- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.101
Ben memorial Şişli'de tedavi oldum bende sorun yoktu eşim once üroloji de tedavi gördü 9 ay sonra tüp bebek bolumune geçtik semra hanım her kontrollere girmiyor ilk gelen hastadina başka dr bakıyor senin dosyan olusturuluyor ve Semra hanım birebir inceleyip tedavi de kullanılacak ilackari felan söylüyor daha sonra hangi dr musait ise yada siz kimi isterseniz o dr ile devam ediyirsunuz ben 3 kez deneme oldu ilki dusuk oldu trasfertr baskadr yapmıştı ikincide srmra hanım yine bi kere muayene olduktan sonra dosya incelemesi yapti düşük sebebini felan konuştuk diğer kontrollere girmedi ama transfer isleminikendisi yaptibiz cok istedik kızım oldu 4 yazinda şimdi 3denemede dondurulmuş embriyo transferi oldu ikizlere hamileyim ama Semra hanımı hiç gormedik çok yoğun olduğunu söylediler tek bi dr ilgilenmiyir srnin dosyanla ekip olarak çalışıyorlar zaten sen her kontrole gittigin gun akşam üstü seni arayıp ilacin tozunu ve saatini doyleyip bi sonraki randevu bilgisi veriliyor Dr a bişey soracak olursan merkezi arayıp istediğini sorabilirsiniz size Dr kendisi dinus yapıyor yumurta toplandigi gün sana yazili kayitta yapman gerekenler kac yumurta toplandigi bilgisi veriliyor bide laboratuvar iciç kart veriyorlar su gunden itibaren laboratuvar i arayip bilgi alabilirsiniz diyirlar transfer oncesö zaten seni arayıp dollenen embriyo hakkinda bilgi verip transfer saatini felan söylüyorlar benim bildiğim kadarıyla Türkiye'deki en iyi laboratuvar lardan rapor ordao çıkmıyor ama bin TL'ye kadar indirim yaomislardi bize simdş geçerli mi bilmiyorumArkadaşlar merhaba;
Ben yarım kalan 1 aşılama, döllenme olmayan 1 tüp bebek tedavisi gördüm. Amh 0,14 olduğu için tüp bebek dışında şansım yok gibi. Tıp fakültesi 2 aşılama olmadan rapor veremeyiz dediği için Bugün Süleymaniye kadın doğuma gittim, duyduğuma göre kolay şekilde rapor çıkarıyormuş. Liste verdi yap gel dedi. Evrakların çoğu var zaten ama illa hastanemizde yapılması gerekiyor dediler. Ya Sabr. Ona da he dedim. Benim aklımı karıştıran bir kaç soru var .
*Ben tedavime Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu ile mi devam etmeliyim yoksa Merional Şişli - Semra hanım ile mi?
* Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu kendisi de rapor verebiliyormuş. İlaç raporu anladığım kadarıyla. Ayşe hanım da tedavi gören var mı ?
* Merional Şişli - Semra hanım ı herkes çok öneriyor. Ama rapor geçmiyormuş sanırım, yani öyle okudum. İlaç raporu filan geçmiyor mu?
Kafamdaki sorular aşağıdaki gibi. Kara vermeme yardımcı olacaktır .
Rapor geçiyor mu ?
-kendilerimi ilgileniyor asistanları mı?
-Yumurta rezervi azlığında havuz sistemi mi yapıyor yoksa oluşan embriyoları transfer mı ediyor?
-Laboratuvar gelişmiş mi bilginiz var mı ?
-İstediğimiz zaman hemşirelere ulaşabiliyormuyuz?
-Takviye ilaç kullandıyor mu?
-Yumurta toplama işlemi sonrası, kaç yumurta toplandı bilgisi aynı gün veriliyor mu ?
-Döllenme bilgileri ne zaman veriliyor?
-Maddi olarak çok maliyetli mi?
Lütfen beni yanlış anlamayın hepimiz aynı yoldayız ama benim için rapor ve maddi tarafı biraz önemli çünkü hem iğnelerim yüksek doz ve maliyette hemde havuz yapılacak. Tüp bebek tedavimde embriyom bile oluşmadı, bu yüzden havuz sisteminin kaç kere yapılacağı belli değil.
Canım benimde ikinci deneme dondurulmuslarla olacak inşaallah pozitif sonuç alırsın . Benim adetim daha düzene girmedi bide daha hazır hissetmiyorum kendimi bekliyorum daha negatif alalı 3 ay olduMerhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta salı günü Allah kısmet ederse transferim gerçekleşecek . 2. Deneme dondurulmuş ile olacak . Rabbim şu mübarek gece yüzü suyu hürmetine inşaallah bekleyen isteyen hepimize nasip eder bu mucizeyi Herzaman dularımda;isteyen, bekleyen kim varsa Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Nolur dua edin hayırlısıyla olur inşaallah...
