• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kan yaptırdım beta hcg 225 çıktı iyi bir değer mi
Çok güzel arkadaşım 8.güne göre rakamı fazla kafana takma önemli olan 2 güne bir artışı.benim 9.gün 64.30 çıkmıştı bugün 17.günüm tekrar istemişti doktor 701.90 çıktı 4 gün sonra tekrar yapıcam katlanması önemli olan.hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.

Bugün enseyi tam karartmiştim sizlerden gelen güzel haberleri duyunca bende çok heyecanlandım. Bugün benimde 8.günüm ve çok halsizim sanki adet olcak gibiyim belim kasıklarım çok ağrıyor gün boyu ayakta bile zor durdum varmı böyle benim gibi olan

Bugün enseyi tam karartmiştim sizlerden gelen güzel haberleri duyunca bende çok heyecanlandım. Bugün benimde 8.günüm ve çok halsizim sanki adet olcak gibiyim belim kasıklarım çok ağrıyor gün boyu ayakta bile zor durdum varmı böyle benim gibi olan
İnş bebisin tutunmustur onun agrisi dir. Bugün idrar da çıkar aslında test yapsan bende çok merak ettim şimdi. Hakkında mutlu haberler almak nasip olsun inş darısı bize olsun :KK68:

6.gün ise senin o zaman daha erken yapman lazım testi genelde 5.gün embriyosu 10 gün sonra 3.gün embriyosu da 12 gün sonra yapılıyor beta hcg senin 11.gün tahlil günün.inşallah hayırlısı olsunda gerisi teferruat
Insallah cok merak ediyorum sonucu hemde korkuyorum insallah hakkimda hayirlisi omur 30 mayısda kan vermeyi dusunuyorum bende test tarihinden once hep sol kasigim agriyor baska bir agrim yok. Vucudumda kirmizi kabarciklar cikdi bogazimda cevresinde gohus araalrimda strestenmi ilaclardanmi bilmiyrm Allah herkeze yardm etsn

Insallah cok merak ediyorum sonucu hemde korkuyorum insallah hakkimda hayirlisi omur 30 mayısda kan vermeyi dusunuyorum bende test tarihinden once hep sol kasigim agriyor baska bir agrim yok. Vucudumda kirmizi kabarciklar cikdi bogazimda cevresinde gohus araalrimda strestenmi ilaclardanmi bilmiyrm Allah herkeze yardm etsn
Alerji yapmış olabilir kullandığın ilaçlar.benimde 7.gün başladı sağ kasığımda ve belimde hala devam ediyor ara ara.sanki adet sancısı gibi

İnş bebisin tutunmustur onun agrisi dir. Bugün idrar da çıkar aslında test yapsan bende çok merak ettim şimdi. Hakkında mutlu haberler almak nasip olsun inş darısı bize olsun :KK68:
Amin inşallah canım test günümü bekliycem idrar testi yaptırmak istemedim hayırlısı inşallah hepimiz için

Back