- 30 Kasım 2016
- 197
- 162
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.081
Hayirli olsun canim ne güzel kalinlasmis endometriyum ben zar zor 7 yi görüyorummerhaba kızlar ben sizleri takip edemedim tüp bebek süreci çok koşuşturmaca geçiyor bugün kontrole gittim 10 dan fazla yumurtam olmuş endometrium 10 mm çarşamba günü toplarız büyük ihtimal dedi pazartesi tekrar kontrole gideceğim ben çoğul gebelik istediğimi söyledim en fazla iki embriyo transfer yapabiliriz denildi ,böyle olup ikiz hamile kalma ihtimali olur mu ?
İçimi mi okudunuz acaba bunu yazarken. :) Benim adet dönemlerimde göğsüm çok şişer, sonra iner ve ben iki gün sonra adet olurum. Bu sabah göğüslerim indi, ben de test yaptım. (transferin 8. günü) negatif çıktı ve şu an göğüslerim şiş değil ama gözler fena şişti tabii :)Hiç belirtisi olmayana bir örnekte benim transferin üzerinden 22 gün geçti bak hala belirtim yok transferden sonra çok çok hafif göğüs sızısı vardı oda progesteronun yan etkileri içinde kan vermeye giderken oda yoktu göğüsüme baktım şişte değildi ama sonuç pozitif
Canım iki emriyo transferinde çok yüksek ikiz olma ihtimali tabimerhaba kızlar ben sizleri takip edemedim tüp bebek süreci çok koşuşturmaca geçiyor bugün kontrole gittim 10 dan fazla yumurtam olmuş endometrium 10 mm çarşamba günü toplarız büyük ihtimal dedi pazartesi tekrar kontrole gideceğim ben çoğul gebelik istediğimi söyledim en fazla iki embriyo transfer yapabiliriz denildi ,böyle olup ikiz hamile kalma ihtimali olur mu ?
Bana iki embriyo transferinde tutma ihtimali %50 ve tutarsa %20 ikiz %80 tek olur demişti embriyolog.Canım iki emriyo transferinde çok yüksek ikiz olma ihtimali tabi
Hatta 1 emriyo transferinde bile ikiz olma şansı var
bunun birçok örnekleri var
Hiç boşa üzme cnm kendini yani pozitifte olsa negatifte. Bunlarınnhiç biri belirti değil inşallah kan sonucun pozitif çıksımİçimi mi okudunuz acaba bunu yazarken. :) Benim adet dönemlerimde göğsüm çok şişer, sonra iner ve ben iki gün sonra adet olurum. Bu sabah göğüslerim indi, ben de test yaptım. (transferin 8. günü) negatif çıktı ve şu an göğüslerim şiş değil ama gözler fena şişti tabii :)
Benim iki tane transfer edilmişti ikisi de 2. Kalite idi biri 8 biri 7 hücreliydi ikiside tuttu ben şok :)merhaba kızlar ben sizleri takip edemedim tüp bebek süreci çok koşuşturmaca geçiyor bugün kontrole gittim 10 dan fazla yumurtam olmuş endometrium 10 mm çarşamba günü toplarız büyük ihtimal dedi pazartesi tekrar kontrole gideceğim ben çoğul gebelik istediğimi söyledim en fazla iki embriyo transfer yapabiliriz denildi ,böyle olup ikiz hamile kalma ihtimali olur mu ?
Evet öyle diyorlar amaBana iki embriyo transferinde tutma ihtimali %50 ve tutarsa %20 ikiz %80 tek olur demişti embriyolog.
3. Gün embriyoyu transfer edeceklerse toplamanin 3. Günü 5. Gün embriyosu ise 5. Günü transfer ederler insallah bolca olur
Canım tamamen senin oluşan emriyolarina bağlı bu durumCanlar 3 uncu mu 5 inci gu emriou su daha iyi... ve buna biz mi dr mu karar veriyor?
Şimdiden ogreneyim de eger daha iyi yapabilecegim vatsa onumuzdeki ay yapilirken belirteyim bende..
