- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.081
Allah yüzünü güldürsün inşallah, herşey nasip stres olma şimdidenYarin test günüm. O yüzden eğer varsa erken gebelik testinde mutlaka çıkacağına inanıyordum. Yarın kanda çıkarsa süpriz olur sevinirim. Çıkmazsa da 1 gün eksik üzülürüm artık.
Kanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç gündeCanım Nasılsın nasıl oldun ?
Uzulme canm nasip hersry. Onun nasibi vrsa nolursa olsun gitmez. Sonuçtan haberdar et bizi deKanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç günde
Ya canım benim hayırlı olsun. Nasıl sevindimm yaaaaa maşallah çok şükürKızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
Cok şükür canm. Tekrar yapicakmisim yarın. Allahm sana da isteyen herkese de yaşatsın insallah bu sevinciYa canım benim hayırlı olsun. Nasıl sevindimm yaaaaa maşallah çok şükür
Cokk sevindimm canim. Saglikla kucağına almayi nasio etsin allahimKızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
Hayırlı olsun güzel haberler geliyor şükürYa canım benim hayırlı olsun. Nasıl sevindimm yaaaaa maşallah çok şükür
Canım benim ya anlayabiliyorum seni zor bir süreç ama güçlü ol lütfen herşeyin hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruzKanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç günde
Kızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
Maşallah çok güzel ve yüksek bir sonuç. Sıkı sıkı tutunmuş bebeğin sana. Hep güzel haberler alman dileğiyle.
Benim de 14 gün sonucum 4144 çıkmıştı, yine de kese görünümü, kalp atımı kontrollerinde 9 doğuruyordum.
Çok şükür her şey yolunda ilerledi. Darısı başına hamiş anne
Kanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç günde
Tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına da göstersin bizlere de dua et arkadaşımKızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
Bnmde 9.günum normal testlerden wardi sabah yaptim tek cizgj bnde ümitsizim acikcasi isllah hepimiz icin hayirlisi11. günüm , şimdi kalkıp erken gebelik testi yaptım. Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz bir tek çizgi. Olmamış.
Amin kuzum sagolasinCokk sevindimm canim. Saglikla kucağına almayi nasio etsin allahim
Sukur canm darsi sizelere inş.Hayırlı olsun güzel haberler geliyor şükür
Amin canm. Yaa evet kalp atisini duyana kadar inanamicam sanirimMaşallah çok güzel ve yüksek bir sonuç. Sıkı sıkı tutunmuş bebeğin sana. Hep güzel haberler alman dileğiyle.
Benim de 14 gün sonucum 4144 çıkmıştı, yine de kese görünümü, kalp atımı kontrollerinde 9 doğuruyordum.
Çok şükür her şey yolunda ilerledi. Darısı başına hamiş anne
2 tane edildi. Evwt ihtimal var. Bakalm nolcak. Degerden belli olmuyor bende merak ediyormKaç embriyo tranfer edildi? İkiz olma ihtimali var mı?
Amin canm. Ediyorum tabiki. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insllah ..Tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına da göstersin bizlere de dua et arkadaşım
Canm 9 da cikmayablir erken daha .Bnmde 9.günum normal testlerden wardi sabah yaptim tek cizgj bnde ümitsizim acikcasi isllah hepimiz icin hayirlisi
Umarim oledir cnm.sende saglickla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin rabbim.Amin kuzum sagolasin
Sukur canm darsi sizelere inş.
Amin canm. Yaa evet kalp atisini duyana kadar inanamicam sanirim
2 tane edildi. Evwt ihtimal var. Bakalm nolcak. Degerden belli olmuyor bende merak ediyorm
Amin canm. Ediyorum tabiki. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insllah ..
Canm 9 da cikmayablir erken daha .
Tatlım hayırlı olsun kalp atışlarını da duymak nasip olur insallahhhKızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
Gorulur cnm.bnm ilk gebeligimde 7.haftada kalp atisini duymustum.Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz.ben gitsem kese görünür heralde değil mi?
tebrik ederim canım.çok sevindim.maşallahKızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmışbakıp bakıp inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?