selam bisey sorucam size benim esimin butun hormonlari prolakdin, e2, fsh, Lh, testesteron hormonu hepsi referans araligindan yuksek sperm dusuklugu bundan kaynakli olabilir demisler boyle bsey yasayan varmi aranizda ?

İlk tedavimde taze transferim oldu

Kalanları dondurttum

Ama sana tavsiyem sen direkt dondurt taze emriyo transferi yaptırma

1 ay veya 2 ay bekle canım vücudun dinlensin hormon ilaçlarından bi Arınsın sende daha rahat olursun
Dondurulmuşların tutma şansı daha çok bu sebeplerden dolayı birde dondurulurken kümelEşme olduğu için hücreler birbirine daha çok sarılıyor
Buda tutunmayi sagliyormuş

Nekadar da çok övdüm dondurulmuş lari :KK48: ama gerçekten çok doğru canım

Şimdiki aklım olsa taze transfer yaptirmadan en az 2 ay bekleyip dondurulmuş yaptirirdim
Ilk transferim taze embriyo ile oldu tuttu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim. Daha sonra dondurulmuslarla 2 defa denedik tutmadi. Tekrardan tedaviye basladik yine taze embriyo ile transfer oldu ve tuttu suan bir kizim var. Bende tam tersi dusunuyorum. Doktorumuzda taze embriyo daha iyi demiati sasirdim yazdiklariniza

Ilk transferim taze embriyo ile oldu tuttu ikiz gebelik elde ettik fakat 18. Haftada dusuk yaptim. Daha sonra dondurulmuslarla 2 defa denedik tutmadi. Tekrardan tedaviye basladik yine taze embriyo ile transfer oldu ve tuttu suan bir kizim var. Bende tam tersi dusunuyorum. Doktorumuzda taze embriyo daha iyi demiati sasirdim yazdiklariniza
Cnm herkeste aynı olmuyor. Kişiye ve probleme göre değişebiliyor. Bnm dondurulmus la gerçekleşti gebelik. Arkadaşımın taze transfer le oldu. Dr lar bu konuda hastaya göre cvp veriyor. Bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hamislerede sağlıkla kucağına almayı inş. :dua:

Canım moralini bozma demekki zamanı daha gelmemiş inşallah başlıyacağın tedavi hayırla sonuçlanır sadece sabır gerekiyor bol bol dua et canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın.
Amin inşallah hayırlısını istemekten başka çare yok zaten mecbur beklicez elden gelen bu

Arkadasim kac defa denedinde pes ediyorsun hemen pes etmek olurmu ben tam on yil boyunca denemedigim birsey kalmadi 5 tup bebektede tuttu cok sukur lutfen pes etmeyin
3yıl olcak deneyeli belki kimsenin tanımadığı bir yerde otursam ve akrabalarla konuşmasak bu kadar moralim bozulmazdı kayınvalidem aşağıda oturuyor sürekli dilinde eşim istemiyor diye biliyor bayramda önüne gelen hadi sıra sizde yada hadi zamanı geldi falan sıkıldım bunlardan eltim benden sonra evlendi iki kere hamile kaldı falan çok sabırsızım heralde tüp bebek denemedik anca denicez aşılama denendi

Back