2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İyiyim canım istabullu gelini izliyorum
Yarın sabah olsun hayırlısı ile kan vereyim diyorum

Sen nasılsın
Bende İstanbullu gelini izliyorum hiç izlemiyordum vakit geçsin maksat :)) iyiyim canım şükür sabah onda randevum ya nasip bakalım

Bilmiyorum ben nötrüm canım. Yani bir negatif bir pozitif hiç bilmiyorum
Güzel olacak güzel düşünelim burda pozitif alacağız kalp atışı duyup 2018 Aralık anneleri sayfasina geceriz ve buradaki arkadaşlara deneyimlerimizi aktarırız inşallah

Benim merkezim başka ilde canım ben bulunduğum yerde vereceğim

Benimde İstanbul'da merkez ben burda özel klinikte vereceğim
Bende ilk merkezde verdim 4 e doğru cıkıyo çok geç oluyor 3.kez cumartesiye geldi acilde verdim 1.5 saate çıktı kendinize eziyet etmeyin acile gidin tup bebek test günüm doktorum istedi dersiniz hem verdikleri kağıttan internetten de bakılıyo beklemek çok zor oluyor cunku

Güzel olacak güzel düşünelim burda pozitif alacağız kalp atışı duyup 2018 Aralık anneleri sayfasina geceriz ve buradaki arkadaşlara deneyimlerimizi aktarırız inşallah
Kızlar benim hiç umudum yoktu ılk tedavim ve ıkızlerım var şükür yerleşme kanaması dediler olmadı kasık batmadı dediler olmadı zaten moral çok etken kendinizi kasmayın pozitif dusunun

Ben tedavi sürecinde epilasyon aleti ile aldim ve halada öyle alıyorum bu aralar biraz uzatıp eldiven ile alacam sürekli epilasyon la almaktan kil dönmesi oluyor jilet hickullanma çekerek al bişey olmaz

Bende 6.hafta bi başladı çok yoğun oluyorum canım 10.haftadayız tam gaz devam tek sağlıklı olsunlar da buna sukur
Ekşi seyler ye ayva çok rahatlatiyirdu beni kahvaltıda peynir zeytin salatalikdomates tuzlayip yeyince rahatlıyirdum kraker daha kotu yapıyor hic agzima vuramadim bulantı hapı daha kotu yapti beni bol bol yat dinlen havanın güzel olduğu zamanlarda dışarı çık gez oylede kendini iyi hissediyorsun

Bende çok tuzlu şeyler yemeye başladım anım salatalık domates peynir yiyorum sabah felaket oluyorum ama

İnşallah canım. Hep pozitif oldum aslında ama zaman yaklaştıkça işte insan korkmuyor da değil. Senden de güzel haberlerini bekliyorum
Benim gittiğim hastanede en fazla iki saatte çıkıyor canım. İnşallah sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…