2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Simdiden hayırlı olsun hakkınızda. Bu testlerden bi cogunu ben yaptırdım. Her hastane Yapmaya biliyor ben kirklarelinde oturuyorum edirne devlet hastanesinde yaptırabildim bu yüzden. Sizde kadın doğum Dr una çıkarak kendisine tup bebek tedaviniz için bu testlerin istendiğini söyleyin bu şekilde o sizi yönlendirir ve kan verip gerek işlemler yapıldıktan sonra sonuçlarınızi alıp merkeziniz e götürebilirsiniz. Yapılamayan olursa mecburen ozelde yaptirma niz gerekebilir.

Teşekkürler öyle yapayım :)

bunları devlet hastanesi veya üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin.özelde pahalı olur.

Benim doktorum yeditepe Cem fıçıcıoğlu Harika bir doktor ekibi de Harika kızımda da hiçbir problem yaşamamıştım şimdi de dondurulmuş embriyolar transfer edildi.yine bir problem yaşamadık Allah’a şükür.ayrıca başarısızlık olmuşsa hemen yenisini yapmaktansa sorunu araştırıyor düşükse genetik test yapıyor önce sorunu ortadan kaldırmamız lazım diyor

Cogu devlet hastanesinde yapılıyor kadın doğum a gidin yapılanlar i soykerler yapilmayanlari üniversite hastanelerinde yada özelde yaptırabilirsiniz

Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Masllsha canm. Gözün aydun. Benm de böyleydi 12. Gun ama ben ihtumal vermiyorum. Kizimda da boyle cikt tekti. Degerden anlaşılmıyor. Hep diyorlar yukseksr ikizdir diye ama ultrasonu beklicez artk

Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz. Ben hala ultrason günümü bekliyorum. Cok sukur sali gunu gidecegm geldi günüm. Hem kalpini duyup hem keseyi gorcez insllah. 15 nisanda transfer olmuştu 1 ay geçti

Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz. Ben hala ultrason günümü bekliyorum. Cok sukur sali gunu gidecegm geldi günüm. Hem kalpini duyup hem keseyi gorcez insllah. 15 nisanda transfer olmuştu 1 ay geçti
Merhaba canım bende 2lı testımı bekliyorum cuma günü rabbim herkese nasip etsin inşallah canım inşallah bebıslerımde bısey çıkmaz

Benim doktorum da şahin bey canım.Hayırlı olsun tedavin.İnşallah pozitifi görürsün

Kızlar bgn 7. Gün transferde daha önce de idrar testi yaptığım için ilkkez görüorm silik çiZgiyi öylesine yapıım dedim umursamadan hatta bişi çıkmz die 5 dk içinde hayalet çizgi belirdi heycanlandm böyle olup hamile olduğu habrni alan var mı inşallah bebeğim bnmledr bana tutunmştr kızlar fikirleriniz neler Ümit her zmn var ama çizgisiz gebelik testlerini görmekten bunu görünce bi an heycanlandm

Her gün biraz daha yükseliyo canım değer yarın sabah bira yap istersen rabbim gonlunun muradını versın

Gelecek. Çeker buyuk ihtimalle ama vajinal ultrasona bakar. Ben utanmadan nasil durucam onu düşünüyorum bi fikrin varmi canm bana verebilecgn :)
Bırını karından duyduk biz birinin kalp atışını duyamadım eşim video çekiyordu bana Dr um kalk da bide vajinal bakıyım emin olalım dedi eşimi çıkarttılar alttan bakarken canım kaç gunluksun

Selam canım bende aynı şekilde 7.gün yaptığım testte görmüştüm hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…