- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.121
Bence iyi 3.gun embriyosu için sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim9.gün değer 23
11.gün 53
13.gün bugun 106
3.gün embriyosu
cok üzgünüm.selman laçin. tiroid hastası olduğumuda özellikle belirtmiştim. transferden 2 gün sonra test yaptım. 0 lı bir değerdi.deneyimsizlik. ama hislerinize güvenin. ben acele transfer de süphelenmiştimYani cnm ne desem boş çok üzüldüm nerede yaptırmıştın benden istedi bu tahlilleri senden istememesi çok saçma hatta tiroid im 2.85 dedim ilaç al dedi 2.50 ila 1.50 arasında olması lazm dedi
Gozunaydin canim bence ikiye katlamis deger gayet iyiDeğerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiii
Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...Benim de dondurulmuş 3.gün embriyosu kalitesi hakkında bilgim yok kaç tane tranfer edilecek diye sordum o da belli değil çözüldükten sonra embriyolog bilgi vericekmiş.Hayırlısı hepimiz için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.
Umarim öledir ya allahm isteyen herkesin kucagini doldursun isllahCanım sen erken yapmışsın. Çıkmayabilir. Benim 3. gün embriyosu, 11. günümde erken gebelik negatif çıktı. Yarin kan vereceğim ama umudum yok.
2 gun sonra artar isllah katlanarak gider.9.gün değerim:24.2
5.gün embriyosu değer düşük mü??
canım çıkmıştı idrarda ona güzvenerek yaptırdım bendeBenim de bugün 9. Gün belli olmaz diye yaptırmadım çıkıyo mu ben de yarın yaptırsam?
Ben değerlerden de anlamıyorum ama inşallah hamilesin demektirBenim de bugün 9. Gün belli olmaz diye yaptırmadım çıkıyo mu ben de yarın yaptırsam?
Hayırlı olsun inşallah ben de yarın yapayım günlerimiz aynı sana sorabilirim :) kasığında baskı ve ağrı var mı benim özellikle sağ kasığımda var sende de oldu mucanım çıkmıştı idrarda ona güzvenerek yaptırdım bende
oldu cnm vajina üst kısımda iğnelenme var benim birde belim ağrıyor bayaHayırlı olsun inşallah ben de yarın yapayım günlerimiz aynı sana sorabilirim :) kasığında baskı ve ağrı var mı benim özellikle sağ kasığımda var sende de oldu mu
İğnelemeyi tam bilemedim tuvalette batar gibi gibi bişey geliyor bel ağrısı bende de var aile hekimim tutunma belirtileri korkma dedi şimdi inşallah öylediroldu cnm vajina üst kısımda iğnelenme var benim birde belim ağrıyor baya
Değerimmmm yukselmişşşşşşşş yaaa allahımmm çok şükür 2 gun once 53 dü şimdi 106 olmusşşşşş iyi demiiiiiiii[/QUO
Harika bir haber bu
Lütfen dinlenmeyi ihmal etme
Doktoruna kan sonucunu bilgi verdiğinde, tekrar test de isteyebilir, veya 10 gün sonra USG kontrolüne çağırabilir.
Tekrar tebrikler
9.gün değerim:24.2
Cnm sağlıkla artıyor değer kişiye göre değişiklik gösterebilir ins sağlıkla kucağına alirsin9.gün değer 23
11.gün 53
13.gün bugun 106
3.gün embriyosu
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Değerin düşük olması gibi bir şey söz konusu olmaz. Beta HCG sonucu 10 dan fazla ise gebesiniz.
iki günde bir en az %60 katlanarak arması, sağlıklı gebeliğin göstergesidir.
Tebrikler. Sağlıklı ve mutluluk dolu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum
Amin canım evet 6 tane var.inşallah hayırlısı ile sonuç alırız.bizde buradan güzel haberler yazarız.Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...
Gayet iyi canim onemli olan iki sonra ikiye katlamasi hayirli olsun rabbim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah9.gün değerim:24.2
Benim ilk test günum 9.gundu ve çıktı 337Benim de bugün 9. Gün belli olmaz diye yaptırmadım çıkıyo mu ben de yarın yaptırsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?