- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.561
Ağlamamak İçin kendimi zor tutuyorum ben bügün 8. Günüm ne akıntım ne Ağrım var hiç bir belirti Yok olmadı mo yine die düşünmeden alamıyorum kendi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yilmayacagiz sabirli olacagiz tek meselee bu. Annem bile tedavi surecimi ramazana denk getirdigim icin suclamisti beni...Aynen herkeze ne kdr kolay gekiyor demi daha yasinniz kucuk ne bu kdr olur diyorlar iste yas kucuk ama sorun olunca bisey ifade etmiyor heleki birde tedaviyi abarttimi nazli oldugumu surecde dusununler insanlarlami ugrascan kndinlemi gercekdn zor. Bu insanlar beni mafetti zatenn ne dedikoduleri botiyor ne laflari herkezin nie cocuk yapmiysn cocugunuz olmuyormu tedavi oldunizmu sorusundan yoruldum yiprandm birgun patlayacagim dusun dusun icime at kndime zarar verdm hep.
Cnm kendi elimizde olan bisy degilki Rabbim bu zmanaa layık görmüş seni hakkinda hayırlsi cnmYilmayacagiz sabirli olacagiz tek meselee bu. Annem bile tedavi surecimi ramazana denk getirdigim icin suclamisti beni...
İnşallah emeklerimize değer bizim de yüzümüz güler, bu günlerimizi hatırlarızÖyle kucağımıza alana kadar endişeler heyecanlar bitmeyecek, eski yaşantılarımdan da gördüğüm her zorluğun arkasında bir kolaylık oluyor gerçekten, ben de inanıyorum sonu güzel olacak inşallah...
Amin canım inşallah sınavımızı hayırlısıyla geçeriz..Canım sende kendimi görüyorum sanki sen kaç yaşındaydın sorun neydi belki daha önce sordum ama inan aklımda değil zaten bu ara ruh gibiyim ALLAHIM kimisini eşle kimisini parayla kimisini nefsiyle imtihan ediyor bizimde imthanımız buymuş inşallah yüzümüzün akıyla geçeriz bu zor sınavı sen hangi ildesin canın
ohss diye birşey duymadım valla bilmiyorum ,bence onu doktoruna soracaksın emin olmak içinBende ohssden dolayı son tedavimde sıvı birikmesi olduğu için aynısı mı diye merak ettim
Doğru söyluyosunuz içime kurt düştü zaten gidince sorcam..Teşekkürlerohss diye birşey duymadım valla bilmiyorum ,bence onu doktoruna soracaksın emin olmak için
Amin canım inşallah sınavımızı hayırlısıyla geçeriz..
İnsanlık hali olabilir canım
Ben 26 eşim 29 yaşında
Bende pko eşimde hareket sorunu var morfoloji 2-4 arasında değişiyo
Bizim asıl sorun döllenme
1.tedavimi istanbulda
2-3 tedavimi izmirde görüyorum
Sizin hikayeniz nedir nerde tedavi görüyosunuz kaçıncı deneme
ohss diye birşey duymadım valla bilmiyorum ,bence onu doktoruna soracaksın emin olmak için
ohss diye birşey duymadım valla bilmiyorum ,bence onu doktoruna soracaksın emin olmak için
Canım ben daha yeni başladım ilk olacak ama şimdiye kadar klomen çatlatma iğnesi vs.kullandım yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz ben 12 yıllık evliyim bir kez doğal yollardan gebe kaldım 11 yaşında oğlum var ilk zamanlar 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyordum hatta yap diyenlerede kızıyordum ama oğlum büyümeye başladıkça kardeş diye tutturdu biz de hadi bir tane daha olsun dedik çünki bende tekim zorluğunu yaşadım tek olmanın ilki hemen oldu ya buda öğle olur sandık ama kul hayel kurar kader ise güler diye bir laf var ya o bizim için söylenmiş sanki şimdide o kadar çok istiyorum ki anlatamam akşam gözlerimi kapatırken bebek sabah gözlerimi ilk açtığım andan itibaren yatana kadar aklımdan hiç çıkmıyor sorun bemde canım yumurtlamam çok az amh düşük fsh falan çok iyi ama bilemiyorum bu arada 33 yaşındayım sakın kendini üzme yaşın daha genç olucak inşallah bak benim 1 tane oğlum var çok şükür ama 2.için uğraşıyoruz demek istediğim olmaz deme sakın sen olucak inşallah belki sen ilk çocuk için uğraşıyorsun 2.hemen olacak benim ilk hemen oldu 2. uğraştırıyor ama ne olursa olsun annelik o kadar kutsal ve güzel bir şey ki bunun yaşı yok çocuk sayısı önemli değil eğer kalpten istersen 3 tane bile cocuğun olsa 4.de ilk olacakmış heyecanını yaşarsınAmin canım inşallah sınavımızı hayırlısıyla geçeriz..
