2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sizin yaşınız kaç
nerde tedavi görüyorsunuz?
İlk denemenizmi

Listeye ekliyim sizide

Canim basta 4 taneydi dedigin ignenin ilk zamanlari miydi?Benim 4 gunluk igne sonrasi kontrolumde 3 yumurta gordu.sali gunu tekrar kontrolum var.herseye ragmen pozitif olmaya calisiyorum.Allah buyuk.
Yeni basladigimda adetin 2.gunu baktiklarinda 4 taneydi. Ignelere baslamamistim.aynen canim pozitif dusun oyle olsun.

İyi geceler kızlar;
Ben de test için 9 ocak ı bekliyorum ve gecenin bu saati artık günler geçmiyor.gözüme uyku girmiyor.benim bu 3. cü tüp bebek denemem .ilk 2 si başarısız dı ve yaklaşık 4 yıl ara verdim ve aralık 28 de dondurulmuş embriyolarım transfer edildi şimdi merakla bekliyorum.hiç bir belirtim yok.bazen olcak diyorum bazan de ümitsizliğe düşüyorum...rabbim yardımcımız olsun beklemek çok zor

Allah emeklerini boşa cikarmasin canım
İnşallah 2 gün sonra bize burdan güzel haberlerini verirsin

Kaç yasinizdasiniz çift emriyo transferi yapıldı sanırım size

Amin inşallah hayırlısıyla olur.36 yaşındayım evet çift embriyo transferi yapıldı.artık bu tedavi de bekleme sürecinde vücudumuzu o kadar çok dinliyoruz ki her ağrıyı sızıyı batmayı o kadar çok hissediyoruz ki ve psikolojik olarak hep acaba hamilemiyim bu sefer oldu mu düşüncesine kapılıyoruz ve sonuç hüsran oluyor.ben her defasın da bunu yapmıcam diyorum ümit işte ister istemez yapıyoruz...rabbim isteyen dileyen herkesin yardımcısı olsun bu işin için de olduğum için ve bu tedavi sürecini çok iyi bildiğim için tanıdığım tanımadığım herkes dualarımda...

Diğer ay transfer sanırım
Dinlenmeye alacağız dedi
Bende hemen yapılacak sandım dedim
Hayır şuan hemen transfer yapmayız dedi
Çok fazla yumurtan var
Riske gerek yok dedi
Aa evet bazen öyle yapiyorlar olsun 1 ay beklersin hem yumurta toplama isleminide baya atlatmis olursun toparlar sadece transfere gidersin

Kızlar günaydın dün muayenemi oldum doktorum çatlatma iğnemi verdi gece 23.00 da yaptım pazartesi 11.00 da opu yapılacak dualarınızı bekliyorum birde dün e2 4856 progesteron 1.39 çıktı. Heyecandan doktoruma soramadım sizce bi sıkıntı var mı ?

Benimde üçüncü günüm bütün iğnenin ucu kadar bir batma bel ağrısından eser yok 4. Denemem 4 ündede hiç belirti olmadı yine olmadı bence çok üzgünüm

Benimde üçüncü günüm bütün iğnenin ucu kadar bir batma bel ağrısından eser yok 4. Denemem 4 ündede hiç belirti olmadı yine olmadı bence çok üzgünüm
Canım meraba inşallah pozitifim göreceksin ben de bahcecide başlayacağım tavsiye eder misin zeki hocada misin yoksa Ahmet hocada mi

Canım meraba inşallah pozitifim göreceksin ben de bahcecide başlayacağım tavsiye eder misin zeki hocada misin yoksa Ahmet hocada mi
Merhaba! İnş canım ben Zeki hocada devam ediyorum üçüncü denemem olacak onunla ilkini İstanbul’da denemiştik seviyorum doktorumu geçen deneme tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu malesef

Merhaba! İnş canım ben Zeki hocada devam ediyorum üçüncü denemem olacak onunla ilkini İstanbul’da denemiştik seviyorum doktorumu geçen deneme tutmuştu ama kimyasal gebelik oldu malesef
Öyle mi ben de görüşmemi yaptım ısındım hocaya başlayacağım adet günümü bekliyorum ama çok çok aşırı derecede korkuyorum ignelerden süreçten canım çok tatli benim

Hiçbir sıkıntı yok canım, değerlerin gayet iyi. 30-35 kadar yumurtan büyümüş, önümüzdeki aya transferin ertelenebilir.

Öyle mi ben de görüşmemi yaptım ısındım hocaya başlayacağım adet günümü bekliyorum ama çok çok aşırı derecede korkuyorum ignelerden süreçten canım çok tatli benim
Beni etkilemiyor artık alışkanlık yaptı :) ağrı filan yok canım rahat ol benim için hep keyifli geçiyor o aşamalar ama şimdiye kadar sonu hüsran oldu hep inş bu defa olur 8 yılımız oldu evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…