Arkadaşlar merhaba ben de haftaya ilk defa tüp bebeğe başlayacağım inşallah , bir düşük, iki dış gebelikten sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi, istersen kendin de deneyebilirsin dedi ama 3 hamileğim de hüsranla sonuçlanınca hiç cesaretim yok
ne güzel hamileler var aranızda okudukça cesaretleniyorum ama tüp bebekte de dış gebelik ihtimali olduğu için gözüm korkuyor, 10 gün sonra ultrasona çağıran doktoru duyunca bile stres oldum dış gebelik olsa o kadar geç çağırılır mı diye öyle hallerdeyim işte, dünyanın en rahat insanıylen stres topuna dönüştüm, iki dış gebelikle bu senem hastanelerde, rutin gebelik kontrolüne gelen hamilelerle dolu doktor sıralarında, kan testleriyle, tüpüm patlayacak mı endişesiyle geçtiği için süreci kaldırabilecek psikolojim var mı yok mu inanın bilmiyorum, tüm çevrem hemen yaptır diyor ama en iyi bu süreci yaşayan bilir bizi bizden başka anlayan yok, nazdan şımarıklıktan değil inanın sorum ama süreç zor mu, teorik olarak biliyorum da psikolojik olarak kastediyorum, yaşım 31 oldu bekleyecek durumum da yok, rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...