- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.221
Bende istiyorim da esim isten 7 de geliyor o zaman verecegiz aksam insallah hayirli haber cikar.Aynen ayaklarım ellerin buz kesiyor @Kaanemirimmmm de de oluyormuş..normal bir bulgu sanırım..çekeceğiz artık ne yapalım:))heyecan bitmeyecek gibi...inşallah seninde güzel çıkacak..erkenden ver de çok merak etmiyelim :)))
Amin cnm...yükselir hepsi merak etme ..yeterli bebeğin tutunsun inşallah...Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerde...Yaa bana o kadar büyük Ümit oldun ki su bana Allah razı olsun rabbim inşşallah gönlüne göre versin inşallah benimde değerim yükselir senin ki gibi
Allahım sen isteyen herkese nasip emeklerimizi gör Allahım
Canım seninde transferin hayırlı olsun sizin sırun neydi ilk denememi sakıncası yoksa birde yaşınız nedir
Sağlık olsun cnm...bekleriz artık akşamı :)) yeterki güzel haberler gelsin senden...Bende istiyorim da esim isten 7 de geliyor o zaman verecegiz aksam insallah hayirli haber cikar.
Amin Allah razı olsun inşallah Allahım emeklerimizi ellerimizi boş çevirmesinAmin cnm...yükselir hepsi merak etme ..yeterli bebeğin tutunsun inşallah...Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerde...
Amin tatlim insallah Allah buyuk.Sağlık olsun cnm...bekleriz artık akşamı :)) yeterki güzel haberler gelsin senden...
Cnm bnm 28 inde akşam 5 e doğru oldu. Ne güzel iste iki embriyo transfer edilmiş. İnş tutunur snaa sımsıkı bebislerin. Hayirlisiyla Rabbim guldursun yüzümüzüAynı gün mü transfer olduk acaba
29.mayıs salı benim
İnşallah üzülmeyiz rabbim güldürür yüzümüzü
İki tane embriyo transfer olmuştu çok umutluydum inşalllah inşalllah rabbim nasip etmiştir
Cnm bnm 28 inde akşam 5 e doğru oldu. Ne güzel iste iki embriyo transfer edilmiş. İnş tutunur snaa sımsıkı bebislerin. Hayirlisiyla Rabbim guldursun yüzümüzü
Sağol canım senin de iyi haberlerini almaya devam edelim inşallahHayırlı olsun ...
Canım benimde doğal yoldan olan 11 yaşında oğlum var bizde senin gibi oğlumun kardeş isteğiyle başladık ilk başlarda hemen gebe kalırım diye düşündüm ama hiçde öyle olmadı görünürde bariz bir sorun görünmüyor ama yumurtalıklar yeterince çalışmıyor her ay 3 veya 4 yumurta oluşuyor o da doktoruma göre az bu arada benim yaşım 33 bazen kendimi suçlu hissediyorum acaba çok mu ara verdim diye şimdi RABBİM nasip eder inşallah bir yudum mutluluk için bu çabalarımızı boşa çıkarmasın senin test günün ne zaman canımTeşekkürler D Dilek2284 ..Benim tüplerim sorunlu olduğu için her ikisi de alınmıştı. İlk tedavimden 6 yaşında bir oğlum var, yaşım 39. Kardeş çok istediğimiz için geçen sene o seferden kalan dondurulmuşlarla 2 deneme yaptık ama biri negatif, diğeri düşükle sonuçlandı. Mart ayında yeniden başladık, opu oldum ve 8 tane 5.gün embriyosu oluştu. 2 tanesi geçtiğimiz salı günü transfer edildi ve şimdi beklemedeyim..Senin durumun nedir?
