• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Doktorum şehir dışına çıkmış canım bugün gidemedim o yüzden yarina kaldı hayırlısı bakalım.
Ben kese normalinden küçük çıktı cnm..8 mm mış..4 haftalık gibiymiş..çok strese girdim..beta HCG verdim 9600 çıktı..nete baktım boş gebelik ihtimali var gibi...bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar..içime kurt düştü...

Ben kese normalinden küçük çıktı cnm..8 mm mış..4 haftalık gibiymiş..çok strese girdim..beta HCG verdim 9600 çıktı..nete baktım boş gebelik ihtimali var gibi...bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar..içime kurt düştü...
Kötü ye yorma canım inşallah düşündüğün gibi değildir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah büyük iyi düşün ki iyi olsun

Cnm kotuye yorma bnm de 6.5 mm moral bozmayalım var bebeişlerımiz işallah

Back