- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.761
Bakalım inşallah pozitiftir sonuç.. yarın belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin sonuç belli oldumu
Bence de hamilesin :) Yarın bir kan ver istersen..İnşallah güzel haberler alırsınTest günüm çarşamba 12. Gün
Amin cnm darısı sana olsun..idrarda çıkmayabilir .normal gebelik testi bende 15.gün çıktı...erken gebelik testinde belli olur...ümitsizliğe kapılma kanda beta baktır sen...
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallahEvet canım çok şükür 9.gün 538, 11.gün 1587 çıktı sonuç. Doktor yarın da tekrarlamamı söyledi
ama sen çok umutsuzsun cnm....son güne kadar belli olmaz...test günün gelince kanda baktır en net sonucu o şekilde öğrenirsin..boşuna kendini yıpratma lütfen...ilaçlarını neden bırakıyosun??bugün kaçıncı günün?...tutunacak bebeği de olumsuz etkileceksin...test günün ne zaman?Ne bileyim hiç umudum kaladı artık ilaçaları mı da Bıraktım kullanmıyorum artık 12. Gün 3.gün embriyosu ama bende hiç bir belirti Yok
Rahim fitil atarken baktım die grup da yazmıştı bi kız ordan da anlaşıldığına göre bebeklerim ikisi de bırakmış beni nasp değilmiş desem de kendimi yiyorum kac gündür ağlamaktan
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...Evet canım çok şükür 9.gün 538, 11.gün 1587 çıktı sonuç. Doktor yarın da tekrarlamamı söyledi
Hayır canm bugün 12.günüm salı günü çağırdı doktor bthcg kan İçin Belirti olmadı için hiç kan testi kendim yaptırmaya cesaret edemedim 10.günde idrar testi yaptım oda negatif çıktıama sen çok umutsuzsun cnm....son güne kadar belli olmaz...test günün gelince kanda baktır en net sonucu o şekilde öğrenirsin..boşuna kendini yıpratma lütfen...ilaçlarını neden bırakıyosun??kbugün henüz 5.günün değilmi senin...tutunacak bebeği de olumsuz etkileceksin...henüz belli olmaz ...
Gözün aydın canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvet canım çok şükür 9.gün 538, 11.gün 1587 çıktı sonuç. Doktor yarın da tekrarlamamı söyledi
5. Gün idrarda cikmasi imkansiz. Benim kan degerim 34 ken idrarda silik cıkıyorduKizlar idrar Testi yptim cikmadi 5 gunum sigir cizgi
Sen kanda baktırabilirsin artık..benimde 3.gün embriyosu idi 9.günde çıkmıştı cnm..idrar testine erken gebelik olanlardan mı baktin?Hayır canm bugün 12.günüm salı günü çağırdı doktor bthcg kan İçin Belirti olmadı için hiç kan testi kendim yaptırmaya cesaret edemedim 10.günde idrar testi yaptım oda negatif çıktı
Sen kanda baktırabilirsin artık..benimde 3.gün embriyosu idi 9.günde çıkmıştı cnm..idrar testine erken gebelik olanlardan mı baktin?
Erken gebelik testleri 20/ 30 TL civarında oluyor...eczanelerden erken gebelik testi diyerek alabilirsiniz .. Beklenen adet tarihinin 6 gün öncesine kadar ölçüm yapıyorSalı günü hasteneye gidicez artık orda baksınlar cesaretim Yok zaten yaptırmaya da
Erken gebelik testi nedir 4.00tl ye aldım normal test canm onda yaptım çıkmadı normal de 12.günü test için çağırıyor dier hasteneler burası 14. Günü nasip inşallah bir mucize olur
Erken gebelik testleri 20/ 30 TL civarında oluyor...eczanelerden erken gebelik testi diyerek alabilirsiniz .. Beklenen adet tarihinin 6 gün öncesine kadar ölçüm yapıyor
Hayırlısı olsun cnm...inşallah güzel haberler alırsın...Geçen ay adet olmadım bu ay da ne zaman adet olucam bilmiyorum bu ilaçları bırakınca olur herhalde
Nasip canm sağol artık hastene de öğreniceğiz
Aynen canim benimde öyle özellikle sol kasiğim arada kramp gibi bir ağrı giriyor dünden beridir bende korkmaya başlamıştım demekki tek bende olmuyormuş .onun dışında midem çok kötü yanma başladı.ne yapacağımı şaşırdım agrım olmazsa niye olmuyor olursa niye oluyor diyorum rabbim hayretsin sonumuzu. Dört gözle yarını bekliyorum keseyi gördükten sonra biraz rahatlarım inşallah.@seygok K Kaanemirimmmm nasılsınız kızlar?bugün benim kasığımın sol tarafında garip bir batma şeklinde ağrılar oluyor...saniyelik girip gidiyor ama sabahtan beridir devam ediyor...endişelendim..bölgesel sadece tek bir yere giriyor...sizlere de Oldumu bu tarzda ağrı??
İnşallah canım inşallah bir mucize olurHayırlısı olsun cnm...inşallah güzel haberler alırsın...
Midem şimdilik iyi gibi ama acaip gaz sorunu başladı...karnım 4 aylık hamile gibi oldu..inşallah yarın güzel haberlerini alırız cnm...Aynen canim benimde öyle özellikle sol kasiğim arada kramp gibi bir ağrı giriyor dünden beridir bende korkmaya başlamıştım demekki tek bende olmuyormuş .onun dışında midem çok kötü yanma başladı.ne yapacağımı şaşırdım agrım olmazsa niye olmuyor olursa niye oluyor diyorum rabbim hayretsin sonumuzu. Dört gözle yarını bekliyorum keseyi gördükten sonra biraz rahatlarım inşallah.