- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.241
Canım millet olarak biraz meraklı insanlarız malesef flört ederken ne zaman istemeye gelceklerden tut evleninceye kadar olan sorular hadi evlendin çocuk ne zaman yapıcan 1 tane yaparsın belli bir zaman sonra 2.ne zaman yapıcan diye bitmez yani bu sorular boş ver onu bunu inşallah geçecek bu günlerAminn inşallah elim karnimda dua ediyorum konuşuyorum bebisimle . İnş kimse için sonu hüzün olmasın. Beklemek öyle zor ki... Hele bir de sen neden çocuk yapmiyorsun yasin geçecek bir tane yap diyenler yok mu.çok merak ediyorum bilerek istemedigimize nerden emin olabiliyorlar.burda olmak bana çok iyi geliyor. Başka kimse bizi anlamıyor çünkü.
Canım bu arada opu da kaç yumurtan topşandı kaç tanesi transfer edildiEn zor kısmı beklemek zaten..Kalkayım mı yatayım mı, dışarı mı çıksam evde mi dursam..Kafayı asla başka şeyle meşgul edemiyor insan..Bekleyişin sonu mutluluk olur inşallah hepimiz için
Canım sen gebemiydin en son seni takip ederken transfere gidecektin ocak gibiydi ben çok takip edemedim ahhh canım üzülme desemde boş biliyorum hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimizden demek ki seni bekleyen daha güzel şeyler var canım üzme kendini ne olurr...Parça düştü
İçimden kaydı gitti
Ahh yavrum
Canım sen gebemiydin en son seni takip ederken transfere gidecektin ocak gibiydi ben çok takip edemedim ahhh canım üzülme desemde boş biliyorum hayırlısı demekden başka birşey gelmiyor elimizden demek ki seni bekleyen daha güzel şeyler var canım üzme kendini ne olurr...
opu da 16 yumurta toplandı, 14 tanesi döllendi.. 7 tanesi 5.güne geldi donduruldu, 1 tanesi 6. günde donduruldu.Canım bu arada opu da kaç yumurtan topşandı kaç tanesi transfer edildi
Şubatta düşük yaptım
O önceki transferdi
Şimdi 2. De aynı düştü
Ara ara gelen agrilarim ve kramplarım kızlar sizde durumlar ne bide bnm doktor artık kan vermeye gerek yok cuma gunu gel dediDu
Durumunuz nasil kzlar agriniz varmi benim ogeldrn snradan beri baya var ara ara sideetli
canım sakin ol belki düşündüğün gibi değildir..kanamayla devam eden bir çok hamilelik var, doktora bir görün önce.
kaçıncı haftadasın?
Canım benim tüp bebek deneyimim yok bilemiyorum kraplar neden ama benim normal yolla kaldığım gebelikde de kramplar vardı rahim genişliyor canım normal bence stres yapmaAra ara gelen agrilarim ve kramplarım kızlar sizde durumlar ne bide bnm doktor artık kan vermeye gerek yok cuma gunu gel dedi
Bthgc 2 ye düşmüş
Doktor düşük yapıyorsun dedi
Öncekinin aynısı
Üzgünümm
Sakin ol tatlım ne olur inan böyle olumsuzlukları okuyunca içimden bişeyler kopuyor genetik test yapılmışmıydı canım sanaŞubatta düşük yaptım
O önceki transferdi
Şimdi 2. De aynı düştü
Anladım canım, ne hissettiğini çok iyi biliyorum..Ben de geçtiğimiz ekim ayında düşük yaptım. Ama sağlıklı değilmiş demek, hiç ümidini yitirme yeniden denersin..Allah en hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin
Sakin ol tatlım ne olur inan böyle olumsuzlukları okuyunca içimden bişeyler kopuyor genetik test yapılmışmıydı canım sana
Aynen öyle canım yaşayan kimse anlamaz zaten bizim çektiğimiz sıkıntıları.Çok iyi anlıyorum seni amin nerde varsa herkese nasip etsin güzel Allahım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Amin canım benim inşallah cümle isteyen herkese nasip olur inşallah çektiğimiz sıkıntılar son bulurİnşallah bu sefer yüzün güler canım
Kolay değil canim seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun inşallah bu son olur demekten başka birşey gelmiyor elimizden.vardir rabbimin bir bildiği hayırlısı böyleymiş demekki üzme kendini. inşallah sorunsuz bir tedaviyle yeniden olurŞubatta ilk
Mayis ayında 2.düşüğüm
Tüp bebek
Benim pek bir agrım kalmadı çok şükür bendede tekrardan tahlil istemediler pazartesi gel dediler inşallah hayırlısıyla keseyide görürüz canimAra ara gelen agrilarim ve kramplarım kızlar sizde durumlar ne bide bnm doktor artık kan vermeye gerek yok cuma gunu gel dedi
Canım pazartesi senin transferin kaçıncı günü oluyor yarın mı yani kese için gideceksin acaba.Benim pek bir agrım kalmadı çok şükür bendede tekrardan tahlil istemediler pazartesi gel dediler inşallah hayırlısıyla keseyide görürüz canim
Haftaya pazartesi canım yarın değil transferin 24.günu olcak kese görmeye gittigimde sizlerde kaçıncı gün çağırdılar kese görmeyeCanım pazartesi senin transferin kaçıncı günü oluyor yarın mı yani kese için gideceksin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?