Ilk ven son olur insallah bu tedavi şimdiden stres oluyorum sanki
5.gun embriyosu daha iyi tutunur derler ama ben buna katilmiyorum. 3.gun konuldugunda dogal anne rahminde gelisiyor. Fakat 5.gune tasimak icin laboratuvarda anne rahminin sartlarini olusturuyorlar. Pek dogal olmuyor yani. Bir uzman 3.gun embriyosunun tutma sansi daha yuksek demisti. Benim de onceki 5.gundu tutmadi. Tabi buna biz karar veremiyoruz sanirim. Bu sefer kacinci gun konulacak onu da bilmiyorum. Arayacaklardi aramadilar. Merakla bekliyorum. Acaba olumsuz birsey mi oldu kalbim atiyo korkudanCanlar 3 uncu mu 5 inci gu emriou su daha iyi... ve buna biz mi dr mu karar veriyor?
Şimdiden ogreneyim de eger daha iyi yapabilecegim vatsa onumuzdeki ay yapilirken belirteyim bende..
Ilk ven son olur insallah bu tedavi şimdiden stres oluyorum sanki
Anladim cnm ... insallah hayirli haberlerin gelir .. bize de hemen anlatmayi unutma bende merak ettim . Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim .5.gun embriyosu daha iyi tutunur derler ama ben buna katilmiyorum. 3.gun konuldugunda dogal anne rahminde gelisiyor. Fakat 5.gune tasimak icin laboratuvarda anne rahminin sartlarini olusturuyorlar. Pek dogal olmuyor yani. Bir uzman 3.gun embriyosunun tutma sansi daha yuksek demisti. Benim de onceki 5.gundu tutmadi. Tabi buna biz karar veremiyoruz sanirim. Bu sefer kacinci gun konulacak onu da bilmiyorum. Arayacaklardi aramadilar. Merakla bekliyorum. Acaba olumsuz birsey mi oldu kalbim atiyo korkudan
Tamm cnm ..anlatabildin tabi ki de.. hayirlisi yaradan dan artik ..bizim zaten bi yetkimiz yok karar verecekCanım tamamen senin oluşan emriyolarina bağlı bu durum
Eger fazla yumurtan var ise ilk önce 3.güne kadar beklerler eğer sorunsuz geldiyse kalite kaybetmediyse ozaman 5.güne kadar beklerler
Ama yumurtan az ise hiç beklemeden 2.gün emriyosu bile olarak bile transfer ederler
Anlatabildim inşallah...
Tesekkur ederim canim. Hepimiz icin hayirli olur insallah.tabi ki paylasacagim gelismeleriAnladim cnm ... insallah hayirli haberlerin gelir .. bize de hemen anlatmayi unutma bende merak ettim . Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim .
Oncelikle tedavin hayirli olsun canim simdiden. Var olan yumurta sayin ignelerle cogalir merak etme. Benim de basta 4 taneydi ignelerle 9 oldu. Ama sayi onemli degil takilma. Onemli olan kaliteli olmalari.Merhaba hanimlar.tedavide olanlarin Allah yardimcisi olsun.hamile arkadaslarin da Allah bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.ben de bugun tedavimin 5.gunundeyim.adetim dun bitti.bugun kontrolde sag tarafimda 3 yumurta gordugunu soyledi doktor.sol da gorememis.ve hicbir sorunum yok.amh degerim de gayet iyiymis.igne dozum arttirildi.sali gunune kadar daha yumurtam olmaz mi acaba cok uzuldum cidden.
Canim basta 4 taneydi dedigin ignenin ilk zamanlari miydi?Benim 4 gunluk igne sonrasi kontrolumde 3 yumurta gordu.sali gunu tekrar kontrolum var.herseye ragmen pozitif olmaya calisiyorum.Allah buyuk.Oncelikle tedavin hayirli olsun canim simdiden. Var olan yumurta sayin ignelerle cogalir merak etme. Benim de basta 4 taneydi ignelerle 9 oldu. Ama sayi onemli degil takilma. Onemli olan kaliteli olmalari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?