2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

doktorum aradı. yumurta kalitemi sordum söylemedi. dedimki tek yumurta umudum yoktu zaten diyince ufak tefek pürüz varmış üzerinde. neydi o ufak tefek pürüz dedim. poler body. o ne demek dedim. genetikle ilgili dedi. ama iyi döllenmişti dedi.anlamadığım bir şey. poler body nedir. bilgisi olan var mı. yardım lütfen. benim anlamadığım iyide döllense sen pürüz gördüysen yumurta üzerinde transferyapmıycaktın. çok üzüldüm

Çook çok teşekkür ederim 1 de sonucum cıkıyor mutlaka yazacgım

Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz.ben gitsem kese görünür heralde değil mi?

Kese de görünür şansınız varsa kalp atışını da duyarsınız.
Transferim 12 ocakta yapıldı, keseyi 9 şubat tarihinde (4 hafta+4 günlük) , kalp atışlarını 23 şubatta (6 hafta+4 günlük) duyduk. Her bebekte aynı seyretmiyor, kalp atışlarını bu hafta duymasanız da mutlaka 9 haftaya kadar bekleyin
Darısı başınıza

5.gün embriyosu 3 embriyo transferinde 6.gün idrar da negatif olsaydi cikardi diye düşünüyorum. Aksini yaşayan varmi?

b

ben kronik tiroid hastayım benden Antg ve anti tpo testi istemedi. sanırım para için transferim oldu. bugün daha iyi anlıyorum
Yani cnm ne desem boş çok üzüldüm nerede yaptırmıştın benden istedi bu tahlilleri senden istememesi çok saçma hatta tiroid im 2.85 dedim ilaç al dedi 2.50 ila 1.50 arasında olması lazm dedi

Sabah ilk idrrda yaptim bugun 9.gunum 2.gun embryosuydu.ama negatif cikti.cumartesi kan testi gunum.bi gun önceside erkn testlerden alirim yaparim artk herseyin hayrlisi demektn baska care kalmiyor

Canım sen erken yapmışsın. Çıkmayabilir. Benim 3. gün embriyosu, 11. günümde erken gebelik negatif çıktı. Yarin kan vereceğim ama umudum yok.

5.gün embriyosu 3 embriyo transferinde 6.gün idrar da negatif olsaydi cikardi diye düşünüyorum. Aksini yaşayan varmi?
Canım bence erken bir çok 5. Gün embriyosu 4. Gün kalitesinde ondan daha erken derim umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…