2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yarin test günüm. O yüzden eğer varsa erken gebelik testinde mutlaka çıkacağına inanıyordum. Yarın kanda çıkarsa süpriz olur sevinirim. Çıkmazsa da 1 gün eksik üzülürüm artık.
Allah yüzünü güldürsün inşallah, herşey nasip stres olma şimdiden

Kanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç günde
Canım benim ya anlayabiliyorum seni zor bir süreç ama güçlü ol lütfen herşeyin hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz

Kızlar 12. Gün değerim 1448 çıkmış bakıp bakıp inanamıyorum

Maşallah çok güzel ve yüksek bir sonuç. Sıkı sıkı tutunmuş bebeğin sana. Hep güzel haberler alman dileğiyle.
Benim de 14 gün sonucum 4144 çıkmıştı, yine de kese görünümü, kalp atımı kontrollerinde 9 doğuruyordum.
Çok şükür her şey yolunda ilerledi. Darısı başına hamiş anne

Kaç embriyo tranfer edildi? İkiz olma ihtimali var mı?

Kanama devam edıyor hala birazdan tekrar hastaneye gidip beta vercegım hersey cıkıcak varmı yokmu düşük mü kimyasal mı ... tükendim şu kaç günde

Evde istirahat etme şansınız var mı? Böyle durumda uzanın hareket etmeyin çok fazla der ya doktorlar...
Kırmızı olmadığı sürece aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen...
Bazı kadınlarda bu lekelenmeler hamilelik boyunca sürermiş, ama bu kanama bebek kesesiyle ilgili olmayabiliyor, bazı durumlarda rahim içi kanama olarak görülür ama keseye zarar vermez.
Sakin kalmanız ve gebeliğinizin sağlıklı devam etmesi dileğiyle....

Cokk sevindimm canim. Saglikla kucağına almayi nasio etsin allahim
Amin kuzum sagolasin

Hayırlı olsun güzel haberler geliyor şükür
Sukur canm darsi sizelere inş.
Amin canm. Yaa evet kalp atisini duyana kadar inanamicam sanirim

Kaç embriyo tranfer edildi? İkiz olma ihtimali var mı?
2 tane edildi. Evwt ihtimal var. Bakalm nolcak. Degerden belli olmuyor bende merak ediyorm
Tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına da göstersin bizlere de dua et arkadaşım
Amin canm. Ediyorum tabiki. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insllah ..
Bnmde 9.günum normal testlerden wardi sabah yaptim tek cizgj bnde ümitsizim acikcasi isllah hepimiz icin hayirlisi
Canm 9 da cikmayablir erken daha .

Umarim oledir cnm.sende saglickla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin rabbim.

Kızlar kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz.ben gitsem kese görünür heralde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…