2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yani cnm ne desem boş çok üzüldüm nerede yaptırmıştın benden istedi bu tahlilleri senden istememesi çok saçma hatta tiroid im 2.85 dedim ilaç al dedi 2.50 ila 1.50 arasında olması lazm dedi
cok üzgünüm.selman laçin. tiroid hastası olduğumuda özellikle belirtmiştim. transferden 2 gün sonra test yaptım. 0 lı bir değerdi.deneyimsizlik. ama hislerinize güvenin. ben acele transfer de süphelenmiştim

Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...

9.gün değerim:24.2
5.gün embriyosu değer düşük mü??

Değerin düşük olması gibi bir şey söz konusu olmaz. Beta HCG sonucu 10 dan fazla ise gebesiniz.
iki günde bir en az %60 katlanarak arması, sağlıklı gebeliğin göstergesidir.
Tebrikler. Sağlıklı ve mutluluk dolu bir hamilelik geçirmenizi diliyorum

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

Sizin dondurulmus embriyo daha fazla var sanırım. Bizim 1 tane kalmıştı o transfer edilecek.aynen cnm embriyolog pazartesi bilgi vericek .Hepimiz için hakkımızda hayirlisi olsun...
Amin canım evet 6 tane var.inşallah hayırlısı ile sonuç alırız.bizde buradan güzel haberler yazarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…