• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

sağol canım senden de hayırlı haberler alırız inşallah
Canım ben de son tahlilimi çarşamba günü yaptıracağım kese görmek için ne zaman gideceğim o gün belli olur inşallah.benim doktor beta hcg sonucunun 3000 geçmesini bekliyor ondan sonra çağıracaklar.senin ki çabuk çağırmış.

Sizce kan vermelimiyim yarin 8.gun yoksa 9gunumu brkliyim cok korkuyorum sonucdan hem yaptramak istyrm hem yaptrmamak

İstersen 9. yada 10.gününü bekle canım 8.günde kan testi yaptırıp çıkan var tabi
Canım ben de 9.günü yaptırmaya karar vermiştim ama günümü bekledim. Şimdi arada bir değer olunca daha çok stres yaparsın artacak mı diye. Bu da varsa bebeğe zarar verir. Bence de Dykdyk Dykdyk ye katılıyorum ;)

Canım ben de 9.günü yaptırmaya karar vermiştim ama günümü bekledim. Şimdi arada bir değer olunca daha çok stres yaparsın artacak mı diye. Bu da varsa bebeğe zarar verir. Bence de Dykdyk Dykdyk ye katılıyorum :KK66:
Zaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buz

Zaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buz
Canim sıcak su torbasını koyma istersen doktorlar sıcak suyu pek önermiyor sıcak duş almayin diyorlar mesela yinede sen bilirsin vucuda sıcak uygulamak embriyo ya zarar verir nacizane benim fikrim bu.stresten oluyor bunlar canım kafanı başka şeylerle meşgul et bizlerde aynı durumdayiz ama yapacak bir şey yok hayirlisini dilemekten başka

Canim sıcak su torbasını koyma istersen doktorlar sıcak suyu pek önermiyor sıcak duş almayin diyorlar mesela yinede sen bilirsin vucuda sıcak uygulamak embriyo ya zarar verir nacizane benim fikrim bu.stresten oluyor bunlar canım kafanı başka şeylerle meşgul et bizlerde aynı durumdayiz ama yapacak bir şey yok hayirlisini dilemekten başka
Ayaklarimi koyuyordum sadece ilk gunden beri hep koydim artk Allah bilir yapicak bsey yok

Bu durum o kadar zor ki anlıyorum cnm tmm dıyorum hersey guzel olacak Bı bakıyorum acaba olmadı mı diyorum agrım yok diyorum Bı anda agrı başlıyor kafam allak bullak gunler gecmıyor gecede hep dusunur ek gecırıyom bende sıcak basıyor cok fena

Bu durum o kadar zor ki anlıyorum cnm tmm dıyorum hersey guzel olacak Bı bakıyorum acaba olmadı mı diyorum agrım yok diyorum Bı anda agrı başlıyor kafam allak bullak gunler gecmıyor gecede hep dusunur ek gecırıyom bende sıcak basıyor cok fena
Bende usuyorum ne hikmetse ayaklarim hele hic isinmiyor gerci benim ayaklarim genel olarakda oyle kanim dusuk oldugu icin

Hamile kalınca usuyenler var cnm belki ondandır işallah
Zaten ne belirti yasasak hepsini ona bagladik kafayi yicez yakinda Allah yardim etsin insallah bizde sevinen arkadaslarimz gibi bizde seviniriz Allahdan baska neyimiz varki verende o alanda nasipden otesi yok catlasakda olcana varir hersey hayirlisi olur insallah insallah insallahhhhhhhhhhhh

Zaten ne belirti yasasak hepsini ona bagladik kafayi yicez yakinda Allah yardim etsin insallah bizde sevinen arkadaslarimz gibi bizde seviniriz Allahdan baska neyimiz varki verende o alanda nasipden otesi yok catlasakda olcana varir hersey hayirlisi olur insallah insallah insallahhhhhhhhhhhh
Aynen 5 Gun kaldı hayırlısıyla gec sın ve guzel sonuclarım alalım psıkojım bozuldu Rabbım bizimde yuzumuzu guldursun

Ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı.. çok zor, ben de yeni atlattım o dönemi seni anlıyorum ama bi ton hormon ilacı kullanıyoruz, fiziksel şeylere çok aldanmamak lazım.. Herhangi bir sonuca yorma belirtileri, sadece dua et ;)

Back