- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.881
ama o çizgi geç çıkmış canım. ciddiye alimmi. sevinimmi bilmiyorumBebegin tutunmus beta hormonun yavas yavas yukselise geciyor birde 2.gun embriysu oldugun icin beta hemen yukselmez yani boyle olmasi cok normal
İnşallah rabbim o tek ebriyo ile senin yüzünü güldürecek.sen yinede dikkat et artık tüp bebek tedavisi çok hassas.inşallah canım. emin olamıyorum sevinemiyorum bile çok dua ettim çok canım.
peki kaç saatte çıktı . hemenmi çıktı. inşallah hamileyeyizdir. rabbim yardım etsin.Canim sen buyuk ihtimal hamilesin dikkat et kendine neden halay cekip tepiniyorsun o testler olmayani kolay kolay cikarmiyor kac gundur test yapiyorum hayal cizgi bile yoktu benimde bugun ayni senin bekleyen testin gibi oldu.senin transferin kacinci gunun???
inşallah canım. tamam canım. dikkat ederim. salıya kadarİnşallah rabbim o tek ebriyo ile senin yüzünü güldürecek.sen yinede dikkat et artık tüp bebek tedavisi çok hassas.
12.ci günü bugün.Canim sen buyuk ihtimal hamilesin dikkat et kendine neden halay cekip tepiniyorsun o testler olmayani kolay kolay cikarmiyor kac gundur test yapiyorum hayal cizgi bile yoktu benimde bugun ayni senin bekleyen testin gibi oldu.senin transferin kacinci gunun???
Hayırlısı olur inşallah cnm olumlu düşünapar topar aldılar. bende bekliyordumki blastosit olsun . salı döllenme çarşamba bölünme hoppp transfer
İnşallahhAyyy ikizlerin olsun isllah
Aminnn inşAllahyaş 43..ilk deneme. borçla yaptık o ilk denemeyide. tiroid prolaktin tsh. tek yumurtam oldu bu ay. ağla ağla helak oldum. herkesin 4-5.bende zar zor 1 yumurta . rabbim yardım etsin o tek embriyom tutunmuş olsun. ezan okunuyor.
Canım beklemiş teste belli olduğu ama gyvenirlik ne kadar olur bilemiyoruminşallah canım dua edin ne olur. sabahki bu. ordada vardı gibi. hatta canım Kralice7 görüyorum demişti. farketmişti. ben emin olamıyordum.
Ben sana demistim ama var diye . Sonucun cikmadn niye tepindin kuzum :)canım şoktayım. sabah idrar testi yapmıştım ya. var yada yok diyemiyordu. çok çokkkkk silik hayal çok hayaldi. sonra dışarı çıktık. şimdi eve geldim. ve idrar testimde çizgi belli olmuş. ama bilmiyorum ciddiye alimmi.napim arkadaşlar bir şey diyin ne olur. üstelik halayda çektim oynadım . tepindimEki Görüntüle 2128586
Erken gebelik testine cok guvenme canm. Normal al daha iyiikinci attığım sabah ki canım. yeni yapmadım. o yüzden emin olamadım. erken gebelik testide almadımki.amin canım hepimize rabbim nasip etsin ezan okunuyor. emeklerimizin karşılığını versin rabbim.
işte orda takılıyorum bende. direk böyle olsa çizgi.güvenemiyorum bende . o yüzden emin değilim bende. inşallah içindeki his çıkar canımCanım beklemiş teste belli olduğu ama gyvenirlik ne kadar olur bilemiyorum
İnşallah o tek yumurta sana supriz yapar içimde olumlu his var senin için
dedin canım dedin görüyorum diye bir şeyler.. fazla tepinmedim yürüyerek halay çektim. ama oynadım yinede. bana dua edermisin.Ben sana demistim ama var diye . Sonucun cikmadn niye tepindin kuzum :)
Tabiki ederim canm. Ama var diyorum hala. Direk belli beklese de cikmaz olmayam sey. Test gununu bekle yada yarın sabah yine tekrarla. Gorceksin çoğaldığınıdedin canım dedin görüyorum diye bir şeyler.. fazla tepinmedim yürüyerek halay çektim. ama oynadım yinede. bana dua edermisin.
çok teşekkürler arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin galiba kucağımıza alana kadar hep diken üstünde olacağız...Canım benim doktorum hiç tekrarla falanda dememuşti..ilk testimi günumden önce yapmıstım 2. Testi zaten test gunumdu direk 20 gun sonra gel dedi..Ben 4 gun sonra igne olmaya diye gidince test yaptırayım dedim..Yani o doktorundan doktoruna degisiyor..sen istiyorsan yine yaptır canım..hayırlı olsun gebeligin
Sen neler yapiysun canmçok teşekkürler arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin galiba kucağımıza alana kadar hep diken üstünde olacağız...
@Gokkusagi80 bak canm 4.gun yok gubi ama ben gördüm 5.gun sabah yaptim boyle olmustuEki Görüntüle 2127061 kizlar 7. Günüm. Son durum bu.
4.cü gün benim bu sabahki gibi aynen. maşallah senin çizgiler netmiş@Gokkusagi80 bak canm 4.gun yok gubi ama ben gördüm 5.gun sabah yaptim boyle olmustu
Cok şükür. Suan kipkirmizi oldu ama kalp sesini duymadan sevinemiiyorum. Bir onceki kimyasal olunca..4.cü gün benim bu sabahki gibi aynen. maşallah senin çizgiler netmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?