2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kuzuu benim 28.01 cikti.. sen aksam mi sabah mi yapdirmisdin tahlilini ... ben simdi pazar gunu acilde yapdiracam 50 tl aliyorlarmis benim hastane de ...onemli deyil yeterki guzelce yukselsin.

Ee güzel canım bu kadar erken gün için iyi bi değer:)
Inşallah sağlıklı büyüsün ama bence değmez 50tl ye pazartesiyi bekle derim ben

Kızlar bende tup bebek yaptırdım 2 embrıyo ıle 20 sı test gunumdu 345 tı degerım 22 sınde de 852.6 ydı hemsıreye sordum sızce ıkızmı dıye kesede bellı olur dedı sız ce nasıl herkes ıkız dıyo ıkız olamlar degerlerını yazabılırmı bıde yarın verecem

Slm kızlar bende ayın 19 da transfer yaptırdım bugün 4 günüm öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin martin 2 si test günüm olacak buradan sizleri takip ediyorum benim için de dua edin
Allah yardımcın olsun canım kendıne dıkkat et ınsallah pozıtıf gorursun

Ben dokturumu aradım sonucumu eposta ile gönderdim ilaç kullanmak istemiyorum artık..

Canım gecmıs olsun negatif alınca bıraktırıyolar zaten ılaçları donmusların varmıydı
Teşekkür ederim canım yok 5 tane embriyom olmuştu ilki 2 embriyo dan bi oğlum oldu 3 tane kalmıştı bu seferde 2 tane yaptık kalan 1 tane vardı oda çürümüş galiba 0 dan başlayacağım..

Teşekkür ederim canım yok 5 tane embriyom olmuştu ilki 2 embriyo dan bi oğlum oldu 3 tane kalmıştı bu seferde 2 tane yaptık kalan 1 tane vardı oda çürümüş galiba 0 dan başlayacağım..
Allah kolaylık versın canım taze embrıyoyla tutar ınsallah

Benim yanimda yardim edecek kimsem yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ev işleri temizlik yemek vs ve beni çok yoruyor vicdan azabida çekmiyor değilim sizlerde yapiyormusunuz yoksa sürekli yatıp dinleniyormusunuz

Back