2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ay bazen bende cok usuyorum ya ayaklarim heo buz gibi gece cok usuyorum bazen Allah yardimcimiz olsn. Smdi sabah olmaz bana heyecandan yarin icin ...
Aynen ayaklarım ellerin buz kesiyor K Kaanemirimmmm de de oluyormuş..normal bir bulgu sanırım..çekeceğiz artık ne yapalım:))heyecan bitmeyecek gibi...inşallah seninde güzel çıkacak..erkenden ver de çok merak etmiyelim :)))

29.mayıs salı günü transfer oldu beta hcg ne zamn baktırayım 12 sini bekleyemeyecegim sanırım

Benim de transferim aynı gün oldu..Hayırlı olsun, beraber bekleyeceğiz sanırım..Benim test günüm 9 haziran, ama yine dayanamayıp cumadan yaptırırım gibi geliyor.

Beni 12. Sinde çağırdılar bende yaptıracağım sanırım erken beklemek zor geliyor
Siz e2 baktırdınız mı
İnşallah bebeklerimiz bizimledir

Heyecanki ne heyecan hayatımda yaşamadığım heyecani şu 14 güne siğdirdim :)) Daha doğrusu hepimiz sığdırdık güzel sonuç aldık önemi olanda bu değilmi.

Beni 12. Sinde çağırdılar bende yaptıracağım sanırım erken beklemek zor geliyor
Siz e2 baktırdınız mı
İnşallah bebeklerimiz bizimledir

Yok yakın zamanda e2 baktırmadım. Sizi 14 gün sonrasına çağırmışlar, biraz geç sanki..Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bana 2 tane 5.gün konuldu..İyi düşünelim, iyi olsun, inşallah her şey yolunda gider dualarımız kabul olur..

Canım seninde transferin hayırlı olsun sizin sırun neydi ilk denememi sakıncası yoksa birde yaşınız nedir

Maşallah ne güzel yükselmiş
sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

180 kaçıncı gündü
7.gün..ama e2 yi önemseme diyorum sana...şuan önemli olan betahcg ..betahcg yükselirse e2 de yükselir...senin de normal gelmiş zaten...e2 yi boşver cnm...bebeğine odaklanır
7 günü 108 yazmışsın gördüm şimdi bir daha bakıldı mı beki e2 canm
108 cnm 7.gün..11.gün 180 idi...ama ben öylesine baktırdım..benden kimse istemedi...hastanede çalıştığım için baktık biz...

Benim 3 gün arayıp donduracağız dediler ve ne zam. Donduruldu bilmşyorum geçen ay transferim iptal olmustu
Bügün ki model bozukluğundan sonra
Rabbim büyük diyorum inşallah herşey güzel olur

Yaa bana o kadar büyük Ümit oldun ki su bana Allah razı olsun rabbim inşşallah gönlüne göre versin inşallah benimde değerim yükselir senin ki gibi
Allahım sen isteyen herkese nasip emeklerimizi gör Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…