- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.201
Aynen ayaklarım ellerin buz kesiyor K Kaanemirimmmm de de oluyormuş..normal bir bulgu sanırım..çekeceğiz artık ne yapalım:))heyecan bitmeyecek gibi...inşallah seninde güzel çıkacak..erkenden ver de çok merak etmiyelim :)))Ay bazen bende cok usuyorum ya ayaklarim heo buz gibi gece cok usuyorum bazen Allah yardimcimiz olsn. Smdi sabah olmaz bana heyecandan yarin icin ...
E2 180 çıkmıştı beta HCG
7.gün 18
8.gün 31
9.gün 42
10.gün 65
12 gün 187 çıktı..
Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum cnm.Anladım canım geçmiş olsun transferin ne zaman hayırlı haberler ver bize inallah
3 tüp denedim 3de negatif birinde transfere gidilmediBu arada daha önce gebelik oluştumu canım
Transfer olmak için adet olmayı bekliyorum cnm.
4.denemem olcak
Benim de transferim aynı gün oldu..Hayırlı olsun, beraber bekleyeceğiz sanırım..Benim test günüm 9 haziran, ama yine dayanamayıp cumadan yaptırırım gibi geliyor.29.mayıs salı günü transfer oldu beta hcg ne zamn baktırayım 12 sini bekleyemeyecegim sanırım
Rabbim yardımcın olsun inşallah bunson denemen olur
Benim de transferim aynı gün oldu..Hayırlı olsun, beraber bekleyeceğiz sanırım..Benim test günüm 9 haziran, ama yine dayanamayıp cumadan yaptırırım gibi geliyor.
Amin cnm inşallah çok yoruldum doktor görmekten
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin
Heyecanki ne heyecan hayatımda yaşamadığım heyecani şu 14 güne siğdirdim :)) Daha doğrusu hepimiz sığdırdık güzel sonuç aldık önemi olanda bu değilmi.Aynen ayaklarım ellerin buz kesiyor K Kaanemirimmmm de de oluyormuş..normal bir bulgu sanırım..çekeceğiz artık ne yapalım:))heyecan bitmeyecek gibi...inşallah seninde güzel çıkacak..erkenden ver de çok merak etmiyelim :)))
Hayır düşük değil cnm..benimde transferin 7.ci gününde 108 idi..ama e2 önemli değil şuan senin için...
Beni 12. Sinde çağırdılar bende yaptıracağım sanırım erken beklemek zor geliyor
Siz e2 baktırdınız mı
İnşallah bebeklerimiz bizimledir
İnşallah bu sefer yüzün güler canım3 tüp denedim 3de negatif birinde transfere gidilmedi
3 defada aşılama oldum 2si tuttu düştü
Canım seninde transferin hayırlı olsun sizin sırun neydi ilk denememi sakıncası yoksa birde yaşınız nedirYok yakın zamanda e2 baktırmadım. Sizi 14 gün sonrasına çağırmışlar, biraz geç sanki..Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana 2 tane 5.gün konuldu..İyi düşünelim, iyi olsun, inşallah her şey yolunda gider dualarımız kabul olur..
7.gün..ama e2 yi önemseme diyorum sana...şuan önemli olan betahcg ..betahcg yükselirse e2 de yükselir...senin de normal gelmiş zaten...e2 yi boşver cnm...bebeğine odaklanırMaşallah ne güzel yükselmiş
sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
180 kaçıncı gündü
108 cnm 7.gün..11.gün 180 idi...ama ben öylesine baktırdım..benden kimse istemedi...hastanede çalıştığım için baktık biz...7 günü 108 yazmışsın gördüm şimdi bir daha bakıldı mı beki e2 canm
Hayırlı olsun ...Benim de transferim aynı gün oldu..Hayırlı olsun, beraber bekleyeceğiz sanırım..Benim test günüm 9 haziran, ama yine dayanamayıp cumadan yaptırırım gibi geliyor.
Yok yakın zamanda e2 baktırmadım. Sizi 14 gün sonrasına çağırmışlar, biraz geç sanki..Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana 2 tane 5.gün konuldu..İyi düşünelim, iyi olsun, inşallah her şey yolunda gider dualarımız kabul olur..
Aynen cnm..zincirleme heyecan ve stres bir arada...Heyecanki ne heyecan hayatımda yaşamadığım heyecani şu 14 güne siğdirdim :)) Daha doğrusu hepimiz sığdırdık güzel sonuç aldık önemi olanda bu değilmi.
7.gün..ama e2 yi önemseme diyorum sana...şuan önemli olan betahcg ..betahcg yükselirse e2 de yükselir...senin de normal gelmiş zaten...e2 yi boşver cnm...bebeğine odaklanır
108 cnm 7.gün..11.gün 180 idi...ama ben öylesine baktırdım..benden kimse istemedi...hastanede çalıştığım için baktık biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?