- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.681
Kuzum ben sayıyoruçdum arkadasım sayıyorsun dedi salı gunu oldum ona gore sordun 4 uncu u bana gore 5.. GunKizlar 21 mayisda transfer oldum ya simdi ben ogunude sayiyormuyuz ben sayiyorumda cunku.
Sayilmiyormus ertesi gunden dedi doktor sordum az once benimde 5.gunum oluyor 6 saniyordum bendede var agri hayirlisi olsn gercekden cok zor agri olsa nie oluyor olmasa nie oluyor diyoruzKuzum ben sayıyoruçdum arkadasım sayıyorsun dedi salı gunu oldum ona gore sordun 4 uncu u bana gore 5.. Gun
Yaaa çok sevindim, gözünüz aydın :) Ben iyi sabırlı çıkmışım desenize, akıllı akıllı test günümü beklemiştimBen dayanamadım test yaptım biraz önce ve iki çizgi çıktı, şu an şoktayım 5.gün transferi olmuştu bana çıkmaz bişi diye düşünüyordum pztsi kan testi var inşaalah güzel devam eder
Ediyorum tabi ki canım, bu yolda çektiklerimizi biz biliriz anca. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..Ya cok sevindim blue-dreams hayırlısı olsun lutfen bizede dua edın
Hayırlı olsun canim çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin insallah
Çok güzel arkadaşım 8.güne göre rakamı fazla kafana takma önemli olan 2 güne bir artışı.benim 9.gün 64.30 çıkmıştı bugün 17.günüm tekrar istemişti doktor 701.90 çıktı 4 gün sonra tekrar yapıcam katlanması önemli olan.hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.
Maşallah cnm gayet güzel değerin. İnş güzel güzel katlanacak. Allah kucağına almayi nasip etsin. Bu mübarek ayda bizlerede Rabbim bayram sevinci yasatsin.
Masallah cnm bence cok iyi burda gorduklerim kadariyla ay insallah darisi basima cok heyecanlandim bende 10 gun kan vericem Allah izin verirse ama cok korkuyorum hemde cok merak ediyorum. Senin varmiydi transferden bu yana agrin yada naska bseyin
Benimde 6 gunum dunden beri belim kasiklarim daha cok agriyor yuzumde sivilce cikdi daha dgruau bnm vucudumda komple cikdi cok kotkuyrm ya agrilar boyle adet agrisi gibi birebir ayni insallah banada nasip eder Allahim dua et lutfen arkadasim Allah rizasi icinÇok sağol canım benim, tabi ki tatlım olmaz mı kasık ağrılarım olmuştu ilk 4 gün falan sonra biraz azaldı ara ara sancı gibi oluyordu ama 8.gün hiçbişi hissetmedim 7.günden sonra yani sanki hiç transfer olmamış gibiydim bir tek yüzümde sivilceler çıktı regl dönemine göre biraz daha fazla ve göğüslerim biraz hassaslaşmaya başlamıştı şimdide aynı bugün 9.günümdeyim
Amin canım inşallah.Çok sağol tatlım benim hayırlısıyla inşşalah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Allah
Amin inşallah aynı gün transferimiz olmuş seninle canım bugün benimde 9.günüm test yapmaya korkuyorum test günümü bekliycemamin canım benim inşaalah sizlerden de iyi haberler alırız Allahın izniyle sağlıklıysa hayırlıysa olsun
Çok normal canım benimde öyle oldu bugün iyiyim çok şükür dualarındasınız inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür şu mübarek günlerdeBenimde 6 gunum dunden beri belim kasiklarim daha cok agriyor yuzumde sivilce cikdi daha dgruau bnm vucudumda komple cikdi cok kotkuyrm ya agrilar boyle adet agrisi gibi birebir ayni insallah banada nasip eder Allahim dua et lutfen arkadasim Allah rizasi icin
Amin cnm Allah buyukÇok normal canım benimde öyle oldu bugün iyiyim çok şükür dualarındasınız inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür şu mübarek günlerde
İnşallah öyledir...dün gece hafif ateşim yükseldi (37.8 ) üşüme ve titreme sardı .inanılmaz bir halsizlik ve kasık ağrısı vardı ..bütün kemiklerin sızladı...ama bugün şimdilik iyiyim..Cnm bende felaket adet olacak gibi kasık bel agrım var arkadasım tup bebekle hamıle kaldı 4 ve 5. Gune dikkat ert o zaman yerleşiyomus dedi agrilar ondan olabilir mis kuuzm
Benimde 6 gunum dunden beri belim kasiklarim daha cok agriyor yuzumde sivilce cikdi daha dgruau bnm vucudumda komple cikdi cok kotkuyrm ya agrilar boyle adet agrisi gibi birebir ayni insallah banada nasip eder Allahim dua et lutfen arkadasim Allah rizasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?