2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktı :KK43: :KK43: :KK43: ne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
Cnm biraz düşük ama o kişiye göre değişiyor onemli olan gün aşırı 2 katına çıkmasıdır.

Kızlar eşim dayanamadı gittik özel hastanenin aciline kan verdik ve sonucu 23 çıktı :KK43: :KK43: :KK43: ne demek şimdi bu donmuş 5nci gün embriyosuydu 10ncu gün yarındı ve kan testi günü yarındı normalde. Ne bu şimdi nolur bana birşeyler söyleyin
Kanda gebelık gozukuyo canım

Hayirli olsun canım hamilesin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Çok sağolun kızlar inşallah öyledir bakalım kimyasal gebelikten korkuyorum ben hiçbirşey değişmedi benim için şu anda hala aynı var mı yok mu stresi maalesef :( inşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim

Benimki de 5 inci gun ve bugun 6 inc gunumde 28 cikti iki embrio var bende..

Ama bu demek deyil sende bisey yok iki gun sonra tekararla somuca 5 in uzerinde olan bi deger ilk gebelik gosterir

İyiyim diyelim canım
Grip oldum berbat boğazım acıyor
Kanamam azaldı iyice bitiyor artık sanırım
Sen nasılsın
Geçmiş olsun cnmm insallah tez zamanda hersey eskisi gibi olurr...
Ben bugun 6 inci gunumde kan verdim pozitif cikti cok şükür pazartesi artisina bakacan sali gunu de dr a gidecem inşallah..

Back