- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.801
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu 8.gün 41 çıkan3
3.gün için normal cnm...ancak yükselişe geçiyor ...12.gün netleşir .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu 8.gün 41 çıkan3
3.gün için normal cnm...ancak yükselişe geçiyor ...12.gün netleşir .
3.gün cnm...birbirine yakın değerlerimiz...Sizin kaçıncı gün embriyosuydu 8.gün 41 çıkan
Stres yapma hayırlı olsun hamilesin. Belki de Kiz dir annesi kızlarda değer küçük başlayabiliyor . Yükselir Allahın izniyle. Yorma kendini dinlen. Beslenmene dikkat et.İnşallah yükselir
Ayyy canım nasıl güzel yazmışsın öyle inşallah sağlıkla gelsindeStres yapma hayırlı olsun hamilesin. Belki de Kiz dir annesi kızlarda değer küçük başlayabiliyor . Yükselir Allahın izniyle. Yorma kendini dinlen. Beslenmene dikkat et.
7. gün daha erken ama..Ben oğlumda 9.gün idrarda bakmıştım negatifti,10.gün kanda pozitif çıktı. Şimdiden umutsuzluğa kapılıp moralini bozma, moral çok önemli..Kizlar 7 gun test yptim 0 cizgi
İdrarda çıkmaz cnm daha...Gene olmadi
Doktorum şehir dışına çıkmış canım bugün gidemedim o yüzden yarina kaldı hayırlısı bakalım.K Kaanemirimmmm cnm naptın kese muayenesi ne gidecektin?
Ben kese normalinden küçük çıktı cnm..8 mm mış..4 haftalık gibiymiş..çok strese girdim..beta HCG verdim 9600 çıktı..nete baktım boş gebelik ihtimali var gibi...bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar..içime kurt düştü...Doktorum şehir dışına çıkmış canım bugün gidemedim o yüzden yarina kaldı hayırlısı bakalım.
Kötü ye yorma canım inşallah düşündüğün gibi değildir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah büyük iyi düşün ki iyi olsunBen kese normalinden küçük çıktı cnm..8 mm mış..4 haftalık gibiymiş..çok strese girdim..beta HCG verdim 9600 çıktı..nete baktım boş gebelik ihtimali var gibi...bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar..içime kurt düştü...
Kötü ye yorma canım inşallah düşündüğün gibi değildir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah büyük iyi düşün ki iyi olsun.doktorun ne dedi peki kese hakkında
Cnm kotuye yorma bnm de 6.5 mm moral bozmayalım var bebeişlerımiz işallahBen kese normalinden küçük çıktı cnm..8 mm mış..4 haftalık gibiymiş..çok strese girdim..beta HCG verdim 9600 çıktı..nete baktım boş gebelik ihtimali var gibi...bir hafta sonra kontrole gidicem tekrar..içime kurt düştü...
Amin inşallah...Kötü ye yorma canım inşallah düşündüğün gibi değildir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah büyük iyi düşün ki iyi olsun
Haftasına göre küçükmüş cnm...bide yolksak kesesinin de görünmesi gerekiyormuş sanırım..hakkımızda hayırlısı artık...Cnm kotuye yorma bnm de 6.5 mm moral bozmayalım var bebeişlerımiz işallah
Bazen cihazlardan dolayı da yanılma oluyor şekerim. Bir de benim yolk kesem bebekle birlikte gozuktu.Haftasına göre küçükmüş cnm...bide yolksak kesesinin de görünmesi gerekiyormuş sanırım..hakkımızda hayırlısı artık...
Cnm ya bugun hic uyumadım acaba bnm de mi bos gebelık dıye off nasıl ogrenecez normalde rahattım ama sen yazınca taktım kafayaHaftasına göre küçükmüş cnm...bide yolksak kesesinin de görünmesi gerekiyormuş sanırım..hakkımızda hayırlısı artık...
Hoşgeldin tatlımmnBazen cihazlardan dolayı da yanılma oluyor şekerim. Bir de benim yolk kesem bebekle birlikte gozuktu.
Bende çok streslendim cnm yaa...ama sen benden bayağı önce gittin günde 2 mm civarında büyüyormuş..seninki iyidir endişe etme cnm...Cnm ya bugun hic uyumadım acaba bnm de mi bos gebelık dıye off nasıl ogrenecez normalde rahattım ama sen yazınca taktım kafaya