- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.041
Evet adetin 3. Günü gittim muayene etti pazartesi yani 5. Gün başlattı iğneye yaş 41 benimMerhaba hosgeldin aramiza
Ignelerimi kullanmayami pazartesi başladınız
Yaşınız kaç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adetin 3. Günü gittim muayene etti pazartesi yani 5. Gün başlattı iğneye yaş 41 benimMerhaba hosgeldin aramiza
Ignelerimi kullanmayami pazartesi başladınız
Yaşınız kaç ?
Yaş 28Colcicegi89 kendizinden biraz bahsederseniz sizide sıraya ekliyim isterseniz :)
Yaşınız kaç
Nerde tedavi görüyorsunuz
İlk tedaviniz mi
Umutsuzluk yok lütfen peşpeşe güzel haberlerimizi verelim inşallahBenim test tarihimde 14 ocak kızlar peşpeşeyizz :)
Çookkk sevindimmm Harika bir haber tebrik ediyorummmmm seni hepimize nasip olsun inşallahKızlar keseleri gördüm keseleri diyorum çünkü ikizmiş ben şok :) benim değerime göre ikiz olamaz demiştim ama nasip bakalım 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gideceğim
Benim bildiğim transferden 1 adet önce histereskopi ile rahme girip cizik atiyorlar. Amac rahimi iyilestirmek icin hucreler orada calisirken embriyoyu koyduklarinda onun yerlesmesine kolaylik sağlamak ben böyle biliyorum.
İnşallah canımmmm herzaman dua ediyorum hepimiz içinUmutsuzluk yok lütfen peşpeşe güzel haberlerimizi verelim inşallah
Transferde anestezi almana gerek yok canım bence o anın tadını çıkar benim yumurta toplamada anestezisizdi grip oldum narkoz veremedilerBenim toplama anestezili
Transfer anestessiz olacakmış
Transfer zor mu acaba ?
Narkoz istesem mi :/
Transferde anestezi almana gerek yok canım bence o anın tadını çıkar benim yumurta toplamada anestezisizdi grip oldum narkoz veremediler
Transfer normal muayene gibi canım kısa sürüyor ve anesteziye asla gerek yok.Benim toplama anestezili
Transfer zor mu acaba ?
Transfer normal muayene gibi canım kısa sürüyor ve anesteziye asla gerek yok.
Acayip duygusal bir işlem ben ağlamıştım:)
Yumurta toplama çok zordu ama transferde acı yokOo yani zor değil mi
Geçer geçer merak etme hiç ben anlamadım bile hemen oldu bittiİnşallah benim de kolay geçer
Yumurta toplama çok zordu ama transferde acı yok
Geçer geçer merak etme hiç ben anlamadım bile hemen oldu bitti
İnşallaaahh canımmm inşallahİnşallah canım
Çok sağol
İnşallah bebeklerimiz gelsin
Transferde anestezi almayın bence bu güzel anın tadını çıkarın ekranda görürsünüz beyaz bir ışık topu süzülüyor yavaşça inci gibi :)Benim toplama anestezili
Transfer zor mu acaba ?
Ben dun oldum opu. Anestezili yapiyorlar zaten canim. Sonrasinda kasiklarda agri oluyo. Benim hala agrim var biraz. Ama geciyo bir kac gune merak etme. Allah kolaylik versin simdiden.Benim toplama anestezili
Transfer zor mu acaba ?
Amin çok sağol canımBen dun oldum opu. Anestezili yapiyorlar zaten canim. Sonrasinda kasiklarda agri oluyo. Benim hala agrim var biraz. Ama geciyo bir kac gune merak etme. Allah kolaylik versin simdiden.
Transferde anestezi almayın bence bu güzel anın tadını çıkarın ekranda görürsünüz beyaz bir ışık topu süzülüyor yavaşça inci gibi :)
İnşallaaahh canımmm inşallah