- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.201
Benim dokuz taneden 3 tanesi bitinci kaliyeymiş hemen üçüncü gün donduruldu uç tanesi de yavaştı beklenmedik biçimde 5. Güne ulaşmış onlar da donduruldu.transfer gününden 2 gün önce üçüncü gün dondurulanlar çözüldü 5. Güne ulaşılması beklendi doktor transfer sırasında çok berektlisin ucu de beşinci güne ulaştı 6 tane oldular dedi yani çözülünce beşinci güne ulaşmama ihtimalleri de vardı ama birinci kalite olduğu için en azından iki tanesi çok rahat gelir demişti. İllaki küçük de bi ihtimal oluyor ama embriyonun durumuna göre değişir canım 9 tane embriyo çok çok iyi merak etmeKızlar beni de embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu yaşayan var mı canlar?
Tek konuldu yaşım 28 ilk deneme 2 tane koyamam dedi malesef tek yumurtayla ikiz olma ihtimali var mı:)canım şuan daha transferin 5. günündesin kanda baktırsan cıkabilir (o da bi ihtimal )ama seni muallak da bırakacak bi değer olabilir o yüzden 5 gün daha sabretmen gerek :) ha dersen dayanamam 2 gün sonra evde test yapmaya başla ama negatif olursa üzülme daha erken de olabilir kesin cevap 5 gün sonra inş :) tek mi çift mi embriyo koyuldu
gerçekten çok bereketliymissin benim bügün hiç dondurulmicak ama hepsi 5.güne bırakıldi inşallah dediğiniz gibi olur kızlar. Senin kaçıncı günün transferde peki canımBenim dokuz taneden 3 tanesi bitinci kaliyeymiş hemen üçüncü gün donduruldu uç tanesi de yavaştı beklenmedik biçimde 5. Güne ulaşmış onlar da donduruldu.transfer gününden 2 gün önce üçüncü gün dondurulanlar çözüldü 5. Güne ulaşılması beklendi doktor transfer sırasında çok berektlisin ucu de beşinci güne ulaştı 6 tane oldular dedi yani çözülünce beşinci güne ulaşmama ihtimalleri de vardı ama birinci kalite olduğu için en azından iki tanesi çok rahat gelir demişti. İllaki küçük de bi ihtimal oluyor ama embriyonun durumuna göre değişir canım 9 tane embriyo çok çok iyi merak etme
Benim beşinci gün ama test yapmadım hala. nette araştırırken beşinci gün daha iyi tutar üçüncü gün tutma şansı az falan diye bi sürü şey yazıyordu korktum doktoruma sordum her tedavi her hastanın kendisine özeldir embriyonun durumuna göre yapılır öyle bir standardı kimse koyamaz merak etme inanma her okuduğuna dedi o yüzden üçe beşe bakma size özel bi tedavi sonuçta güzel düşün inşallah iyi olurgerçekten çok bereketliymissin benim bügün hiç dondurulmicak ama hepsi 5.güne bırakıldi inşallah dediğiniz gibi olur kızlar. Senin kaçıncı günün transferde peki canım
Benim muayene olduğum zaman tanıştığım arkadaşlar vardı 5.gün olup tutmayan 3.gün olup tutan vardı doktorun çok güzel söylemiş kendini strese sokma bebişın belki de şuan senle canımBenim beşinci gün ama test yapmadım hala. nette araştırırken beşinci gün daha iyi tutar üçüncü gün tutma şansı az falan diye bi sürü şey yazıyordu korktum doktoruma sordum her tedavi her hastanın kendisine özeldir embriyonun durumuna göre yapılır öyle bir standardı kimse koyamaz merak etme inanma her okuduğuna dedi o yüzden üçe beşe bakma size özel bi tedavi sonuçta güzel düşün inşallah iyi olur
Canim 2gunde yuzde yuzde 70 en azartar. Üzülme normal gorunuyitr .keske bekleseydin 1guncuk9.gün:24.2
10.gün:25.6
kızlar değer hiç yükselmemiş 2 güçmedi 1 günde yaptırdım ama biraz olsun yükselmesi gerekmezmiydi
eğerki geninizde varsa ikiye bölünen de cok duyduk :) neden olmasın devlette mi oldu tedavin niye tek koyuyolar ki ben de 28 yaşındayım doktor direkt 2 koyarız genelde 2 koyuyorum dedi ben bişe demedenTek konuldu yaşım 28 ilk deneme 2 tane koyamam dedi malesef tek yumurtayla ikiz olma ihtimali var mı:)
canım aynı merkezde mi kan verdin iki testte de9.gün:24.2
10.gün:25.6
kızlar değer hiç yükselmemiş 2 güçmedi 1 günde yaptırdım ama biraz olsun yükselmesi gerekmezmiydi
4. gün büyük ihtimal aramazlar ben neden diye sorduğum da 4.gün kritikmiş embriyoları rahatsız etmek istemeyiz demişti zarar görmesin dış etkenlerden diye galiba .. asıl önemli olan 3. günden sonrası ..inş hepsi 5. güne kaliteli olarak giderler :)Şuan 3.gün canım
Yok özel de medical park İzmirde oldum senin rahminde sağlık durumunda vs problem yok ilkinde tutmazsa ikinci de koyabilirim dedi genlerimizde yok maalesefeğerki geninizde varsa ikiye bölünen de cok duyduk :) neden olmasın devlette mi oldu tedavin niye tek koyuyolar ki ben de 28 yaşındayım doktor direkt 2 koyarız genelde 2 koyuyorum dedi ben bişe demeden
evet aynı merkezde yaptırdım cnmm buna dikkat ettmcanım aynı merkezde mi kan verdin iki testte de
Evet cumartesi arayacağız dedi canım inşallah gelişimleri güzel dedi yavaş olan 4 tane var dedi nasip artık ne diyelim arkadaşlar sayı iyi dedi inşallah öyle detay eder4. gün büyük ihtimal aramazlar ben neden diye sorduğum da 4.gün kritikmiş embriyoları rahatsız etmek istemeyiz demişti zarar görmesin dış etkenlerden diye galiba .. asıl önemli olan 3. günden sonrası ..inş hepsi 5. güne kaliteli olarak giderler :)
vardır herşey de bi hayır bende istiyorum ama iki koyulunca da ikiz garantisi yok ki şans artık :)Yok özel de medical park İzmirde oldum senin rahminde sağlık durumunda vs problem yok ilkinde tutmazsa ikinci de koyabilirim dedi genlerimizde yok maalesef
canım sayın gayet iyi benim 5. gün 2 tane donduruldu buna şükür dedik çok takma kafana :)Evet cumartesi arayacağız dedi canım inşallah gelişimleri güzel dedi yavaş olan 4 tane var dedi nasip artık ne diyelim arkadaşlar sayı iyi dedi inşallah öyle detay eder
Ne testi yapturdiniz21 Martta kan verdim 10 gün içinde sonuçlar çıkar denmişti. Bugün yarın bekliyorum. Her sabah büyük bir tedirginlik ve heyecan ile e- postalarımı kontrol ediyorum. Hakkımızda hayırlısı...
Pozitif olmaya ve pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yine de kaygı düzeyim yüksek
İlginizden dolayı teşekkürler, tüm kalbim ve dualarım seninle birlikte.
Allah cumartesiyi hayatının en güzel günlerinden biri olmasını sağlar inşallah
İyiyim canım bende hergun iki km yürüyüş yapıyorum 7. Günden beriGunes3425 A anneveoglusu nasil gidiyor bayanlar bugün derse gittim geldim yürüdüm. Kasiklarimda ve karnımda dolgunluk var şiş sizde varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?