- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.041
Ben kendi isimi kendim yapıyorum mecburen 4 yasinda kizim var sürekli yatamıyorum ilk birkaç gün evi süpürmedim simdi yapıyorum sadece agir kaldırmadim bide yukarı çok uzanmadim fırsat bukdukca yattım iskerimi ağır ağır kendimi yormadan yaptım zaten gunlgü hayatinizad devam edin diyirlarBenim yanimda yardim edecek kimsem yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ev işleri temizlik yemek vs ve beni çok yoruyor vicdan azabida çekmiyor değilim sizlerde yapiyormusunuz yoksa sürekli yatıp dinleniyormusunuz
Hayırlı olsun canım benim sonuckarimda aynı senin gibi ciktç 9.gun 337 11.gun 889 çıkmıştı ikizİki e hamileyimKızlar bende tup bebek yaptırdım 2 embrıyo ıle 20 sı test gunumdu 345 tı degerım 22 sınde de 852.6 ydı hemsıreye sordum sızce ıkızmı dıye kesede bellı olur dedı sız ce nasıl herkes ıkız dıyo ıkız olamlar degerlerını yazabılırmı bıde yarın verecem
Ben temizlik yapmadımda ama hiç dinlenemedim yemek kıyafet kimsede yoktu yanımda oğlum küçük hala: (Benim yanimda yardim edecek kimsem yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ev işleri temizlik yemek vs ve beni çok yoruyor vicdan azabida çekmiyor değilim sizlerde yapiyormusunuz yoksa sürekli yatıp dinleniyormusunuz
Evet cnm iki tane 5 inci gun emriyosu ve 6 inci transfer gunumTransferden sonra 6. Gunmu canım
Deme ya arkadasim... cok uzuldum cokk kuzummBen düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım hayırlısı.inşallah en kısa zamanda Allah hayırlısını versin canım.Ben düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Nasipte ne varsa o oluyor canım üzme kendini mevlam görelim neyler eylerse güzel eylerBen düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Rabbim vermek istesin yeterki hepsi bahane yatıp yerinden kalkmayanlar bile kötü sonuç alabiliyor kısmet diyelimBen temizlik yapmadımda ama hiç dinlenemedim yemek kıyafet kimsede yoktu yanımda oğlum küçük hala: (
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahBen düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışı da duyulurKızlar hayırlı cumalar benim nazlı bebeğim kendini gösterdi ama kalbini duyurmadı doktor karından baktı kesem çok iyi durumdaymış 22 mm olmuş büyümüş teyzeleri ama kalp atışı duyamadık vajinal bakmadı haftaya cuma gel duyarız dedi gönderdi
Geçmiş olsun canım allah sabır versin(Ben düşük yapiyorum arkadaslar. Bugun beta düşmeye basladi. Nasip değilmiş. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Bence görürsünüz ben erken gittim 6+1 di ultrasonda 7 haftalık çıktı biraz zor göründü sadeceKızlar ben yarın kalp atışı için gidiyorum Allah’ın izniyle duanıza talibim hayırlısı ile inşallah pıt pıt atar meleğimin kalbi sata göre 6+6 oluyorum bu arada
Ben de hep yürüyordum öyle yazıyordu tedavi şemamda artık geri gelmeye başladı şimdi biraz yatıp sonra yürüyorum artık fazla geliyor galibaKızlar kafama bişey takıldı, crinone jel kullananlar uygulamadan sonra biraz yatıyo musunuz, yoksa hemen yürümeye başlıyo musunuz? Ben şimdiye kadar hemen yürüyodum ama geri geliyor sanki jel
Bende kullanıyorum canım gece yatarken uyguluyorum bir haftadir çok sorun yaşamadım doktorumda öyle tafsiye ettiKızlar kafama bişey takıldı, crinone jel kullananlar uygulamadan sonra biraz yatıyo musunuz, yoksa hemen yürümeye başlıyo musunuz? Ben şimdiye kadar hemen yürüyodum ama geri geliyor sanki jel
Evet canım bende yapar yapmaz hemen yürümeye başlıyordum ama son uygulamamda 3 dakika yatıp öyle yürümeye başladım , daha iyi oldu sankiBen de hep yürüyordum öyle yazıyordu tedavi şemamda artık geri gelmeye başladı şimdi biraz yatıp sonra yürüyorum artık fazla geliyor galiba
Yapıp yatınca emilmediği için top top birikiyor bence yürümek daha mantıklıBende kullanıyorum canım gece yatarken uyguluyorum bir haftadir çok sorun yaşamadım doktorumda öyle tafsiye etti
Tatlım yürümek gerekiyor diye biliyorum amaBende kullanıyorum canım gece yatarken uyguluyorum bir haftadir çok sorun yaşamadım doktorumda öyle tafsiye etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?