2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tabiki ederim canm. Ama var diyorum hala. Direk belli beklese de cikmaz olmayam sey. Test gununu bekle yada yarın sabah yine tekrarla. Gorceksin çoğaldığını
eczaneden 2 tane normal test aldım.birini perşembe diğerinide bugün yaptım. test günümü bekliycem bugün yordum kendimi.moralim bozuktu

Cok şükür. Suan kipkirmizi oldu ama kalp sesini duymadan sevinemiiyorum. Bir onceki kimyasal olunca..
öyle canım. önce çizgi sonra kan tahlili sonra kese sonra kalb atışı. olucak canım rahat ol. bebişin seninle. bu aylar mübarek aylar. recep ayı rabbimizin ayı çünkü

Sen neler yapiysun canm
ben de ultrasonu bekliyorum merakla canım. Hep bir korku. Jel kullanıyorum ya o genelde geri gelmiyordu bende. bugun duş aldım sonrasında geldi içinde hafif kara kara lekeler vardı ama çok baskın değil. geneli beyazdı. her şeyden tedirgin oluyorum bir yandan da stres yapmadan bekleyeyim diye kafamı oyalıyorum düşünmemeye çalışıyorum. Allahım hayırllsıyla keseyi kalp atışını kucağımıza almayı nasip etsin tedaviyle olunca insan hep bir acaba ile ilerliyor. Sen ne zaman kan vereceksin

Ben de sali günü vereceğim kanimi. Saglik ocağında 1 gun bekliyor. Hastnede randevu istiyor ozel llabaratuardami yaptirsam bilemedim bende

Ben de sali günü vereceğim kanimi. Saglik ocağında 1 gun bekliyor. Hastnede randevu istiyor ozel llabaratuardami yaptirsam bilemedim bende
Ben işimden dolayı ozelde yaptırdım canım ikisini de. Diğer türlü vakit yoktu. 55 TL ücreti. Ama yerden yere değişir uygunsa özelde yaptırabilirsin. Bura pahalı

Kızlar merhaba bende takip ediyorum topiği çok yazamasamda . Benimde dondurulmuş embriyom vardı 1 tane onun için tedavi sürecim başladı adetin 3. günü gittim 6 nisanda tekrar gidicem bir kere arada adet olucakmışım yaklaşık 7 haftalık bir süreç dedi doktorum. İnşallah bu sefer olur ya bu 2. Tüp olacak 2. Gün Embriyosu yani gelişimi biraz daha zor oluyormuş sanırım yani sağdan soldan duyduğum bu doktor doğal ortamlarında gelişimleri daha iyi olduğu için dedi tabii Allah büyüktür ol desin yeterki 2. Gün 5. Gün naaipte varsa oluyor zaten .inşallah bu sefer bende hamilelik sevincini yaşarım ya o kadar istiyorumki içim içime sığmıyor o mutlu haberi alacağımı düşündükçe çok ulaşılmaz imkansız geliyor bazen nolur dua edin .Allahım kimseye aratmasın yaaa hepimiz evlat sahibi olalım inşallah tez zamanda.

Hayırlı olsun canım tedavin

Aminn canım

Merhabalar.
Teste az kaldı arkadaşım, canı gönülden yarın güzel haberlerini bizimle paylaşman için duacıyım.
Ben 5.gün embriyosu transferi olmuştum, transferden 6 gün sonra Crinon Jel pembemsi gelmişti. Çok moralim bozulmuştu ama test günü pozitifti :)
12 ocak 5,gün transfer
17 ocakta lekelenme,
Test günü 22 ocak kanda Beta Hcg 449 idi.
Lütfen sakin kalmaya ve yarın alacağın güzel haberler için hazırla kendini.
Ben kan sonucuma bakamamıştım, eşimden rica etmiştim. o sonucun negatif çıkma ihtimali bizi mahvediyor biliyorum.
Bir kaç hafta sonra sizlerin de heyecanlı olan arkadaşlara deneyimlerinizi paylaşırken görmek çok güzel olacak.
Sevgiler hamişler

Maşallah cnm saglıkla kucagına al inşallah probleminiz neydi cnm tüp bebek yaptırdınız bizde yaptıracagızda erkek infertilitrsi

Maşallah cnm saglıkla kucagına al inşallah probleminiz neydi cnm tüp bebek yaptırdınız bizde yaptıracagızda erkek infertilitrsi

Merhaba
benim yaşım 41, eşimin sperm morfolojisi O idi.
Vakit kaybetmemeliydik aslında. Çok şükür ilk transferde güzel haberi aldık.
Allah hepimizin kucağını mis kokulu bebişlerle doldursun

Merhaba benim 12 martta 9 yumurta toplandı 7 si döllenmiş 17 martta 2 blastokist embriyo transfer edildi bugün 9. Gün 6 gün kan verdim beta hcg 0.79 çıktı en son bugün idrar testi yaptım negatif kan için yarın gidicez sizce artma şansı var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…