• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Teşekkürler arkadaşlar hep beraber güzel haberler alırız inşallah,hergun düzenli olarak ananans,çekirdekli kuru üzüm,yeşil elma,dut kurusu yiyorum inşallah faydası olur da bebsilerim tutunur,hic vakit geçmek bilmiyor başka tavsiyeleriniz tecrübeleriniz var mi dikkat etmem gereken

Teşekkürler arkadaşlar hep beraber güzel haberler alırız inşallah,hergun düzenli olarak ananans,çekirdekli kuru üzüm,yeşil elma,dut kurusu yiyorum inşallah faydası olur da bebsilerim tutunur,hic vakit geçmek bilmiyor başka tavsiyeleriniz tecrübeleriniz var mi dikkat etmem gereken
Canim ağır işler yapma anı hareketlerden kaçın birde incir ye bol bol ben çok yedim ananas ve inciri inşallah güzel haberler alirsin

Cnm ya keseyi karinda nmi yoksa vajinal ultrasonda mi gördün? Alttan bakınca bebek için zararı olmaz mı ? Ben çok merak ediyorum da :KK17:
Canım merak edilecek zarar vericek şekilde değil normal muayenedeki gibi çok fazla ileri itmiyor zaten ucundan görüzüküyor.zararı olsa zaten doktorlar o şekil muayene etmezler.

Canım merak edilecek zarar vericek şekilde değil normal muayenedeki gibi çok fazla ileri itmiyor zaten ucundan görüzüküyor.zararı olsa zaten doktorlar o şekil muayene etmezler.
Tsk ler cnm. O şekilde yse sorun yok dediğin gibi. Bn tedirgin oldum da biraz aydinlattigin için çok sağol. Rahatladım şimdi :KK49:

Anladım cnm...hayırlısı olsun...üzme kendini dicem ama elde değil biliyorum..Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah...zamanı var demekki...

Hayırlısı olsun canim inşallah bidakine sağlıklı bir şekilde olur. Üzme kendini rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim.

Amin inşallah
Nasp değilmiş demek söylemek birsey yok

Rica ederim arkadaşım.hayırlısıyla elimizede almak nasip olsun inşallah.
Aminn cnm inşallah. Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sağlık li hamilelik ,tüm hamislerede bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ayın 18 i ultrason um var çok merakla bekliyorum ilk defa bebişimi gorucem Allahın izniyle kızlar :KK49::anneadayı::KK200:

Aminn cnm inşallah. Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sağlık li hamilelik ,tüm hamislerede bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ayın 18 i ultrason um var çok merakla bekliyorum ilk defa bebişimi gorucem Allahın izniyle kızlar :KK49::anneadayı::KK200:
Canım senın belırtılerın nelerdı karında baloncuklar patladı 9 gün belırtın neydi

Merhaba biz de ilk tüp bebek denememizi yaptık.
2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün transferimin 2. günü . Hiçbir farklılık hissetmiyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız. Test günüm 23 haziran .

Evde hareket halindeyim ama dışarda yürüyüş yapabilir miyim acaba artık ? Hızlı , tempolu yürüyüş değil ama bahsettiğim.

Back