- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.861
Cnm niye tukendi bnmde hala agriyor ve cok agri cekdim yani 7 gune kdr da insallah guzel olcak senin kide Allah buyukKızlar kanama herkese olmuyor dıye biliyorum ya bnm ara ara kasiklarim agrıyor umıdım tukendı off ne zormuş Allah yardım etsin dua edinn lutfeenn n
Kan verdim sonuc 10 da cikacakmis dua edin benim icin kalbim durcak sanki insallah hayirli haber nasip olur..
Kizlar sonud 26.16 cikmis 9 gunum test gunum 2 gun sonra sizce nasil inanamiyorum aglamakdan helak oldum boyle dusuk cikan varmi aranizda
İşallah kuuzmCnm niye tukendi bnmde hala agriyor ve cok agri cekdim yani 7 gune kdr da insallah guzel olcak senin kide Allah buyuk
Evet ara ara oluyor..önceki günlerde neredeyse kesintisiz oluyordu..bazen sağ bazen sol bazense heriki yumurtalıklarım a ve kasık kısmına ağrı giriyor...fazla ayakta duruncada oluyor..ama bende henüz yerleşme kanaması olmadı..göğüslerim Hafif hafif sızlamaya başladı...
Teşekkür ederim cnm..herkeste farklı belirtiler oluyor..hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...Tatlım benm 12.günüm bileyim yok sadece yorgunluk hissediyorım ama senin belirtilerinde olan çok arkadaşım var telaş yapma içini ferah tut
Herkesde olmuyormuş..olursa zaten artık çok tedirgin olucam ben düşükmü acaba diye..Aynen bndede dedin gibi gohuslerimde aciyor bazen acimiyor ama sisdi cok. Kanama herkezde mi olmasi lazim bdnede yok bnce herkezde olmaz
Ya boyle deme lutfen Allah a inaniyorum bizimde degerlerimiz cok yukselcek insallah Allah buyuk saglikli gebelik olur hayorkisiyla kucahimiza aliriz insallah cnm dua ediyrm surekli Allahim guldursunHerkesde olmuyormuş..olursa zaten artık çok tedirgin olucam ben düşükmü acaba diye..
Tüp bebegi nerede yaptırdınız acaba? Rapor alma işlemi ne kadar zamaninizi aldi bi de bizim 1 yil temmuzda dolacak evlilik yili şarti var miRaporluydum diye
3000 bin özel hastaneye verdim
550 de ilaç lara verdim
1000 lirada kalan emriyolarimi dondurmaya verdim
İnşallah cnm..yükselecek allahın izniyle...Ya boyle deme lutfen Allah a inaniyorum bizimde degerlerimiz cok yukselcek insallah Allah buyuk saglikli gebelik olur hayorkisiyla kucahimiza aliriz insallah cnm dua ediyrm surekli Allahim guldursun
Ankara anatollia da yaptırdım ben..rapor çıkartmadık biz.Tüp bebegi nerede yaptırdınız acaba? Rapor alma işlemi ne kadar zamaninizi aldi bi de bizim 1 yil temmuzda dolacak evlilik yili şarti var mi
İyi düşün iyi olsun canim karamsar olma yükselecek inşallahYa boyle deme lutfen Allah a inaniyorum bizimde degerlerimiz cok yukselcek insallah Allah buyuk saglikli gebelik olur hayorkisiyla kucahimiza aliriz insallah cnm dua ediyrm surekli Allahim guldursun
Herşey çok güzel olcak canım umudunu yitirme iyi düşün ki iyi olsun dualarım sizlerleKızlar kanama herkese olmuyor dıye biliyorum ya bnm ara ara kasiklarim agrıyor umıdım tukendı off ne zormuş Allah yardım etsin dua edinn lutfeenn n
Sagol kuuzm bende yarın yaptıracam çunku dusundukce umitsizliğe kapılıyorumHerşey çok güzel olcak canım umudunu yitirme iyi düşün ki iyi olsun dualarım sizlerle
Yaptırmak istiyorsan fazla beklemenin anlamı yok insan bekledikçe kafasında bir sürü şey kurguluyor hayırlısı olsun canim aliriz inşallah yarın güzel haberlerini ben inanıyorum bu mübarek ayda seninde güzel bir sonuç alacağınaSagol kuuzm bende yarın yaptıracam çunku dusundukce umitsizliğe kapılıyorum
Senin agrilar decam ediyormu bnm bugun agrilarim yine geldi ikibgundur yokdu kasiklatim cok agriyor ara ara bide altima bir igne batar gibi bi anda bj sanci giriyorYaptırmak istiyorsan fazla beklemenin anlamı yok insan bekledikçe kafasında bir sürü şey kurguluyor hayırlısı olsun canim aliriz inşallah yarın güzel haberlerini ben inanıyorum bu mübarek ayda seninde güzel bir sonuç alacağına
Sagol cnm bnm boyle umut oluyorsunuz bana işllah yatın guzel haberler verecegımYaptırmak istiyorsan fazla beklemenin anlamı yok insan bekledikçe kafasında bir sürü şey kurguluyor hayırlısı olsun canim aliriz inşallah yarın güzel haberlerini ben inanıyorum bu mübarek ayda seninde güzel bir sonuç alacağına
Bugun bendede basladı oyle agrılar birazda o yuzden moralim bozuldu acaba adet mı olacagım dıyeSenin agrilar decam ediyormu bnm bugun agrilarim yine geldi ikibgundur yokdu kasiklatim cok agriyor ara ara bide altima bir igne batar gibi bi anda bj sanci giriyor
Gozun aydin canim 10.gun degerimi buKizlarrr sonuç pozitifff 406.08 allahim ölecem sevinçten rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Ağrılarım var canım ara ara oluyor kasik agrım artik bacağıma vurmaya başladı anlamadim bende aynı yasadigin şey leri bende yaşıyorum canım tedirgin olma doktorumla dün görüştüm gayet normal şeyler dedi bebeğin tutunma ve tamamen yerleşme ağrılarıdır dediSenin agrilar decam ediyormu bnm bugun agrilarim yine geldi ikibgundur yokdu kasiklatim cok agriyor ara ara bide altima bir igne batar gibi bi anda bj sanci giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?