Bende gürganı tavsiye etmiyorum, kaldım izmirden görüşmeye gittik 3. Deneme için eşimde morfoloji ve ileri hız problem bu tedavimiz diğerlerinden farklı olsun istedik ve imsi yapan bir merkez tercih edelim diğer tedavilerimizden farklı olsun dedik görüşmeye gittiğimizde aa size imsi uygulayalım yok plorize ışık yansıtılır, yok dölleme sorunu var kalsiyum iyonofor uygulayalım dediler bizde inandık diğer tedavilerden farklı olacak sandık. Tedavi başladı heryerde 1000 liraya yapılan histereskopiyi 2550 liraya yaptırdım, izmirden iki günde bir ankaraya gittim geldim, transfer günü embriyolog geldi bizi sadece mikrocip uygulanmış bize yapılacak denen hiçbirşey yapılmamış, mikrocipi ben zaten ilk tedavimde de yaptırdım başarılı olmadı bizde diğer uygulamaları neden yapmadınız dediğimizde gerek yoktu biz zaten en iyisini seçtik dendi, eee bizim izmirden buraya gelme sebebimiz farklı bir tedaviydi cevap yok bizim sonucumuz ne oldu koca bir sıfır kesinlikle tavsiye etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum. Haa birde bizi hastaneden bi kovmadıklaru kaldı Timur gürgan hastaneyi imsi imsi diyerek birbirine kattınız ne oldu uygulanmadıysa bizden iyi mi bileceksiniz deyip saatler sonra özür dileyip bizimle ilgilenen embriyoloğun çocugu hastaymış diğer embriyologlarda dosyayı incelememiş olan bizim umutlarımıza paramıza oldu.Aslımda evet dava açılabilir ama sen ztn zor bi dönemden geçiosn maddi manevi kendi toplayıp yeni bi merkezle yola devam et gürgan a gideblrsn tavsiye ederm ama sen her türlü konuyu araştr burda da yapılan işlemleri ilaçları araştr cnm
Çok üzülüyorum böyle şeyler duydukça senin yerinde ben de olablrdm cnm ihmalkarlıklar onlara göre basit ama bize göre ümitlerimiz hayallerimiz emeklerimiz bnde bi sıkıntı yaşamadık ama bnde 1. Denemem de anatolia da benzer şeyler yaşadım anlıyorum seni ve şunu bile bile gdiorm tedaviye Tüm özel hastaneler işe ticaret olarak bakıor onlar bişeye bi şekilde vesile oluyor ama Rabbim ol deyince de oluyor İzmir de bi arkdaşm 3 yıldan snra tüp bebekle haftaya Doğum yapacak ve doktorundan çok memnundu bi ara bn de gitmeyi düşündüm hatta Ankara’da olmama rağmen ismini öğrenip sana tavsiye olsn die yazıcm inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnmBende gürganı tavsiye etmiyorum, kaldım izmirden görüşmeye gittik 3. Deneme için eşimde morfoloji ve ileri hız problem bu tedavimiz diğerlerinden farklı olsun istedik ve imsi yapan bir merkez tercih edelim diğer tedavilerimizden farklı olsun dedik görüşmeye gittiğimizde aa size imsi uygulayalım yok plorize ışık yansıtılır, yok dölleme sorunu var kalsiyum iyonofor uygulayalım dediler bizde inandık diğer tedavilerden farklı olacak sandık. Tedavi başladı heryerde 1000 liraya yapılan histereskopiyi 2550 liraya yaptırdım, izmirden iki günde bir ankaraya gittim geldim, transfer günü embriyolog geldi bizi sadece mikrocip uygulanmış bize yapılacak denen hiçbirşey yapılmamış, mikrocipi ben zaten ilk tedavimde de yaptırdım başarılı olmadı bizde diğer uygulamaları neden yapmadınız dediğimizde gerek yoktu biz zaten en iyisini seçtik dendi, eee bizim izmirden buraya gelme sebebimiz farklı bir tedaviydi cevap yok bizim sonucumuz ne oldu koca bir sıfır kesinlikle tavsiye etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum. Haa birde bizi hastaneden bi kovmadıklaru kaldı Timur gürgan hastaneyi imsi imsi diyerek birbirine kattınız ne oldu uygulanmadıysa bizden iyi mi bileceksiniz deyip saatler sonra özür dileyip bizimle ilgilenen embriyoloğun çocugu hastaymış diğer embriyologlarda dosyayı incelememiş olan bizim umutlarımıza paramıza oldu.