İnşallah herkes mutlu haberlerle doldurur burayı :)
Aynen cnm bnm test günü 8 inde bakalım heyacanla bekliyorum. İnş bizimledirler. Hepimiz güzel sonuçlar alıp mutlulugumuzu paylaşalım inş .Aynı gün sayılır inşallah bebişlrrmiz bizimledir ben bügün çok ağladım olmadı die çok üzüldüm üzdüm onları oy inşallah bebişlrimiz bizimledir rabbim nasp etsin isteyen herkese
Canım benimde doğal yoldan olan 11 yaşında oğlum var bizde senin gibi oğlumun kardeş isteğiyle başladık ilk başlarda hemen gebe kalırım diye düşündüm ama hiçde öyle olmadı görünürde bariz bir sorun görünmüyor ama yumurtalıklar yeterince çalışmıyor her ay 3 veya 4 yumurta oluşuyor o da doktoruma göre az bu arada benim yaşım 33 bazen kendimi suçlu hissediyorum acaba çok mu ara verdim diye şimdi RABBİM nasip eder inşallah bir yudum mutluluk için bu çabalarımızı boşa çıkarmasın senin test günün ne zaman canım
Aynen cnm bnm test günü 8 inde bakalım heyacanla bekliyorum. İnş bizimledirler. Hepimiz güzel sonuçlar alıp mutlulugumuzu paylaşalım inş .
İnşallah hepinize duaciyim. Rabbim bu mübarek ay da yüzümüzü guldursun.kimsenin kucağıni boş birakmasin.8 inde buraları güzel haberlerle dolduralım birlikte inşallah
İçinizde bacağına ağrı vuran oldu mu acaba kızlar. Bnm bugün oldu. Kasık ve batma tamam da bacağa vurması neden olabilir. İlaçlardan dolayi mi acaba. İnş ters bişey yoktur.
Bnmde olumsuz 2 aşılama 1 tup bebek var. Aslında belirti arama mak gerek ama işte elimizde olmuyor bn çok merak ediyorum 8 ini nasıl bekliycem hic bilmiyorum.Benim de ara ara bariz bacağıma ağrı vuruyor..İyi ya da kötüye yoracak bir şey olmayabilir, ilaçlardandır diye düşünüyorum..2 pozitif , 1 negatif deneyimimden sonra transfer sonrası belirtilere fazla anlam yüklememeyi öğrendim :)
En zor kısmı beklemek zaten..Kalkayım mı yatayım mı, dışarı mı çıksam evde mi dursam..Kafayı asla başka şeyle meşgul edemiyor insan..Bekleyişin sonu mutluluk olur inşallah hepimiz içinBnmde olumsuz 2 aşılama 1 tup bebek var. Aslında belirti arama mak gerek ama işte elimizde olmuyor bn çok merak ediyorum 8 ini nasıl bekliycem hic bilmiyorum.
İnşallah canım benim hadi bakalım halayın başı sen ol 2.bebiş için ama inan beynimde deli sorular var acaba yumurta oluşacakmı hadi oldu embriyo olabilecekmi hadi oldu tutunacakmı hadi tutundu sağlıklı gidecekmi gebelik acaba seçtiğim hastane iyimi araştırdım doktorum çok cana yakın her zaman daha şimdiden ulaşabiliyorum düşün daha tedaviye başlamadan adamcağızı haftada 2 kez arıyom birde tedavi süresinde ne olut bilemiyorumHiç kendini suçlu hissedecek bir şey yok canım, her şeyin bir zamanı var..valla ben senin yaşındayken e hadi bari tüp bebeğe başlayalım dedim de oğluma kavuştum :) daha çok gençsin..bak ben neredeyse 40 oldum ama yaştan yana bir umutsuzluğum yok..neticede bize gereken 1 güzel yumurta ve sperm..İnşallah oğullarımız abi olabilirler, yüzlerimiz güler.
Test günüm 9 haziran ama 8inde yaptırırım gibi geliyor
Aminn inşallah elim karnimda dua ediyorum konuşuyorum bebisimle . İnş kimse için sonu hüzün olmasın. Beklemek öyle zor ki... Hele bir de sen neden çocuk yapmiyorsun yasin geçecek bir tane yap diyenler yok mu.En zor kısmı beklemek zaten..Kalkayım mı yatayım mı, dışarı mı çıksam evde mi dursam..Kafayı asla başka şeyle meşgul edemiyor insan..Bekleyişin sonu mutluluk olur inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?