• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş
Canım mesajını görmrmişim aklım sende kalmıştı. Çok sevindim...hayırlı olsun...çok güzel yükselmiş...

Canim doktorum bendende istemedi bu testi hatta test hakkında bir bilgim bile yok bugün transferimin 14 günü sonucum pozitif.. takma bu kadar kafana rabbim güzel sonuçlandirsin inşallah bol bol dua et canim..

Çok sevindim şah Salim kucağına alırsın inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ediyorum dua hemde herkese ediyorum
Neden istediler bir türlüanlamadım bende

Kızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş
Nasıl yaa ankara da her hastane çalışıyor beta HCG yi...ankara da dışkapıda mı verdin yoksa??neyseki yorulmana değmiş kuzum...gözün aydın...çok sevindim...

Senin de hastane mi istemiş sonucunu
Progestronun kaçtı
Kac gün oldu şimdi transfer olalı
Benim hastane istemedi..beta HCG için kan verdiğim gün arkadaş başka bişey baktırmak istiyomusun diye sordu bende iyi o zaman progesteron e2 ve lh bakalım dedim...o yüzden öylesine bakıldı cnm..benim bugün 12.ci günümdü..progesteron 23 çıktı...progesteron da hamilelik sürecinde bebeğin rahim duvarına tutunması için gerekli...zaten jeli ni kullanıyorum..

Çok sevindim şah Salim kucağına alırsın inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ediyorum dua hemde herkese ediyorum
Neden istediler bir türlüanlamadım bende
Sağol canım herşey nasip kısmet sen kalbini ferah tut iyi düşün tevekkülü elden bırakma. istedilerse vardır bir bildikleri her doktorun tedavi uygulaması farklı oluyor böyle düşün aklına kötü şeyler grtirme

Du
Benim hastane istemedi..beta HCG için kan verdiğim gün arkadaş başka bişey baktırmak istiyomusun diye sordu bende iyi o zaman progesteron e2 ve lh bakalım dedim...o yüzden öylesine bakıldı cnm..benim bugün 12.ci günümdü..
Durumunuz nasil kzlar agriniz varmi benim ogeldrn snradan beri baya var ara ara sideetli

Benim hastane istemedi..beta HCG için kan verdiğim gün arkadaş başka bişey baktırmak istiyomusun diye sordu bende iyi o zaman progesteron e2 ve lh bakalım dedim...o yüzden öylesine bakıldı cnm..benim bugün 12.ci günümdü..progesteron 23 çıktı...progesteron da hamilelik sürecinde bebeğin rahim duvarına tutunması için gerekli...zaten jeli ni kullanıyorum..

E2 kac çıkmıştı kaçıncı günün de
Beta hcg sonucun kac

Sağol canım herşey nasip kısmet sen kalbini ferah tut iyi düşün tevekkülü elden bırakma. istedilerse vardır bir bildikleri her doktorun tedavi uygulaması farklı oluyor böyle düşün aklına kötü şeyler grtirme

Amin Allah razı olsun inşallah herşey güzel olur herkes güzel sonuçlar alır

Ne hikmetse benim ağrılar kalmadı iğnede yaptirmiyorum artik belki ondandir diye düşünüyorum sizlerinde zamanla azalır bebişlerimiz tam tutununca ağrıda kalmaz insallah
Sen progesteron JEL kullanıyormusun cnm?
Ben bir gün iyi bir gün kötü oluyorum..anlık titreme üşüme oluyor...

Sen progesteron JEL kullanıyormusun cnm?
Ben bir gün iyi bir gün kötü oluyorum..anlık titreme üşüme oluyor...
Evet kullanıyorum canım hem jel hem iğne ikiside progestan ama iğneyi yaptirmiyorum artik dün bendede oldu üşüme titreme. hamilelikte oluyor canım vücut ısısı birden düşüyor birdende yükseliyor her hamilelikte yaşanıyor bu durum

Back