- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.701
Hayırlı olsun canim inşallah güzel geçer iyi sonuçlar alirsinMerhaba araniza yeni katildim 24 yasindayim 7 senelik evliyim dün tüp bebege basladik şu mubarek gunlerde herkesin duasi kabul olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Çok güzel canım rabbim tamamına erdirsin insallah. bizlerde bu sonuçları görürüz inşallahhhhMerhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
Amin canım, inşallah dualarım sizinle. Sizden de güzel haberler alalım bir an önce hayırlısıylaÇok güzel canım rabbim tamamına erdirsin insallah. bizlerde bu sonuçları görürüz inşallahhhh
Merhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
Merhabalar cnm hayırlısı olsun işallah bizde transferımızı olduk Gun sayıyoruz bebeişlerımızeMerhaba araniza yeni katildim 24 yasindayim 7 senelik evliyim dün tüp bebege basladik şu mubarek gunlerde herkesin duasi kabul olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Belki ıkızdir kız ne guzelMerhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
Senin daha normal artmış, benimkine baksana 4 kat nerdeyseBenimki 2 2.5 kat artiyodu kuzum 345 850 1725 di
Kese muayenesini heyecanla bekliyorumBelki ıkızdir kız ne guzel
Canım bende olmamıştı ama bilgilendirme yaptıklarında azar azar kanama olabilir normal demişlerdi. Gerçi biraz zaman geçmiş senin opunun da üzerinden ama. Doktora danışmalısın benceKızlar benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?
Merhabalar cnm hayırlısı olsun işallah bizde transferımızı olduk Gun sayıyoruz bebeişlerımıze
Masallah baya artmis sizinki.. ikiz olabilir ama olmayadabilir de.. rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKese muayenesini heyecanla bekliyorum
Amin inşallah alırız bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla hepimiz :)Masallah baya artmis sizinki.. ikiz olabilir ama olmayadabilir de.. rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Slm kızlar bugün 10.günüm çok az kasik ağrılarım var bide göğüslerim arada sızlıyor birde çok akintim var korkuyorum test yaptirmaya sizce hayra işaretmidir
Gözün aydın canım bu ay ne bereketli mübarek bir ay.Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah.içini ferah tut, bende de aynı belirtiler var, bugün 10.günüm ve beta hcg 495, hayırlısıyla sana da nasip olur inşallah
Kese muayenesini heyecanla bekliyorum
Gözün aydın canım bu ay ne bereketli mübarek bir ay.Rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?