İnsanlık hali olabilir canım
Ben 26 eşim 29 yaşında
Bende pko eşimde hareket sorunu var morfoloji 2-4 arasında değişiyo
Bizim asıl sorun döllenme
1.tedavimi istanbulda
2-3 tedavimi izmirde görüyorum
Sizin hikayeniz nedir nerde tedavi görüyosunuz kaçıncı deneme
Medikalpark canımİzmir de hangi hasta ne cnm
O kadar güzel dile getirmişsiniz ki evlat 1de olsa 5te olsa aynı sevgiyi heyecanı yaşatır bi anneye adı üstünde evlat...Canım ben daha yeni başladım ilk olacak ama şimdiye kadar klomen çatlatma iğnesi vs.kullandım yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz ben 12 yıllık evliyim bir kez doğal yollardan gebe kaldım 11 yaşında oğlum var ilk zamanlar 2.çocuğa hiç sıcak bakmıyordum hatta yap diyenlerede kızıyordum ama oğlum büyümeye başladıkça kardeş diye tutturdu biz de hadi bir tane daha olsun dedik çünki bende tekim zorluğunu yaşadım tek olmanın ilki hemen oldu ya buda öğle olur sandık ama kul hayel kurar kader ise güler diye bir laf var ya o bizim için söylenmiş sanki şimdide o kadar çok istiyorum ki anlatamam akşam gözlerimi kapatırken bebek sabah gözlerimi ilk açtığım andan itibaren yatana kadar aklımdan hiç çıkmıyor sorun bemde canım yumurtlamam çok az amh düşük fsh falan çok iyi ama bilemiyorum bu arada 33 yaşındayım sakın kendini üzme yaşın daha genç olucak inşallah bak benim 1 tane oğlum var çok şükür ama 2.için uğraşıyoruz demek istediğim olmaz deme sakın sen olucak inşallah belki sen ilk çocuk için uğraşıyorsun 2.hemen olacak benim ilk hemen oldu 2. uğraştırıyor ama ne olursa olsun annelik o kadar kutsal ve güzel bir şey ki bunun yaşı yok çocuk sayısı önemli değil eğer kalpten istersen 3 tane bile cocuğun olsa 4.de ilk olacakmış heyecanını yaşarsın
Hayırlı olsun transferiniz. Belirtilere çok takılmayın derim. Bazı kişilerde hiç belirti olmayabilir. Bende karin ve kasık ağrısı en çokda kramp belirti oldu. İnş mutlu son yakındır sizin için. Pozitif düşünün rahat olun. Bol bol kabak çekirdeği hergün bi bardak sut sabahları haşlanmış yumurta ceviz bal tüketmeye çalışın. Güzel haberinizi bekliyoruz inş.Kizlar belirtileri olanlar yazabilirmi
AMİNN İNŞALLAH canım tek dileğimiz bu senin transferin ne zaman canım kaçıncı güb embriyosuO kadar güzel dile getirmişsiniz ki evlat 1de olsa 5te olsa aynı sevgiyi heyecanı yaşatır bi anneye adı üstünde evlat...
Rabbim oğlunuzun dualarını kabul etsin inşallah emeklerinizi boş çevirmesin.
Benim embriyolarım benim için mucizeler onları bana mucize olarak bağışlayan Rabbim inanıyorum ki sağ salim kucağımıza almayıda nasip etcek(inşallah)...
Hayırlı olsun transferiniz. Belirtilere çok takılmayın derim. Bazı kişilerde hiç belirti olmayabilir. Bende karin ve kasık ağrısı en çokda kramp belirti oldu. İnş mutlu son yakındır sizin için. Pozitif düşünün rahat olun. Bol bol kabak çekirdeği hergün bi bardak sut sabahları haşlanmış yumurta ceviz bal tüketmeye çalışın. Güzel haberinizi bekliyoruz inş.
Transfer için adet olmayı bekliyorum cnmAMİNN İNŞALLAH canım tek dileğimiz bu senin transferin ne zaman canım kaçıncı güb embriyosu
Evet cnm tutunmasi için kabak çekirdeği havuc kivi faydali. Dah çok yenisin 3 gun dinlen. Daha sonra arada yürüyüşler Yap. Yorulmyacak şekilde . Ama hep yatma yani .Rahime kan gitmiyorMuş. Ağrıların fazlalaşır sa korkma. Azalır sada korkma. Kendini çok dinleme. Bebisinle konuş ve rahat olKabak cekirdeginin faydadi oluyormu canim bnde de ara ara kramp agri giriyo ama cok siddetli agri kramp degil bgn 2 gunum