- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.181
Çok teşekkür ederim çıkar ama ben dr sozu dinleyeceğim bakalım nasip3. gün embriyosu değilse bugün de belli olur aslında seninle ilgili hislerim pozitif bu ay için :) bi kaç arkadaş dha vardı onlara da hep pozitif gözüyle baktım senin enerjinde o yönde ya :)
Hayırlı olsun canım 3. Gün embriyosu transfer olmuş tranferin 5. GunundesinizHerkese merhaba sizlere bir sorum olacak. 21martta opu 24 martta transferim oldu. Şuan kaçıncı günümdeyim?
Teşekkürler arkadaşım desteğin için senin test sonuçları ciktimi ne zaman çıkacak
İnşallah hayırlı haberlerini alırız inan pozitif haber ile bitmiyor kese kalp atışı butestler Allah korktugumuzla sınamasn21 Martta kan verdim 10 gün içinde sonuçlar çıkar denmişti. Bugün yarın bekliyorum. Her sabah büyük bir tedirginlik ve heyecan ile e- postalarımı kontrol ediyorum. Hakkımızda hayırlısı...
Pozitif olmaya ve pozitif düşünmeye çalışıyorum ama yine de kaygı düzeyim yüksek
İlginizden dolayı teşekkürler, tüm kalbim ve dualarım seninle birlikte.
Allah cumartesiyi hayatının en güzel günlerinden biri olmasını sağlar inşallah
cumartesi sabah evde mi yapacaksın yoksa kan mı vericeksin canım ben bile heyecanladım :)Çok teşekkür ederim çıkar ama ben dr sozu dinleyeceğim bakalım nasip
rabbim sabır versin beslenemenize dikkat edin bence bu da cok önemli bi yerde okumuştum bebek 9 ay kötü bi yerde büyümek istemez diye vitaminler almak da cok önemli .. eminim siz bunları zaten biliyorsunuz nacizane fikrim .. rabbim kucağınızı doldursun bizimde aynı şekilde ..Anladım canım. keşke banada bu açıklamayı yapsalardı. iyiki varsınız ya. her sorunun cevabı burda. çok saol
Teşekkür ederim. Birde benim transferden beri sarı akıntım var böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? Aşırı yoğun değil ama çamaşırında belli oluyorHayırlı olsun canım 3. Gün embriyosu transfer olmuş tranferin 5. Gunundesiniz
Kan vereceğim canım bende de heyacan varcumartesi sabah evde mi yapacaksın yoksa kan mı vericeksin canım ben bile heyecanladım :)
cumartesi öğlen güzel haberlerle gel inşallah :))))Kan vereceğim canım bende de heyacan var
Ayyy canim hadi güzel haberler...Kan vereceğim canım bende de heyacan var
Transfer den sonra 9 gün sonra
canım şuan daha transferin 5. günündesin kanda baktırsan cıkabilir (o da bi ihtimal )ama seni muallak da bırakacak bi değer olabilir o yüzden 5 gün daha sabretmen gerek :) ha dersen dayanamam 2 gün sonra evde test yapmaya başla ama negatif olursa üzülme daha erken de olabilir kesin cevap 5 gün sonra inş :) tek mi çift mi embriyo koyulduNekadarcilekbirhayat embriyo günü 5+ geçen gün sayısı demişti hangi şekilde tam olarak
kaçıncı gün embriyosu şuan canımKızlar beni de embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu yaşayan var mı canlar?
Şuan 3.gün canımkaçıncı gün embriyosu şuan canım
canım embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu kiİnşallah sağlıkla
senin embriyolar nasıl haber varmı
Maşallah çok iyi tabiki benim 5. Güne giden embriyom olmadı 4. Gün transferi oldumcanım embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu ki
yaa çok sağol canım iyi ki varsınız eşler bu durumlardan çok iyi anlamıyor Sağol tatlım inşallah öyle olurMaşallah çok iyi tabiki benim 5. Güne giden embriyom olmadı 4. Gün transferi oldum
İnşallah sağlıkla gelişirler
Bahçeci iyi bir laboratuvara sahip ondan bu dediğin olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?