• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kuzum ben sayıyoruçdum arkadasım sayıyorsun dedi salı gunu oldum ona gore sordun 4 uncu u bana gore 5.. Gun
Sayilmiyormus ertesi gunden dedi doktor sordum az once benimde 5.gunum oluyor 6 saniyordum bendede var agri hayirlisi olsn gercekden cok zor agri olsa nie oluyor olmasa nie oluyor diyoruz

Ben dayanamadım test yaptım biraz önce ve iki çizgi çıktı, şu an şoktayım 5.gün transferi olmuştu bana çıkmaz bişi diye düşünüyordum pztsi kan testi var inşaalah güzel devam eder
Yaaa çok sevindim, gözünüz aydın :) Ben iyi sabırlı çıkmışım desenize, akıllı akıllı test günümü beklemiştim :p

Günaydın kızlar nasılsınız?hamile olan arkadaşlar sizler transferin kaçıncı günü kese görmeye gittiniz acaba beklemek çok heyecanlı ve zor vakit geçmiyor.

Çok güzel arkadaşım 8.güne göre rakamı fazla kafana takma önemli olan 2 güne bir artışı.benim 9.gün 64.30 çıkmıştı bugün 17.günüm tekrar istemişti doktor 701.90 çıktı 4 gün sonra tekrar yapıcam katlanması önemli olan.hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.

Çok sağol tatlım benim hayırlısıyla inşşalah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Allah

Maşallah cnm gayet güzel değerin. İnş güzel güzel katlanacak. Allah kucağına almayi nasip etsin. Bu mübarek ayda bizlerede Rabbim bayram sevinci yasatsin.

Amin canım benim nerede isteyen varsa Allah kucağını boş bırakmasın sağlıklısıyla hayırlısıyla gelsin inşallah hepimizinki

Masallah cnm bence cok iyi burda gorduklerim kadariyla ay insallah darisi basima cok heyecanlandim bende 10 gun kan vericem Allah izin verirse ama cok korkuyorum hemde cok merak ediyorum. Senin varmiydi transferden bu yana agrin yada naska bseyin

Çok sağol canım benim, tabi ki tatlım olmaz mı kasık ağrılarım olmuştu ilk 4 gün falan sonra biraz azaldı ara ara sancı gibi oluyordu ama 8.gün hiçbişi hissetmedim 7.günden sonra yani sanki hiç transfer olmamış gibiydim bir tek yüzümde sivilceler çıktı regl dönemine göre biraz daha fazla ve göğüslerim biraz hassaslaşmaya başlamıştı şimdide aynı bugün 9.günümdeyim

Çok sağol canım benim, tabi ki tatlım olmaz mı kasık ağrılarım olmuştu ilk 4 gün falan sonra biraz azaldı ara ara sancı gibi oluyordu ama 8.gün hiçbişi hissetmedim 7.günden sonra yani sanki hiç transfer olmamış gibiydim bir tek yüzümde sivilceler çıktı regl dönemine göre biraz daha fazla ve göğüslerim biraz hassaslaşmaya başlamıştı şimdide aynı bugün 9.günümdeyim
Benimde 6 gunum dunden beri belim kasiklarim daha cok agriyor yuzumde sivilce cikdi daha dgruau bnm vucudumda komple cikdi cok kotkuyrm ya agrilar boyle adet agrisi gibi birebir ayni insallah banada nasip eder Allahim dua et lutfen arkadasim Allah rizasi icin

Benimde 6 gunum dunden beri belim kasiklarim daha cok agriyor yuzumde sivilce cikdi daha dgruau bnm vucudumda komple cikdi cok kotkuyrm ya agrilar boyle adet agrisi gibi birebir ayni insallah banada nasip eder Allahim dua et lutfen arkadasim Allah rizasi icin
Çok normal canım benimde öyle oldu bugün iyiyim çok şükür dualarındasınız inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür şu mübarek günlerde

Cnm bende felaket adet olacak gibi kasık bel agrım var arkadasım tup bebekle hamıle kaldı 4 ve 5. Gune dikkat ert o zaman yerleşiyomus dedi agrilar ondan olabilir mis kuuzm
İnşallah öyledir...dün gece hafif ateşim yükseldi (37.8 ) üşüme ve titreme sardı .inanılmaz bir halsizlik ve kasık ağrısı vardı ..bütün kemiklerin sızladı...ama bugün şimdilik iyiyim..

Ben de 17 mayista transfer oldum 28 yasindayim. Ilk denemem transfer surecim oldukca acili ve zor gecti. Bir travmaydi benm icin. Yeni yeni atlatiyorum ama bebisler icin herseye deger diye dusunuyorum. Bugun 11. Gunum 9. Gun 13.45 cikti kan testimde yarin yani 12. Gunde tekrar kan verecegm. Ani duygusal degisinler, 10. Gunde pembe lekelenme, uc gundur bel agrisi var bendeki belirtiler bunlar.

Allahın izniyle inşallah nasip olur hayırlısıyla Allah büyük dualarımdasınız

Merhaba araniza yeni katildim 24 yasindayim 7 senelik evliyim dün tüp bebege basladik şu mubarek gunlerde herkesin duasi kabul olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Back