- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.161
Bahçeci tüp bebek merkezi koymuyo. Cok ısrar ettım. Ztn ilk denemede 5.gün embrıyosuydu tutmadı ddm buda tutmıcak ddm. Nkdr ettım koymadılar. Ama koyan çok yer var.Aaa ben 1 segerligine verdim 900 2014 de. Bide ilkte 1 koydular sonra hep 2. Yasla ilgisi yok yani
Canm orayi bilmiyorum ama arkadasim bursada oturuyor. O bulent trasa gitmişti istanbudaMerhaba arkadaşlar Bursa soranus tüp bebek merkezınde yaptırıp memnun kalan yada asla gitmem dıyen varmı 4.denemem olacak artık kımseye guvenm kalmadı
yumurta kalitesini kaçıncı gün görüyorlar. ben öğrenemedim bir türlü. 2.cü gün embriyosunun kalitesi belli oluyormuYok canım 5+ geçen gün sayısını üzerine ekliyosun transferin ertesi gün 6. Gün olacak yaniKaliteleri neydi canım
Ben 27 yaşındayım canım 2 embriyo konuldu devlet hastaneleri 1 koyuyorum 35 yas aktı diye bılıyorumKizlar 30 yasin altina 1 embriyomu konukuyi kesin.dondurma islemine ne akdar para aliyorlar
Transfer den sonra 9 gün sonraBişey sorabilir miyim benim embriyom 5. Gün dü transferden de 4 gün geçti bu şekilde mi dokuz gün yoksa transferden sonra mı 9 gün olarak hesaplanıyor
Bahçeci bu konuda kurallara çok bağlı bunla ilgili yönetmelik var ondan koymuyor koyan döllenen yumurta sayısını az gösterip fazla tranfer yapıyordur işi kitabina uyduruyorlardir yoksa bunu aciklayamazlarBahçeci tüp bebek merkezi koymuyo. Cok ısrar ettım. Ztn ilk denemede 5.gün embrıyosuydu tutmadı ddm buda tutmıcak ddm. Nkdr ettım koymadılar. Ama koyan çok yer var.
2. Gün Bunu söylemek için erken dediler ben sormuştum canım bana 5. Günden önce kaliteleriyle ilgili bişe söylemedileryumurta kalitesini kaçıncı gün görüyorlar. ben öğrenemedim bir türlü. 2.cü gün embriyosunun kalitesi belli oluyormu
Anladım canım. keşke banada bu açıklamayı yapsalardı. iyiki varsınız ya. her sorunun cevabı burda. çok saol2. Gün Bunu söylemek için erken dediler ben sormuştum canım bana 5. Günden önce kaliteleriyle ilgili bişe söylemediler
Hayırlısı olsun canım, her iki sonuca da hazırlanmak en güzeli.elimizden geleni yapuyoruz bundan sonrası nasip kısmet.Günaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
Tutundu inşallahGünaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
İnsallah güzel haberler alırsın canım. Bnmde bugun 1 hafta oluyor senin gbiyim bi his yokGünaydın hanımlar
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeİnsallah güzel haberler alırsın canım. Bnmde bugun 1 hafta oluyor senin gbiyim bi his yok
İnşallah sağlıklaTutundu inşallah
İnsallah canım. 5.günü embriyosu.3 nisan test günümİnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Kaçıncı gün embriyosu test günü ne zaman
Hayirlisi olur inşallahİnsallah canım. 5.günü embriyosu.3 nisan test günüm
Günaydın hanımlar
Teşekkürler arkadaşım desteğin için senin test sonuçları ciktimi ne zaman çıkacakHiç telaş yapma.
Transferden sonra, test günümü beklerken,bende o ağrılardan çektim, hatta zaman zaman o kadar net ve belirgindi ki, wc ye kendimi kontrol etmeye gidip geliyordum. O adet asla gelmedi
Darısı başına
Hatta oturup hesaplamıştım o ağrılar tam da beklenen adet tarihine denk geliyordu
3. gün embriyosu değilse bugün de belli olur aslında seninle ilgili hislerim pozitif bu ay için :) bi kaç arkadaş dha vardı onlara da hep pozitif gözüyle baktım senin enerjinde o yönde ya :)Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?