Bende bahçeci umutta tedavi oldum pozıtıf sonucu aldım 3 nisandaTeşekkürederim sonsuzkereee
İnşallah allah sesinizi duysun ...bende 3 ay önce negatif aldım ne yazık kiCanım benimde ikinci deneme dondurulmuslarla olacak inşaallah pozitif sonuç alırsın . Benim adetim daha düzene girmedi bide daha hazır hissetmiyorum kendimi bekliyorum daha negatif alalı 3 ay oldu
Herşey nasip kısmet allah ol deseydi olurdu ki bize bunları yaşatmasalardı kısmet değilmişi gönlüm rahat birşekilde söyleyecektim, şimdi acaba öyle olmasaydı nasıl olurdu belki dondurulmusum olurdu diye düşünüp duruyorum. Artık doktorlara olan güvenimi kaybettim hele o tavırları aklıma geldikçe deliriyorum. Sanki izmirde doktor kalmadı gibi gittik oralara keşke izmirde d var etseydim en azından kendi evimde kendi memleketimde daha rahat olurdum. İsmini yazarsan memnun olurum.Çok üzülüyorum böyle şeyler duydukça senin yerinde ben de olablrdm cnm ihmalkarlıklar onlara göre basit ama bize göre ümitlerimiz hayallerimiz emeklerimiz bnde bi sıkıntı yaşamadık ama bnde 1. Denemem de anatolia da benzer şeyler yaşadım anlıyorum seni ve şunu bile bile gdiorm tedaviye Tüm özel hastaneler işe ticaret olarak bakıor onlar bişeye bi şekilde vesile oluyor ama Rabbim ol deyince de oluyor İzmir de bi arkdaşm 3 yıldan snra tüp bebekle haftaya Doğum yapacak ve doktorundan çok memnundu bi ara bn de gitmeyi düşündüm hatta Ankara’da olmama rağmen ismini öğrenip sana tavsiye olsn die yazıcm inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnm
Gözünaydın canım :)Allah tamamını edersin inşallah:)Bende bahçeci umutta tedavi oldum pozıtıf sonucu aldım 3 nisanda
Amın canım inşallah. Rabbim bu yolda uğraşan herkese nasıp etsin. İsteyen herkeseGözünaydın canım :)Allah tamamını edersin inşallah:)
Medikal park Ahmet Zeki ışık hoca cnm bi görüş istersenHerşey nasip kısmet allah ol deseydi olurdu ki bize bunları yaşatmasalardı kısmet değilmişi gönlüm rahat birşekilde söyleyecektim, şimdi acaba öyle olmasaydı nasıl olurdu belki dondurulmusum olurdu diye düşünüp duruyorum. Artık doktorlara olan güvenimi kaybettim hele o tavırları aklıma geldikçe deliriyorum. Sanki izmirde doktor kalmadı gibi gittik oralara keşke izmirde d var etseydim en azından kendi evimde kendi memleketimde daha rahat olurdum. İsmini yazarsan memnun olurum.
Gçmiş olsun.bende 2 kez orda tedavi oldum.sonuç negatif.çok para harcadık.şuan recai papuccuya gidiyorum ve çok memnunum.recai hoca birebir ilgileniyor.yapacakları ve yaptıklarını söylüyor.sorularının cevabını buluyorsun.Bende gürganı tavsiye etmiyorum, kaldım izmirden görüşmeye gittik 3. Deneme için eşimde morfoloji ve ileri hız problem bu tedavimiz diğerlerinden farklı olsun istedik ve imsi yapan bir merkez tercih edelim diğer tedavilerimizden farklı olsun dedik görüşmeye gittiğimizde aa size imsi uygulayalım yok plorize ışık yansıtılır, yok dölleme sorunu var kalsiyum iyonofor uygulayalım dediler bizde inandık diğer tedavilerden farklı olacak sandık. Tedavi başladı heryerde 1000 liraya yapılan histereskopiyi 2550 liraya yaptırdım, izmirden iki günde bir ankaraya gittim geldim, transfer günü embriyolog geldi bizi sadece mikrocip uygulanmış bize yapılacak denen hiçbirşey yapılmamış, mikrocipi ben zaten ilk tedavimde de yaptırdım başarılı olmadı bizde diğer uygulamaları neden yapmadınız dediğimizde gerek yoktu biz zaten en iyisini seçtik dendi, eee bizim izmirden buraya gelme sebebimiz farklı bir tedaviydi cevap yok bizim sonucumuz ne oldu koca bir sıfır kesinlikle tavsiye etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum. Haa birde bizi hastaneden bi kovmadıklaru kaldı Timur gürgan hastaneyi imsi imsi diyerek birbirine kattınız ne oldu uygulanmadıysa bizden iyi mi bileceksiniz deyip saatler sonra özür dileyip bizimle ilgilenen embriyoloğun çocugu hastaymış diğer embriyologlarda dosyayı incelememiş olan bizim umutlarımıza paramıza oldu.
Dna hasarı için kaan aydosa tedavi olmuştuk eger ki bilinçsizce tüp bebek yaptıraaydınız hasar dolayı malesef tutması imkansıza yakın demişti bence eşiniz tedavi olsn sonrasında deneyin tüp bebegiAminn geçmiş olsun sayı kadınlar ben tedaviye yeni başlıyacagım onun için bana tavsiye ediceginiz hersey pırlanta degerinde benim için ankara için hulusi beyi düşünğyorum istanbul için de bahceci fulya güven beyi esimde morfoloji sıfır dna hasarı %39 normal olması için mucize gerek saanırıö şimdilk bende sorun yom gözüksede rahim filmim yok daha cok korkuyorum destegnize ihtiyacım var iyi ki varsınız kaderdaşlarıöyasım27. Eşim 29
Maşallah çok yüksek çıkmışKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?