- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.061
Canim anesteziye hiç gerek yokBenim toplama anestezili
Transfer anestessiz olacakmış
Transfer zor mu acaba ?
Narkoz istesem mi :/
cnm senin transfer ay sonu mu olucakdiCanim anesteziye hiç gerek yok
Bazı hastalar illa anestezi olsun istiyormuş ama sen sakın isteme çünkü anestezinin emriyoya zararı varmiş tutunmayi zorlaştiriyomuş
Gerçekten çok Basit bi işlem zaten inan hiç gerek yok
Ocak 20 gibi adet olucamcnm senin transfer ay sonu mu olucakdi
Doktor üstten baktı bebeklere gerek yok bu hafta görmemiz gereken keseydi onlarda çok düzgün ve eşit boyutta gördük dedi kalp atışlarına bakacağız artık 10 gün sonra dediAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç kaftalıkken kese göründü bebeklerde göründü mü kesede
Cnm kacinci denemen tek embriyomu transfer olfu ?Doktor üstten baktı bebeklere gerek yok bu hafta görmemiz gereken keseydi onlarda çok düzgün ve eşit boyutta gördük dedi kalp atışlarına bakacağız artık 10 gün sonra dedi
Hayır çift embriyo 2. Tedavimden bir kızım var bu 6. TedavimCnm kacinci denemen tek embriyomu transfer olfu ?
Arkadasim eger muayenelerde geriliyorsan mutlaka anestezi yaptir. Senin o ana sahit olmandan cok vucudunun rahat olmasi onemli. Anestezinin embriyoya herhangi bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum. Eger oyle olsa zaten yapmazlar. Benim ilk cocugum tup bebek. Anestezi aldim transfer aninda. Dr.um cok basarili bir transfer gerceklestigini soylemisti ve tuttuda. Simdi 2. Icin dondurulmus tedavi goruyorum. Transfer aninda yine anestezi almak istedigimi ssoyleyecegim.Cunku cok agir bir anestezi almiyosun o anda. Sadece cok hafif bir ilacla uyutuluyorsun. Yani ben ne kadar rahat olursam dr. O kadar rahatca islemini yapacaktir. Benim yaptirdigim donemde anesteziyle yapilan islemlerin hepsi tutmustu. Tesadufmudur bilememBenim toplama anestezili
Transfer zor mu acaba ?
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh tüm kalbimle bende diliyorumki hamile haberlerimizi birbirimize vereceğizzzz....kizlar hepimize dua ediyorum ... insallah teker teker hamisiz yazariz
Amin hayatım aminİnşallahhhhhhhhhhhhhhhh tüm kalbimle bende diliyorumki hamile haberlerimizi birbirimize vereceğizzzz....
İnşallah canım hepimiz için uğurlu bir ay olur. Hayırlı olsun tedavinMerhaba kızlar tedaviye son iki günüm Ocak 2018 herkese uğurlu gelsin.
Canim anesteziye hiç gerek yok
Bazı hastalar illa anestezi olsun istiyormuş ama sen sakın isteme çünkü anestezinin emriyoya zararı varmiş tutunmayi zorlaştiriyomuş
Gerçekten çok Basit bi işlem zaten inan hiç gerek yok
Doktor üstten baktı bebeklere gerek yok bu hafta görmemiz gereken keseydi onlarda çok düzgün ve eşit boyutta gördük dedi kalp atışlarına bakacağız artık 10 gün sonra dedi
Canım doktoruma danıştım bugün toplamada anestezi kullanacağım transferde hiç gerek yok aşılamada ki gibi aynı basit muayene gibi dedi gerek görmediğini söylediArkadasim eger muayenelerde geriliyorsan mutlaka anestezi yaptir. Senin o ana sahit olmandan cok vucudunun rahat olmasi onemli. Anestezinin embriyoya herhangi bir etkisinin oldugunu dusunmuyorum. Eger oyle olsa zaten yapmazlar. Benim ilk cocugum tup bebek. Anestezi aldim transfer aninda. Dr.um cok basarili bir transfer gerceklestigini soylemisti ve tuttuda. Simdi 2. Icin dondurulmus tedavi goruyorum. Transfer aninda yine anestezi almak istedigimi ssoyleyecegim.Cunku cok agir bir anestezi almiyosun o anda. Sadece cok hafif bir ilacla uyutuluyorsun. Yani ben ne kadar rahat olursam dr. O kadar rahatca islemini yapacaktir. Benim yaptirdigim donemde anesteziyle yapilan islemlerin hepsi tutmustu. Tesadufmudur bilemem
Hiç gerek yok 5 dakika bile sürmüyor transferBenim toplama anestezili
Transfer zor mu acaba ?
Hiç gerek yok 5 dakika bile sürmüyor transfer
Ağrısız. Dezenfekte Edilirken rahatsız oluyorsun sadece
Güzel haberler verelim birbirimize inşallahBakalım inşallah kolayca geçer canım
Çok aağol
Güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Bende 300 ile başladım canım bugun ikinci günümSanırım herkesin farklı bende de rezerv azlıgı var gonal f 150 humatrop 1 cc meronal ilk 4 gün sonra gonal f 300 e çıkardı doktorum
İnşallah canım
Toplama salı günü
Transfer ne zaman acaba ?
Merak ediyorum
Sabırsızım
Güzel haberlerle gelelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?