- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.101
Yaptinmi testUmarim oledir cnm.sende saglickla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin rabbim.
ben kronik tiroid hastayım benden Antg ve anti tpo testi istemedi. sanırım para için transferim oldu. bugün daha iyi anlıyorumEki Görüntüle 2129724 Eki Görüntüle 2129724 Arkadaşlar tüp bebege başlayacagımız için doktor bu tahlili istemişti bakar mısınız ben anlayamadım Eki Görüntüle 2129724
Çook çok teşekkür ederim 1 de sonucum cıkıyor mutlaka yazacgımEvde istirahat etme şansınız var mı? Böyle durumda uzanın hareket etmeyin çok fazla der ya doktorlar...
Kırmızı olmadığı sürece aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen...
Bazı kadınlarda bu lekelenmeler hamilelik boyunca sürermiş, ama bu kanama bebek kesesiyle ilgili olmayabiliyor, bazı durumlarda rahim içi kanama olarak görülür ama keseye zarar vermez.
Sakin kalmanız ve gebeliğinizin sağlıklı devam etmesi dileğiyle....
Sabah ilk idrrda yaptim bugun 9.gunum 2.gun embryosuydu.ama negatif cikti.cumartesi kan testi gunum.bi gun önceside erkn testlerden alirim yaparim artk herseyin hayrlisi demektn baska care kalmiyorYaptinmi test
inşallah yükselmiştir inşallah
Çook çok teşekkür ederim 1 de sonucum cıkıyor mutlaka yazacgım
Senin kan sonucu kan cikti ?inşallah yükselmiştir inşallah
Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz.ben gitsem kese görünür heralde değil mi?
0.lı bir şey canım. ilk kez böyle çıktı geçmiş te 2 kere gebelik testi yapmıştım 1.20 di değerSenin kan sonucu kan cikti ?
Hayirlisii ;(0.lı bir şey canım. ilk kez böyle çıktı geçmiş te 2 kere gebelik testi yapmıştım 1.20 di değer
Değerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiiiinşallah yükselmiştir inşallah
Maşallah cnm kaçıncı gun değeri bunlarDeğerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiii
Ben 6 haftalıkken vajinal ultrason ile hem kese hemde kalp atisini duyduk ikiz olduguda o zaman belli oldu iki hafta sonra Dr tekrar dinlediKızlar kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz.ben gitsem kese görünür heralde değil mi?
9.gün değer 23Maşallah cnm kaçıncı gun değeri bunlar
Yani cnm ne desem boş çok üzüldüm nerede yaptırmıştın benden istedi bu tahlilleri senden istememesi çok saçma hatta tiroid im 2.85 dedim ilaç al dedi 2.50 ila 1.50 arasında olması lazm dedib
ben kronik tiroid hastayım benden Antg ve anti tpo testi istemedi. sanırım para için transferim oldu. bugün daha iyi anlıyorum
Sabah ilk idrrda yaptim bugun 9.gunum 2.gun embryosuydu.ama negatif cikti.cumartesi kan testi gunum.bi gun önceside erkn testlerden alirim yaparim artk herseyin hayrlisi demektn baska care kalmiyor
iyi iyi maşallahDeğerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiii
Canım bence erken bir çok 5. Gün embriyosu 4. Gün kalitesinde ondan daha erken derim umutsuzluk yok5.gün embriyosu 3 embriyo transferinde 6.gün idrar da negatif olsaydi cikardi diye düşünüyorum. Aksini yaşayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?