• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

A Aselbadeninannesi K Kaanemirimmmm nasılsınız kızlar?bugün benim kasığımın sol tarafında garip bir batma şeklinde ağrılar oluyor...saniyelik girip gidiyor ama sabahtan beridir devam ediyor...endişelendim..bölgesel sadece tek bir yere giriyor...sizlere de Oldumu bu tarzda ağrı??
Bnm agrilarim hep var kızlar aha dıyorum herhalde adet oluyorum bebege bişi oldu kostur tuvalete sonra gıdıyor karnım desen almış basını gıtmış sanki 5 aylık hamıleyım acayip ates basıyor midem de sıkıntı yok şükür ama agrilarim devam kızlar

Bnm agrilarim hep var kızlar aha dıyorum herhalde adet oluyorum bebege bişi oldu kostur tuvalete sonra gıdıyor karnım desen almış basını gıtmış sanki 5 aylık hamıleyım acayip ates basıyor midem de sıkıntı yok şükür ama agrilarim devam kızlar
Bugün ağrım yok ama dün aynı yer kasıldı durdu..akşam yine dr gidip baktırcam keseye..

Bebeğin tutunuyodur cnm...endişe etme..bizimde öyle oldu...
Slm cnm sende göğüs ağrısı oldumu. Bnm bikacgun dur dokunamayacak kadar arıyordu birden kesilince tedirginim Oldum Şuan bel agrim var ve tek taraflı kasik agrisi. 1 hafta sonra ultrason için cagirdi dr ama ben nasıl bekliycem bilmiyorum. İnş bebisim iyidir. Çok zormuş beklemek. :KK17:Rabbım yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inş :dua:

Canim benim migrenim tuttu ağrı kesici içsem zararı olur mu ki parol içebilirsin demişti doktorum agrım olursa karasız kaldım ve ağrıdan duramıyorum
Canım parol yada minoset içilebiliyor baş ağrısı çok kötü en azından bir tane iç derim ben.bişey olmaz zaten zararı olsa doktor vermez.

Slm cnm sende göğüs ağrısı oldumu. Bnm bikacgun dur dokunamayacak kadar arıyordu birden kesilince tedirginim Oldum Şuan bel agrim var ve tek taraflı kasik agrisi. 1 hafta sonra ultrason için cagirdi dr ama ben nasıl bekliycem bilmiyorum. İnş bebisim iyidir. Çok zormuş beklemek. :KK17:Rabbım yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inş :dua:
Benim göğüs hassasiyeti 10.günden sonra başladı ve hala devam ediyor cnm..kasık ağrıları bir oluyor bir geçiyor...göğüslerde sancı oluyordu o geçti ama hassasiyet ve dokununca hissedilen bir ağrı var cnm..

Back