2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

benden ve eşimden de istedi doktor biz bugün sağlık ocağında yaptırdık bi tanesi hariç onu da devlet hastanesine gideceğim..özellerde sanırım çok fazla tutar..

Bırını karından duyduk biz birinin kalp atışını duyamadım eşim video çekiyordu bana Dr um kalk da bide vajinal bakıyım emin olalım dedi eşimi çıkarttılar alttan bakarken canım kaç gunluksun
Benmki ilk muayenede direk alttan bakıyor budefa napcak bilmem. Ama eş çıkartmıyor perde arkasnda eş bekliyor. 33 gun oldu canm. Tahminimce 7 hafta 4 günluk . Ben giderdim de merkz tahlilden 20 gün sonra gel diyor bend3 sabrettim :)

Kızlar bilgisi olan acil cevaplasın lütfen.geçen ay rahme çizik atıldı histereskopi oldum.bu ay döndürülmüş transferimin olacak.doktor Doğum kontrol hapı vermedi.5cm kist oluşmuş.e2 testi istedi sonuca göre iptal edilebilir transfer.moralim çok bozuldu.benim bildiğim çizik atıldıktan sonraki ay transfer olmalı,o zaman boşuna mı oldum histereskopiyi ben ya?iptal olmazsa da kist embriyonun tutunmasını etkiler mi?bilgisi olan acil yazsın lütfen

Bana da rahime cizik atıldı. Ilk adet yada ikinci adetle yapilabilir demisti. 3 tane dondurulmus transferim oldu sonuç negatif. Rabbim ol desin olur çok düşünme bence geç mi erken mi diye olumlu düşün

Bana da rahime cizik atıldı. Ilk adet yada ikinci adetle yapilabilir demisti. 3 tane dondurulmus transferim oldu sonuç negatif. Rabbim ol desin olur çok düşünme bence geç mi erken mi diye olumlu düşün
Tşkler cevap için canım.4. Denemem ve başka embriyom yok o yüzden tedirginim.sağol

Kizlar birsey sorcam. Doktordan geldikden sonra agrim var kasiklarimda ultrosandan olmus olabilirmi yoksa yumurtam kndi catlarmi 20 di sag tarafdaki korduk bi an ztn az yumurtam var insallah catlamamisdir

Kizlar birsey sorcam. Doktordan geldikden sonra agrim var kasiklarimda ultrosandan olmus olabilirmi yoksa yumurtam kndi catlarmi 20 di sag tarafdaki korduk bi an ztn az yumurtam var insallah catlamamisdir
Yok canm o ilaclardan ve yumurta buyuklugnden. Endise etme. Doktr bilir ne zmn catlayacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…