• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canlar 3 uncu mu 5 inci gu emriou su daha iyi... ve buna biz mi dr mu karar veriyor?

Şimdiden ogreneyim de eger daha iyi yapabilecegim vatsa onumuzdeki ay yapilirken belirteyim bende..

Ilk ven son olur insallah bu tedavi şimdiden stres oluyorum sanki:kızgın:

Bana doktorum 5. güne çıkan embriyolar daha sağlıklı ve daha iyi sonuç veriyor diye söyledi umarım 5. gün embriyosu transfer ederler.

Beni etkilemiyor artık alışkanlık yaptı :) ağrı filan yok canım rahat ol benim için hep keyifli geçiyor o aşamalar ama şimdiye kadar sonu hüsran oldu hep inş bu defa olur 8 yılımız oldu evleneli

Beni etkilemiyor artık alışkanlık yaptı :) ağrı filan yok canım rahat ol benim için hep keyifli geçiyor o aşamalar ama şimdiye kadar sonu hüsran oldu hep inş bu defa olur 8 yılımız oldu evleneli
Ay ne güzel korkunuz yok iğneden maşallah inşallah pozitifi görürsün canım biz de 4 yıl oldu ilk denemem olacak benim

Ay ne güzel korkunuz yok iğneden maşallah inşallah pozitifi görürsün canım biz de 4 yıl oldu ilk denemem olacak benim
İnşallah sizin ilk denemede olur merkez başarılı Zeki bey de öyle benimde hep çok güzel gitti herşey ama kısmet olmayınca olmuyor zaten son transferde hoca herşey yolunda şimdi size şans lazım dedi :) vah gariban ben :)

Benimde üçüncü günüm bütün iğnenin ucu kadar bir batma bel ağrısından eser yok 4. Denemem 4 ündede hiç belirti olmadı yine olmadı bence :KK43: çok üzgünüm
Benimde 3. Gün. Şimdiden ümitsizlige kapilma lütfen hic belirti olmadan hamile kalanlar var. Üzme ne kendini ne de bebeğini:KK19:hem olmazsa da bir dahakine olur sağligimiz yerinde olsunda :KK200:

Benimde 3. Gün. Şimdiden ümitsizlige kapilma lütfen hic belirti olmadan hamile kalanlar var. Üzme ne kendini ne de bebeğini:KK19:hem olmazsa da bir dahakine olur sağligimiz yerinde olsunda :KK200:
Aynen çok doğru

İlk tedavim olumsuz olunca dünyanın sonu geldi zannettim çok ağladım çok üzüldüm ama öyle yapmamak gerekiyormuş allahtan herseyin hayırlısı

Bu ay tedaviye tekrar başlıcam eğer olmassa durmak yok yola devam

Allah herkesin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın

Sizin yaş kaç

Nekadarlik evlisiniz
Nerde tedavi görüyorsunuz

Back