- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.781
Inşallah canım yaMidem şimdilik iyi gibi ama acaip gaz sorunu başladı...karnım 4 aylık hamile gibi oldu..inşallah yarın güzel haberlerini alırız cnm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım yaMidem şimdilik iyi gibi ama acaip gaz sorunu başladı...karnım 4 aylık hamile gibi oldu..inşallah yarın güzel haberlerini alırız cnm...
Bnm agrilarim hep var kızlar aha dıyorum herhalde adet oluyorum bebege bişi oldu kostur tuvalete sonra gıdıyor karnım desen almış basını gıtmış sanki 5 aylık hamıleyım acayip ates basıyor midem de sıkıntı yok şükür ama agrilarim devam kızlarA Aselbadeninannesi K Kaanemirimmmm nasılsınız kızlar?bugün benim kasığımın sol tarafında garip bir batma şeklinde ağrılar oluyor...saniyelik girip gidiyor ama sabahtan beridir devam ediyor...endişelendim..bölgesel sadece tek bir yere giriyor...sizlere de Oldumu bu tarzda ağrı??
Bugün ağrım yok ama dün aynı yer kasıldı durdu..akşam yine dr gidip baktırcam keseye..Bnm agrilarim hep var kızlar aha dıyorum herhalde adet oluyorum bebege bişi oldu kostur tuvalete sonra gıdıyor karnım desen almış basını gıtmış sanki 5 aylık hamıleyım acayip ates basıyor midem de sıkıntı yok şükür ama agrilarim devam kızlar
Bebeğin tutunuyodur cnm...endişe etme..bizimde öyle oldu...Kizlar karnimin icinde Bolton balon biseyler patliyo cok sisti adet olacakmis gibi
Slm cnm sende göğüs ağrısı oldumu. Bnm bikacgun dur dokunamayacak kadar arıyordu birden kesilince tedirginim Oldum Şuan bel agrim var ve tek taraflı kasik agrisi. 1 hafta sonra ultrason için cagirdi dr ama ben nasıl bekliycem bilmiyorum. İnş bebisim iyidir. Çok zormuş beklemek. Rabbım yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşBebeğin tutunuyodur cnm...endişe etme..bizimde öyle oldu...
Canim benim migrenim tuttu ağrı kesici içsem zararı olur mu ki parol içebilirsin demişti doktorum agrım olursa karasız kaldım ve ağrıdan duramıyorumBugün ağrım yok ama dün aynı yer kasıldı durdu..akşam yine dr gidip baktırcam keseye..
Canım parol yada minoset içilebiliyor baş ağrısı çok kötü en azından bir tane iç derim ben.bişey olmaz zaten zararı olsa doktor vermez.Canim benim migrenim tuttu ağrı kesici içsem zararı olur mu ki parol içebilirsin demişti doktorum agrım olursa karasız kaldım ve ağrıdan duramıyorum
Parol içtim canım artık dayanilmaz hâle geldi inşallah bir zararı olmazCanım parol yada minoset içilebiliyor baş ağrısı çok kötü en azından bir tane iç derim ben.bişey olmaz zaten zararı olsa doktor vermez.
Cok sagol canim moral verdigin icin Hafif bel agrim var arda kasik agrisi giriyo saniyede geciyo yalniz bn adet olacagimda bole balonlar patliyotdu cok korkttumBebeğin tutunuyodur cnm...endişe etme..bizimde öyle oldu...
Benim göğüs hassasiyeti 10.günden sonra başladı ve hala devam ediyor cnm..kasık ağrıları bir oluyor bir geçiyor...göğüslerde sancı oluyordu o geçti ama hassasiyet ve dokununca hissedilen bir ağrı var cnm..Slm cnm sende göğüs ağrısı oldumu. Bnm bikacgun dur dokunamayacak kadar arıyordu birden kesilince tedirginim Oldum Şuan bel agrim var ve tek taraflı kasik agrisi. 1 hafta sonra ultrason için cagirdi dr ama ben nasıl bekliycem bilmiyorum. İnş bebisim iyidir. Çok zormuş beklemek. Rabbım yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inş
Parol içebilirsin cnm..kullandığımız ilaçlar tetikliyor migreni...Canim benim migrenim tuttu ağrı kesici içsem zararı olur mu ki parol içebilirsin demişti doktorum agrım olursa karasız kaldım ve ağrıdan duramıyorum
Gözün aydın cnm ..hayırlı olsun..benimde 8.gün 41 çıkmıştı...Rabbim tamamına erdirsin inşallah...Kızlar bugün 10.günüm kan verdim 43 çıktı
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm bekleyenlerinKızlar bugün 10.günüm kan verdim 43 çıktı
Kaçıncı gün embriyosu ?kaç tane transfer ettiler cnm?İnşallah yükselir
3.gün embriyosu 2 tane transfer edildiKaçıncı gün embriyosu ?kaç tane transfer ettiler cnm?
3.gün için normal cnm...ancak yükselişe geçiyor ...12.gün netleşir .3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi
İnşallah canım3
3.gün için normal cnm...ancak yükselişe geçiyor ...12.gün netleşir .