• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar ne durumdasınız bnm bugun 6. Gun batmalarım var
Ben dün beta HCG baktırdım 18 çıktı...bugün öğleden sonra tekrar vereceğim...benim ovitrellenin düşüşünü takip etmiştik..5.günde 5.1 idi 7 gün 18 çıktı..benim 3.gün embriyosu..senin haydi haydi çıkar artık...

Ben dün beta HCG baktırdım 18 çıktı...bugün öğleden sonra tekrar vereceğim...benim ovitrellenin düşüşünü takip etmiştik..5.günde 5.1 idi 7 gün 18 çıktı..benim 3.gün embriyosu..senin haydi haydi çıkar artık...
Gozun aydin diyelim mi hadi cnm bende yarin vericem bugun vermim dedim hayirlisi Allahdan

Cıkmaya cıkar kuuzm da korku var ya off ee senın adına cok sevindim hayırlı olsun demek için erken mı kuzum

Kızlar herkes hamiş su bçmubaerek gunde 3 umuz kaldık hadı bizde guzel heçaberlerı vereceğiz ben inanıyorum işallah
Valla canm biz kaldk insallah Rabbim herkesi guldurdu bizede nasip eder cok heyecanliyim Allaha inaniyorum hayirlisini verir cok dua edelim birbirimize insallah Allahim insallah

Cıkmaya cıkar kuuzm da korku var ya off ee senın adına cok sevindim hayırlı olsun demek için erken mı kuzum
Daha tam emin değilim bugün de kan vereyim anlamlı bir yükseliş varsa inşallah hamileyim diyeceğim...darısı isteyen herkesin başına olsun..

Gozun aydin diyelim mi hadi cnm bende yarin vericem bugun vermim dedim hayirlisi Allahdan
Canım henüz erken sanırım ben meraktan gün gün beta HCG takip ettim neredeyse..önce çatlatma iğnesinin düşüşünü izledim..nette araştırdım 3.gün embriyosu 6 ve 7.günlerde anne kanında belirmeye başlıyormuş...hayırlısı bakalım ...hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah...Rabbim herkesi sevindirsin...

Canım henüz erken sanırım ben meraktan gün gün beta HCG takip ettim neredeyse..önce çatlatma iğnesinin düşüşünü izledim..nette araştırdım 3.gün embriyosu 6 ve 7.günlerde anne kanında belirmeye başlıyormuş...hayırlısı bakalım ...hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah...Rabbim herkesi sevindirsin...
Insallah artar degerin cnm Allah buyuk dua et. Hepimizin tek duasi bu inan

Gözün aydin canım inşallah dahada çok yükselir değerlerin darısı biz bekleyenlerin başına

Tlc diye bi kanal var besiz dorduz hepsi var alistirma oluyo ben bakiyom nasil ugrasacam ikizlerle derken beterin beteri var diyorun sukrediyorum :KK45:
Daha belli değil benim, Allah hayırlısını versin de ben bildiğin korkuyorum ikizden. Ama olsun, anne olalım da bi hayırlısıyla uyumayız artık :p

Daha belli değil benim, Allah hayırlısını versin de ben bildiğin korkuyorum ikizden. Ama olsun, anne olalım da bi hayırlısıyla uyumayız artık :p
Uykuyuda cok severim napacaksam hic bilmiyorum canim :KK45:allah buyuk koymustur bi yoluna ne zaman gideceksin kese gormeye

Back