• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim toplama anestezili
Transfer anestessiz olacakmış
Transfer zor mu acaba ?
Narkoz istesem mi :/
Canim anesteziye hiç gerek yok
Bazı hastalar illa anestezi olsun istiyormuş ama sen sakın isteme çünkü anestezinin emriyoya zararı varmiş tutunmayi zorlaştiriyomuş

Gerçekten çok Basit bi işlem zaten inan hiç gerek yok

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalıkken kese göründü bebeklerde göründü mü kesede
Doktor üstten baktı bebeklere gerek yok bu hafta görmemiz gereken keseydi onlarda çok düzgün ve eşit boyutta gördük dedi kalp atışlarına bakacağız artık 10 gün sonra dedi

Benim toplama anestezili
Transfer anestessiz olacakmış
Transfer zor mu acaba ?
Narkoz istesem mi :/
Arkadasim eger muayenelerde geriliyorsan mutlaka anestezi yaptir. Senin o ana sahit olmandan cok vucudunun rahat olmasi onemli. Anestezinin embriyoya herhangi bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum. Eger oyle olsa zaten yapmazlar. Benim ilk cocugum tup bebek. Anestezi aldim transfer aninda. Dr.um cok basarili bir transfer gerceklestigini soylemisti ve tuttuda. Simdi 2. Icin dondurulmus tedavi goruyorum. Transfer aninda yine anestezi almak istedigimi ssoyleyecegim.Cunku cok agir bir anestezi almiyosun o anda. Sadece cok hafif bir ilacla uyutuluyorsun. Yani ben ne kadar rahat olursam dr. O kadar rahatca islemini yapacaktir. Benim yaptirdigim donemde anesteziyle yapilan islemlerin hepsi tutmustu. Tesadufmudur bilemem

Canim anesteziye hiç gerek yok
Bazı hastalar illa anestezi olsun istiyormuş ama sen sakın isteme çünkü anestezinin emriyoya zararı varmiş tutunmayi zorlaştiriyomuş

Gerçekten çok Basit bi işlem zaten inan hiç gerek yok

Bugün doktoruma sordum kızlar yumurta toplamada anestezi kullanırız transferde hiç gerek yok muayene kadar basit dedi

Doktor üstten baktı bebeklere gerek yok bu hafta görmemiz gereken keseydi onlarda çok düzgün ve eşit boyutta gördük dedi kalp atışlarına bakacağız artık 10 gün sonra dedi

Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Nasip etsin Ben de bugün son yumurta kontrolü ne gittim çatlatma iğnemi olacağım Yarın salı günü toplama
Ben hemen birkaç gün sonra transfer olacak sanıyordum Doktorum Adetten sonra yaparız dedi

Arkadasim eger muayenelerde geriliyorsan mutlaka anestezi yaptir. Senin o ana sahit olmandan cok vucudunun rahat olmasi onemli. Anestezinin embriyoya herhangi bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum. Eger oyle olsa zaten yapmazlar. Benim ilk cocugum tup bebek. Anestezi aldim transfer aninda. Dr.um cok basarili bir transfer gerceklestigini soylemisti ve tuttuda. Simdi 2. Icin dondurulmus tedavi goruyorum. Transfer aninda yine anestezi almak istedigimi ssoyleyecegim.Cunku cok agir bir anestezi almiyosun o anda. Sadece cok hafif bir ilacla uyutuluyorsun. Yani ben ne kadar rahat olursam dr. O kadar rahatca islemini yapacaktir. Benim yaptirdigim donemde anesteziyle yapilan islemlerin hepsi tutmustu. Tesadufmudur bilemem
Canım doktoruma danıştım bugün toplamada anestezi kullanacağım transferde hiç gerek yok aşılamada ki gibi aynı basit muayene gibi dedi gerek görmediğini söyledi

merhaba kızlar ben sizleri takip edemedim tüp bebek süreci çok koşuşturmaca geçiyor bugün kontrole gittim 10 dan fazla yumurtam olmuş endometrium 10 mm çarşamba günü toplarız büyük ihtimal dedi pazartesi tekrar kontrole gideceğim ben çoğul gebelik istediğimi söyledim en fazla iki embriyo transfer yapabiliriz denildi ,böyle olup ikiz hamile kalma ihtimali olur mu ?

Back