- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.721
Canım ben de son tahlilimi çarşamba günü yaptıracağım kese görmek için ne zaman gideceğim o gün belli olur inşallah.benim doktor beta hcg sonucunun 3000 geçmesini bekliyor ondan sonra çağıracaklar.senin ki çabuk çağırmış.sağol canım senden de hayırlı haberler alırız inşallah
Ay inşallah canım ya şu mübarek günlerde rabbim yüzümüzü güldürsünbana da 5 haziran salı gününe ultrason muayenesi dediler inşallah keseyi görürüz bizde hayılısıyla
Beni de 7 Haziran’da çağırdılarbana da 5 haziran salı gününe ultrason muayenesi dediler inşallah keseyi görürüz bizde hayılısıyla
7..gunum ara ara kasik agrisi var cnm onceki gunlere gore daha az iki gun once belim kasiklarim cok agriyordu adet olcam aha dedim yani bugun de agri var ama ara araKızlar ne durumdasınız bnm bugun 6. Gun batmalarım var
Aynen tum dedıklerıne katılıyorum agrılar gıtti batmalarım başladı7..gunum ara ara kasik agrisi var cnm onceki gunlere gore daha az iki gun once belim kasiklarim cok agriyordu adet olcam aha dedim yani bugun de agri var ama ara ara
Hakkimizda hayirlisi olur insallah Allah buyuk su mubarek gunde Rabbim cogu arkadasin yuzunu guldurdu bizide sahit etti insallah bizede nasip eder cifte bayram yasariz bu seneAynen tum dedıklerıne katılıyorum agrılar gıtti batmalarım başladı
Amin inşallah canım 6.günden sonra pek ağrı sizi kalmıyor ara ara kasılmalar oluyor sadeceHakkimizda hayirlisi olur insallah Allah buyuk su mubarek gunde Rabbim cogu arkadasin yuzunu guldurdu bizide sahit etti insallah bizede nasip eder cifte bayram yasariz bu sene
İstersen 9. yada 10.gününü bekle canım 8.günde kan testi yaptırıp çıkan var tabiSizce kan vermelimiyim yarin 8.gun yoksa 9gunumu brkliyim cok korkuyorum sonucdan hem yaptramak istyrm hem yaptrmamak
Sizce kan vermelimiyim yarin 8.gun yoksa 9gunumu brkliyim cok korkuyorum sonucdan hem yaptramak istyrm hem yaptrmamak
Canım ben de 9.günü yaptırmaya karar vermiştim ama günümü bekledim. Şimdi arada bir değer olunca daha çok stres yaparsın artacak mı diye. Bu da varsa bebeğe zarar verir. Bence deİstersen 9. yada 10.gününü bekle canım 8.günde kan testi yaptırıp çıkan var tabi
Zaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buzCanım ben de 9.günü yaptırmaya karar vermiştim ama günümü bekledim. Şimdi arada bir değer olunca daha çok stres yaparsın artacak mı diye. Bu da varsa bebeğe zarar verir. Bence deDykdyk ye katılıyorum
Canim sıcak su torbasını koyma istersen doktorlar sıcak suyu pek önermiyor sıcak duş almayin diyorlar mesela yinede sen bilirsin vucuda sıcak uygulamak embriyo ya zarar verir nacizane benim fikrim bu.stresten oluyor bunlar canım kafanı başka şeylerle meşgul et bizlerde aynı durumdayiz ama yapacak bir şey yok hayirlisini dilemekten başkaZaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buz
Ayaklarimi koyuyordum sadece ilk gunden beri hep koydim artk Allah bilir yapicak bsey yokCanim sıcak su torbasını koyma istersen doktorlar sıcak suyu pek önermiyor sıcak duş almayin diyorlar mesela yinede sen bilirsin vucuda sıcak uygulamak embriyo ya zarar verir nacizane benim fikrim bu.stresten oluyor bunlar canım kafanı başka şeylerle meşgul et bizlerde aynı durumdayiz ama yapacak bir şey yok hayirlisini dilemekten başka
Bu durum o kadar zor ki anlıyorum cnm tmm dıyorum hersey guzel olacak Bı bakıyorum acaba olmadı mı diyorum agrım yok diyorum Bı anda agrı başlıyor kafam allak bullak gunler gecmıyor gecede hep dusunur ek gecırıyom bende sıcak basıyor cok fenaZaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buz
Bende usuyorum ne hikmetse ayaklarim hele hic isinmiyor gerci benim ayaklarim genel olarakda oyle kanim dusuk oldugu icinBu durum o kadar zor ki anlıyorum cnm tmm dıyorum hersey guzel olacak Bı bakıyorum acaba olmadı mı diyorum agrım yok diyorum Bı anda agrı başlıyor kafam allak bullak gunler gecmıyor gecede hep dusunur ek gecırıyom bende sıcak basıyor cok fena
Hamile kalınca usuyenler var cnm belki ondandır işallahBende usuyorum ne hikmetse ayaklarim hele hic isinmiyor gerci benim ayaklarim genel olarakda oyle kanim dusuk oldugu icin
Zaten ne belirti yasasak hepsini ona bagladik kafayi yicez yakinda Allah yardim etsin insallah bizde sevinen arkadaslarimz gibi bizde seviniriz Allahdan baska neyimiz varki verende o alanda nasipden otesi yok catlasakda olcana varir hersey hayirlisi olur insallah insallah insallahhhhhhhhhhhhHamile kalınca usuyenler var cnm belki ondandır işallah
Aynen 5 Gun kaldı hayırlısıyla gec sın ve guzel sonuclarım alalım psıkojım bozuldu Rabbım bizimde yuzumuzu guldursunZaten ne belirti yasasak hepsini ona bagladik kafayi yicez yakinda Allah yardim etsin insallah bizde sevinen arkadaslarimz gibi bizde seviniriz Allahdan baska neyimiz varki verende o alanda nasipden otesi yok catlasakda olcana varir hersey hayirlisi olur insallah insallah insallahhhhhhhhhhhh
Ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı.. çok zor, ben de yeni atlattım o dönemi seni anlıyorum ama bi ton hormon ilacı kullanıyoruz, fiziksel şeylere çok aldanmamak lazım.. Herhangi bir sonuca yorma belirtileri, sadece dua etZaten kasik ve bel agrim cok var onlar oldukcaolmadi die moralim bozuldu herseye agliyorum agrim sabahdan yokdu suab yine cok var bel kasik usuyorum da zaten ayaklarim buz gibi sicak su torbasi patik corap hala buz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?