- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.361
Bende İstanbullu gelini izliyorum hiç izlemiyordum vakit geçsin maksat :)) iyiyim canım şükür sabah onda randevum ya nasip bakalımİyiyim canım istabullu gelini izliyorum
Yarın sabah olsun hayırlısı ile kan vereyim diyorum
Sen nasılsın
İçinden ne geçiyor canımİnşallah canım
Sanırım pozitif ama buda yetmeyecek önümüzde kalp atışına kadar süreç varİçinden ne geçiyor canım
Bilmiyorum ben nötrüm canım. Yani bir negatif bir pozitif hiç bilmiyorumSanırım pozitif ama buda yetmeyecek önümüzde kalp atışına kadar süreç var
Senin içinden nasıl geçiyor
Bende 6.hafta bi başladı çok yoğun oluyorum canım 10.haftadayız tam gaz devam tek sağlıklı olsunlar da buna sukur5.hafta başladı hala devam ediyor iki gündür iyim kafami kaldıramıyodum
İnsallah yanılırsın canım rabbim yüzünü güldürür ınsallahKizlar az once erkn gebelik testi yaptim 11.gunum malesef negatif.olmadi artik hic umudum kalmadi
Kızlar merkezlerdemı vereceksiniz sabah kanlarıBilmiyorum ben nötrüm canım. Yani bir negatif bir pozitif hiç bilmiyorum
Benim merkezim başka ilde canım ben bulunduğum yerde vereceğimKızlar merkezlerdemı vereceksiniz sabah kanları
Benimde İstanbul'da merkez ben burda özel klinikte vereceğimKızlar merkezlerdemı vereceksiniz sabah kanları
Güzel olacak güzel düşünelim burda pozitif alacağız kalp atışı duyup 2018 Aralık anneleri sayfasina geceriz ve buradaki arkadaşlara deneyimlerimizi aktarırız inşallahBilmiyorum ben nötrüm canım. Yani bir negatif bir pozitif hiç bilmiyorum
Benim merkezim başka ilde canım ben bulunduğum yerde vereceğim
Bende ilk merkezde verdim 4 e doğru cıkıyo çok geç oluyor 3.kez cumartesiye geldi acilde verdim 1.5 saate çıktı kendinize eziyet etmeyin acile gidin tup bebek test günüm doktorum istedi dersiniz hem verdikleri kağıttan internetten de bakılıyo beklemek çok zor oluyor cunkuBenimde İstanbul'da merkez ben burda özel klinikte vereceğim
Kızlar benim hiç umudum yoktu ılk tedavim ve ıkızlerım var şükür yerleşme kanaması dediler olmadı kasık batmadı dediler olmadı zaten moral çok etken kendinizi kasmayın pozitif dusununGüzel olacak güzel düşünelim burda pozitif alacağız kalp atışı duyup 2018 Aralık anneleri sayfasina geceriz ve buradaki arkadaşlara deneyimlerimizi aktarırız inşallah
Bn ankaradayim merkeze gitcem sabahKızlar merkezlerdemı vereceksiniz sabah kanları
Ben tedavi sürecinde epilasyon aleti ile aldim ve halada öyle alıyorum bu aralar biraz uzatıp eldiven ile alacam sürekli epilasyon la almaktan kil dönmesi oluyor jilet hickullanma çekerek al bişey olmazKızlar bı şey sorucam ama gülmeyiiiin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi gormeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorumzarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
Ekşi seyler ye ayva çok rahatlatiyirdu beni kahvaltıda peynir zeytin salatalikdomates tuzlayip yeyince rahatlıyirdum kraker daha kotu yapıyor hic agzima vuramadim bulantı hapı daha kotu yapti beni bol bol yat dinlen havanın güzel olduğu zamanlarda dışarı çık gez oylede kendini iyi hissediyorsunBende 6.hafta bi başladı çok yoğun oluyorum canım 10.haftadayız tam gaz devam tek sağlıklı olsunlar da buna sukur
Bende çok tuzlu şeyler yemeye başladım anım salatalık domates peynir yiyorum sabah felaket oluyorum amaEkşi seyler ye ayva çok rahatlatiyirdu beni kahvaltıda peynir zeytin salatalikdomates tuzlayip yeyince rahatlıyirdum kraker daha kotu yapıyor hic agzima vuramadim bulantı hapı daha kotu yapti beni bol bol yat dinlen havanın güzel olduğu zamanlarda dışarı çık gez oylede kendini iyi hissediyorsun
Geç cıkıyo merkezlerde canım ondan dedımBn ankaradayim merkeze gitcem sabah
İnşallah cabuk gecer bebekler dogru duzgun beslemiyir benim azaldı eskisi gibi değilBende çok tuzlu şeyler yemeye başladım anım salatalık domates peynir yiyorum sabah felaket oluyorum ama
İnşallah canım. Hep pozitif oldum aslında ama zaman yaklaştıkça işte insan korkmuyor da değil. Senden de güzel haberlerini bekliyorumGüzel olacak güzel düşünelim burda pozitif alacağız kalp atışı duyup 2018 Aralık anneleri sayfasina geceriz ve buradaki arkadaşlara deneyimlerimizi aktarırız inşallah
Benim gittiğim hastanede en fazla iki saatte çıkıyor canım. İnşallah sonu güzel olsunBende ilk merkezde verdim 4 e doğru cıkıyo çok geç oluyor 3.kez cumartesiye geldi acilde verdim 1.5 saate çıktı kendinize eziyet etmeyin acile gidin tup bebek test günüm doktorum istedi dersiniz hem verdikleri kağıttan internetten de bakılıyo beklemek çok zor oluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?